Revista presei

  • La 105 ani, ciclistul francez Robert Marchand a stabilit un nou record

    Ciclistul Robert Marchand este exemplul viu ca "prea batran" sau "prea tarziu" sunt doar vorbe in vant. La 105 ani, a stabilit un nou record pentru cea mai lunga distanta parcursa intr-o ora de pedalat. In acest timp a reusit sa faca 22.547 km (14 mile) pe velodromul Saint-Quentin-en-Yvelines din Paris.
    Citeste mai departe

  • Comunitatea biciclistilor creste, sustinuta de I'Velo

    I'Velo, proiectul asociatiei Green Revolution, a tras linie la final de sezon 2016. Aflam de la ei ca peste 137.000 de persone au ales sa pedaleze cu bicicletele I'Velo in anul 2016. Numarul mare de utilizatori si implicarea acestora in actiunile demarate de ei demonstreaza interesul tot mai mare pentru o viata activa si un mediu sanatos, iar asta ne bucura mult.

    Citeste mai departe

  • Peste 160.00 de persoane au inchiriat bicicletele I'Velo in 2015

    I'Velo, unul dintre proiectele Asociatiei Green Revolution, anunta finalizarea sezonului 2015. Anul acesta peste 160.000 de persoane din Romania au ales bicicletele I'Velo ca mijloc de transport sau recreere. Numarul mare de utilizatori si implicarea acestora in actiunile organizate in cadrul proiectului arata interesul din ce in ce mai mare pentru comunitatea biciclistilor si dorinta de a se alatura acesteia.

    I'Velo 2015

    In cele peste 200 de zile de functionare a centrelor de inchiriere I'Velo din Bucuresti, peste 114.000 de bucuresteni au ales bicicletele pentru a se relaxa sau a se deplasa in oras, alaturi de cei peste 47.000 de biciclisti care au inchiriat bicicletele galbene din centrele localizate in celelalte 6 orase din tara.

    De la lansarea din 2010 si pana in prezent cei de la I'Velo au reusit sa arate ca bicicleta nu este doar un mijloc de agrement pentru weekend, ci si un mijloc de transport. Ei incurajeaza oamenii sa foloseasca din ce in mai mult bicicleta, lasandu-si masinile acasa si pedaland pentru sanatatea lor si a orasului.

    I'Velo Bucuresti

    Tot mai multi oameni au pedalat pe bicicletele I'Velo inchiriate in 2015. In centrul din Bucuresti de la Aviatorilor - Herastrau, aproape 50.000 de biciclisti au inchiriat biciclete, iar in centrul din Parcul Tineretului in jur de 48.000 de bucuresteni s-au relaxat folosind bicicletele galbene. Din celelalte 6 centre din tara, Constanta se lauda cu peste 22.000 de constanteni si turisti care au pedalat anul acesta la malul marii.

    Ca in fiecare an, bicicletele I'Velo au fost disponibile atat contra cost, cat si gratuit pentru tinerii sub 16 ani si pentru pensionari, direct din centrele de inchiriat sau online, pe www.ivelo.ro.

    I'Velo 2015 in familie

    I'Velo continua sa fie cel mai important proiect de bike-sharing din Romania, cu misiunea de a introduce gradual bicicleta in viata urbana, ca mijloc de transport alternativ, sanatos si cu impact minim asupra mediului. Si ii sustinem cu mare drag, in misiunea noastra, incurajand miscarea si stilul de viata sanatos si activ. In cei 6 ani de functionare, I'Velo a inchiriat biciclete pentru 1.200.000 de romani si a contribuit la reducerea emisiilor de CO2 din atmosfera cu aproximativ 1.500 de tone.

    Pentru cei care vor sa continue reducerea emisiilor CO2 si sunt pasionati de mersul pe bicicleta pe orice vreme, pedalatul poate continua, cu propria bicicleta. Iata aici sfaturile esentiale ca sa ai o experienta agreabila pe bicicleta in sezonul rece.

    La cat mai multi biciclisti, an de an!

  • Ce aduce nou Merida in 2016

    Noua colectie Merida pentru 2016 a fost expusa in premiera la EuroBike 2015, cel mai mare targ de biciclete din lume. Acolo am vazut si analizat noile modele si chiar mountain-bike-uri electrice. In plus, Merida sprijina ciclisti de exceptie, precum Rui Costa si Diego Ulissi, din echipa Lampre pe care ne-am bucurat sa-i cunoastem in carne si oase si carora le uram succes in continuare. Noutatile 2016 au venit in Romania la Test Camp-ul Merida unde am testat o parte din noile modele pregatite. Iata mai jos care sunt noutatile colectiei si modelele special pregatite pentru tine.

    Rui Costa si Diego Ulissi Merida

    Pentru 2016 Merida a pregatit o bicicleta de serie din lume ce intra in categoria celor mai usoare din lume. Este vorba de Merida Scultura limited edition, aceeasi bicicleta folosita de echipa de profesionisti Lampre-Merida, disponibila de anul viitor si pentru marele public. Aceasta cursiera are greutatea de 4,5 kilograme, o adevarata performanta a tehnicii. Merida a proiectat cursiera de top pentru uzul general, iar greutatea scazuta este data de cadrul super usor, ca o pana, la doar 740 de grame, dar si de echiparea generala cu cele mai usoare componente de serie. Combinatia de confort, aerodinamica de top si greutatea redusa a creat o bicicleta de succes.

    Merida scultura

    Merida intra in grupul producatorilor de biciclete electrice. Colectia 2016 lanseaza si modele electrice si, pe langa clasicele city bike-uri electrice, Merida e parte din elita care produce si mountain-bike-uri electrice. Bicicleta electrica Merida Big Seven Elite este echipata cu motorizare Shimano Steps. Acest  model este deosebit de util la deal, facand urcusurile foarte usoare, fara efort si fara transpiratie. Si il puteti gasi in showroom-ul nostru, ca parte din programul Merida Test Center.

    Electric-bike Merida

    Tot la capitolul mountain-bike, cele mai importante doua noi modele pentru anul viitor sunt reprezentate de Ninety-Six si One-Twenty Carbon. Prima dintre acestea se afla deja in dotarea ciclistilor din Cupa Mondiala, iar acum este gata de lansarea oficiala, in mai multe versiuni, inclusiv cu doua variante de material pentru cadru - carbon si aluminiu, diferenta care se vede cel mai mult in dimensiunea totala a bicicletei. Cel de-al doilea model, One-Twenty, va fi si ea disponibila in mai multe variante, aici fiind vorba de nu mai putin de 10 versiuni distincte, fiind o bicicleta dedicata turelor montane sau traseelor de enduro. Evident, diferentele sunt considerabile intre versiunile de baza si cele de top, deci in mod sigur orice doritor va putea gasi o echipare pe masura nevoilor si pentru un buget variat.

    Merida one-twenty

    BikeFun a organizat cea de-a sasea editie a Test Camp-ului Merida, la Cheile Gradistei, in luna octombrie. Am avut ocazia sa testam acolo modelele anului 2016, de cicloross, noul model One-Twenty si noua bicicleta electrica Merida Big Seven Elite. Acum urmeaza sa le aducem pentru tine.

    Test Camp Merida 2015

    Ne bucuram sa fim aproape de iubitorii bicicletelor de calitate. In cadrul programului Merida Test Center, vom avea disponibil pentru testare Merida Big Seven Elite, mountain-bike electric. Vino si testeaza bicicleta care ti se potriveste. Te intampinam in showroom sa o testezi si sa iti raspundem intrebari. Spor la pedalat!

  • Conectivitatea: punct-cheie pentru bicicletele electrice

    Bicicletele electrice prind din ce in ce mai mult teren in anii recenti, fiind optime pentru deplasari pe distante lungi si pentru conectarea cu tehnologia d eultima generatie. EuroBike 2014 a produs un fenomenul introducerii conectarii bicicletelor electrice cu telefoanele inteligente. Anul acesta, initiativa a devenit stabila si palpabila prin softuri noi precum eSocialBike, in timp ce alti producatori au prezentat un dispozitiv cu conectivitate Bluetooth pentru smartphone.

    e-bike

    Ce face de fapt acest dispozitiv? Device-ul actual, din cadrul Conti eBike System, este echipat cu o interfata Bluetooth, care permite unei aplicatii speciale de smartphone sa comunice cu ecranul in ambele directii. Astfel detaliile de performanta ale softului pot fi combinate cu sistemul de procesare al smartphone-ului. Se pot face calcule exacte pentru durata bateriei si alti parametri, iar informatia este redata pe ecranele ambelor dispozitive. Cand cele doua sunt conectate, display-ul bicicletei electrice isi modifica datele pe care le arata, astfel ca va arata functii aditionale. In acelasi timp smartphone-ul va putea fi montat pe ghidon, pentru o functionalitate extinsa, sau poate fi tinut in buzunar sau geanta.

    e-bike connectivity

    Una dintre cele mai importante functii aditionale este navigarea, care este asigurata de aplicatia smartphone. Rutele sunt calculate in functie de durata de viata a bateriei bicicletei, apoi sunt redate instructiuni pas cu pas, informatii despre distanta si diferite optiuni de traseu pentru biciclist. Conectiunea cu hartile se face atat online cat si offline, prin aplicatia OpenStreetMaps. De asemenea dispozitivul arata pe langa variantele posibile de rute si altitudinea fiecarui traseu in parte, astfel ca poti alege ce traseu alegi in functie de dorintele de pedalat. Rutele pot si apoi salvate, importate pe alte dispozitive si impartite cu prietenii via social media. Un alt aspect este faptul ca pe fiecare ruta iti sunt aratate pe harta si diferitele puncte de interes, ceea ce iti permite sa alegi varianta de traseu cea mai spectaculoasa sau atragatoare pentru tine.

    Dispozitiv conectare e-bike si smartphone

    Un alt sistem prietenos cu utilizatorii de biciclete electrice a fost dezvoltat de  cei de la Bosch. Numele lui este Nyon si promite performante asemanatoare. Ambele sisteme sunt disponibile atat pentru utilizatorii iOS, cat si Android. Alegerea unuia dintre ele tine de fapt de preferinta personala si, de ce nu, de estetica.

    Dispozitiv conectare e-bike si smartphone

    Suntem siguri ca de acum inainte dispozitivele special destinate bicicletelor electrice vor lua amploare si vor exista din ce in ce mai multe firme producatoare axate pe acest segment in permanenta crestere. Mai ales ca anul 2015 este anul cu numeroase noutati in domeniul bicicletelor electrice.
    Daca ti-am starnit interesul, te asteptam in showroom pentru a testa o bicicleta electrica. S-ar putea sa-ti placa atat de mult cat sa pleci cu una acasa. Conectare maxima si spor la pedalat!

  • Ce-am facut si ce-am vazut la Bike Fest 2015

    BikeFest, cel mai mare festival dedicat biciclistilor urbani din Bucuresti, a avut loc weekendul trecut. La eveniment au participat peste 4.500 de persoane pasionte de biciclete si de pedalat. Pe parcursul celor doua zile ale festivalului, biciclistii si-au testat indrazneala, rezistenta si viteza in cele mai tari competitii, s-au distrat, relaxat, au castigat o multime de premii si si-au petrecut timpul liber alaturi de prieteni si familie, intr-un mod activ.

    bikefest 2015

    BikeFest a ajuns deja la a cincea editie, organizand in premiera Urban Race, un cross pentru biciclisti ce a avut loc in curtea Palatului Parlamentului. Ploaia de la inceputul cursei a fost o adevarat provocare pentru cei peste 200 de participanti care au trecut linia de finish si care si-au demonstrat calitatile de biciclisti ai orasului.

    urban race

    Ne-am bucurat sa fim din nou la BikeFest, fiind parteneri de la prima editie a festivalului plin de drag de pedalat. Numarul biciclistilor este in crestere de la an la an si evenimentele dedicate biciclistilor unesc si mai mult comunitatea. Acest lucru s-a vazut la inca din prima zi, cand cei cativa stropi de ploaie nu au stat in calea vizitatorilor si a distractiei, iar biciclisti de toate varstele s-au bucurat de standul nostru, semn ca miscarea produce voie buna indiferent de varsta.

    bikefest 2015

    Vizitatorii nostri au putut vedea si incerca  biciclete si trotinete pentru toate gusturile si cu o gama larga de preturi. Bicicletele Merida, Romet, Arkus si Gazelle au fost prezente, gata de testare si sa raspunda nevoilor participantilor.  De asemenea, a fost o placere sa oferim premii constand in vouchere care pot fi folosite si in showroom, cat si premii constand in accesorii de la Union si BikeFun.

    bikefest 2015

    Creativitatea organizatorilor in ce priveste concursurile si evenimentele de la BikeFest ne-a dat idei, asa ca am intrat si noi in joc si, impreuna cu cei de la Scoala de Sport,  am creat o noua proba: cargo trial. :)

    cargo trial

    Ne-am bucurat sa fim parteneri BikeFest , organizat de Asociatia Green Revolution, si sa fim alaturi de comunitatea biciclistilor. Entuziasm, distractie, stil de viata sanatos si mult drag de bicicleta: toate au fost prezente. Lant intins sa avem cu totii!

  • Noua fabrica Gazelle inaugurata de regele Olandei

    Gazelle a deschis oficial noua sa fabrica pe 3 septembrie, in orasul Dieren din Olanda. Intreaga saptamana a fost o adevarata petrecere datorata deschiderii fabricii si a noilor birouri. Regele Olandei a inaugurat noul Centru de Inovatie si Productie Gazelle, ca o noua recunoastere a statusului sau de companie regala.

    deschidere oficiala fabrica Gazelle
    Majestatea sa Willem Alexander, impreuna cu sotia sa, regina Maxima, au taiat panglica de inaugurare a noii fabrici Gazelle, acest lucru datorandu-se si faptului ca cei de la Gazelle sunt companie regala, distinctie pe care au primit-o la aniversarea a o suta de ani de functionare.

    deschiderea oficiala fabrica Gazelle - regele si regina Olandei

    Noua fabrica a producatorului olandez este complet inovatoare. Gazelle construieste biciclete de 123 de ani. De-a lungul timpului, fabrica olandeza a fost extinsa, dar de data aceasta "a venit momentul sa facem schimbari radicale. Cladirea principala care dateaza din 1912 a fost readusa la vechea sa glorie, dar contine cele mai noi facilitati tehnologice", a declarat Jaap Merkus, Managing Director al Royal Dutch Gazelle.

    interior fabrica biciclete Gazelle

    Intreaga saptamana a fost dedicata acestui eveniment, astfel ca au avut loc pe langa festivitatea de deschidere si o multime de alte evenimente. Astfel, toti distribuitorii Gazelle au fost invitati sa viziteze noul sediu in care se vor produce bicicletele, iar fabrica a fost deschisa pentru vizite si publicului larg.

    regele Olandei si Gazelle

    Unul dintre evenimentele de la deschidere a fost o plimbare organizata de firma olandeza in orasul Dieren, cu biciclete Gazelle de colectie. Acesta a strans multi doritori dintre cei care apreciaza calitatea si designul deosebit de elegant si eficient.

    Regele Olandei a ales o bicicleta electrica pentru plimbarea sa, apreciind noul design, confortul si calitatea.

    inaugurare fabrica Gazelle - regele Olandei

    Asteptam cu nerabdare noile modele create de Gazelle in cea mai moderna fabrica de biciclete din lume. Le dorim si lor, si tie, lant intins!

  • Fii erou la BikeFest 2015 impreuna cu noi!

    In weekend-ul 12-13 septembrie 2015, Asociatia Green Revolution, impreuna cu Raiffeisen Bank, te cheama la joaca cu bicicletele, la cea de-a cincea editie BikeFest. Ne bucuram sa fim parteneri de la prima editie pana in prezent la acest festival, special creat pentru eroul din tine.

    Tall bike Biciclop

    BikeFest este locul unde isi dau intalnire biciclistii, este locul unde gasesti cele mai amuzante competitii, activitati de relaxare, super concerte, super oferte de la comerciantii de biciclete. Acest festival inseamna distractie, adrenalina, energie, timp petrecut alaturi de prieteni, totul in jurul numitorului comun, bicicleta.

    pedalat cu bucurie

    BikeFest a fost conceput in scopul consolidarii comunitatii de biciclisti si promovarii bicicletei ca mijloc de transport alternativ. Astfel, timp de doua zile, activitatile din Parcul Izvor vor fi o declaratie prin care sarbatorim Biciclistul Urban, ca viitor locuitor al Bucurestiului.

    Anul acesta BikeFest vine cu multe noutati, activitati cu, despre si pentru biciclete.

    Ce iti aduce programul din acest an?
    1. Urban Race: singura competitie organizata in curtea Palatului Parlamentului. In cadrul celor 3 ore de concurs, participantii isi vor testa abilitatile, rezistenta si superputerile de biciclist.
    2. Tur ciclist caritabil: incepand cu ora 17.00, duminica, 13 septembrie, se va pedala in numele unei cauze bune. Pentru al doilea an consecutiv, Green Revolution doneaza biciclete tinerilor si copiilor care au mare nevoie. Pentru fiecare 20 de biciclisti prezenti in tur se va dona o bicicleta unui copil.

    3. BikeFest Expo: aduce laolalta cele mai importante magazine si cei mai cunoscuti producatori de biciclete cu super oferte la biciclete si accesorii. Acum e un moment numai bun sa iti schimbi bicicleta!Biciclop la BikeFest

    4. Cel mai mare maraton de cycling si aerobic: 300 de biciclete si cei mai buni instructori de cycling si aerobic sunt pregatiti sa ofere o atmosfera plina de energie pe durata celor 6 ore ale maratonului.
    5. Doi pe bicicleta: cea mai amuzant competitie dedicata cuplurilor, prietenilor sau familiei. Doi pe bicicleta inseamna distractie si energie pozitiva si aduce laolalta prieteni intr-un spatiu unic si distractiv.

    doi pe bicicleta
    6. Speed Race: cea mai rapida competitie, pentru cei care vor sa isi testeze nivelul adrenalinei.
    7. X-trem Bike: Scoala de Sport aduce profesionistii pentru a face demonstratii de cascadorie pe bicicleta si pentru a te invata trucuri noi.
    8. Concert E.M.I.L si trupa Grimus
    9. Zone si competitii pentru copii: mini competitii pe bicicleta, ateliere de pictura si desen, face painting, workshop-uri, creatii handmade, reciclare creativa, modelaj.

    activitati pentru copii BikeFest
    10. Happy Moves la BikeFest: Coca-Cola vine cu Happy Moves, un concept inedit care combina sportul si distractia! Sambata si duminica poti opta sa faci miscare altfel decat pana acum.

    Ne bucuram ca in fiecare an sa sprijinim BikeFest, promovand bicicleta si miscarea ca mod de viata sanatos. Ne vedem pe 12 si 13 septembrie in Parcul Izvor ca sa sarbatorim eroul din tine cu surprize pe masura!

  • Cea mai moderna fabrica de biciclete din lume se deschide pe 3 septembrie

    Pe 3 septembrie 2015, Centrul de Inovare si Productie Gazelle isi va deschide in mod oficial portile, la Dieren, in Olanda. "Firma Gazelle este hotarata sa devina un important jucator pe piata internationala de biciclete", a declarat Jaap Merkus, Managing Director al Royal Dutch Gazelle. "Centrul nostru ultramodern va juca un rol important pe aceasta piata, deoarece am combinat cea mai noua tehnologie, design si tipuri de productie cu grija fata de mediu si bunastarea angajatilor".

    Gazelle construieste biciclete de 123 de ani. De-a lungul timpului, fabrica olandeza a fost extinsa, dar de data aceasta "a venit momentul sa facem schimbari radicale. Cladirea principala care dateaza din 1912 a fost readusa la vechea sa glorie, dar contine cele mai noi facilitati tehnologice. Nu suntem foarte modesti cand spunem lucrul acesta, dar suntem siguri ca am construit ce mai moderna fabrica de biciclete din lume", a mai declarat Merkus.

    exterior

    Un proces de productie eficient
    Chiar daca asamblarea unei biciclete Gazelle presupune in continuare multa iscusinta si munca manuala, procesul tehnologic implementat este unul ultramodern bazat pe conceptul "lean manufacturing". Toate componentele unei biciclete sunt ghidate prin fabrica intr-un circuit lin si extrem de eficient. Acum timpul de productie a devenit de doua ori mai rapid fata de cel anterior, iar pana la finalul anului producatorii si-au produs sa il faca de trei ori mai rapid.

    fabrica Gazelle

    Accent pus pe calitate
    Pentru produse de calitate si inovatii inteligente, este nevoie de un proces de productie detaliat. Bicicletele moderne, in special cele electrice, sunt produse de inalta calitate, ce necesita un proces de productie complex. De aceea factorul uman este cu atat mai important.

    vopsitorie Gazelle

    Accent pe inovatia in domeniul bicicletelor electrice
    "Gazelle este liderul de piata in Olanda in materie de biciclete electrice. Scopul nostru este extindem aceasta pozitionare dincolo de granitele tarii." a declarat Merkus. "Ne dorim sa inovam constant pentru a crea o bicicleta cu un design practic, inteligent si robust. O bicicleta Gazelle te face sa vrei sa pedalezi si mai mult. Calitatea Gazelle se regaseste in majoritatea detaliilor, iar acum bicicletele electrice sunt construite in colaborare cu marci lideri in domeniu, precum Panasonic, Bosch sau Impulse".

    Design si printare 3D
    Pentru a dezvolta noi concepte pentru consumatorul Gazelle, designerii de la Centrul de Inovare se folosesc de unul dintre cele mai mari ecrane Full HD, cu o diagonala de 2.5 metri. Modelele 3D ale bicicletelor sunt produse la scara reala si pot fi evaluate si inovate in mod constant.

    Aspectul uman
    Pentru cei de la Gazelle este foarte important ca angajatii sa aiba un mediu de lucru cat mai placut, de aceea noua fabrica a fost gandita ca un spatiu deschis, o cladire transparenta, in care birourile si bancurile de lucru sunt despartite de pereti de sticla, pentru a crea un mediu primitor pentru anjatati.

    interior fabrica Gazelle

    Cu noua cladire, Gazelle imbina inovatia tehnologica cu traditia bicicletelor de calitate cu care ne-am obisnuit pana acum, la standarde ridicate de confort si cu un design clasic olandez. Te asteptam in showroom pentru a vedea si testa bicicletele Gazelle. Lant intins!

  • Un nou loc de inchiriat biciclete in Bucuresti: mai multa miscare si distractie!

    De sambata, 8 august, Bucurestiul a devenit mai "bogat" cu un nou centru de inchiriat biciclete, deschis de Asociatia Green Revolution si Raiffeisen Bank.

    plimbare I'Velo

    Noul centru este situat in fata intrarii Parcului Titanii, pe bulevardul Nicolae Grigorescu, in apropiere de Parcurile IOR si Titan si le ofera doritorilor de plimbare 50 din deja cunoscutele biciclete galbene.

    harta I'Velo

    I'Velo Titanii se alatura celorlalte trei centre de inchiriat din Bucuresti, din Parcul Herastrau, Arcul de Triumf si Parcul Tineretului. Astfel ca in prezent sunt disponibile peste 400 de biciclete pentru localnici sau turisti. Sapte zile din sapte poti inchiria o bicicleta, de la ora 10 dimineata pana la 10 seara.

    centru I'Velo titanii

    Bicicletele pot fi inchiriate atat gratuit cat si contra cost. Tinerii si pensionarii se bucura de gratuitate, dar daca nu esti in niciuna dintre aceste categorii, tarifele sunt foarte prietenoase cu buzunarul tau: 5 lei pentru o ora sau 15 lei pentru 24 de ore. De asemenea, proiectul I'Velo ofera varianta de a rezerva online biciclete, pe site-ul www.ivelo.ro.

    biciclete I'Velo

    "Ne bucuram sa invitam bucurestenii sa aleaga bicicleta ca mijloc principal de transport, dar si ca modalitate distractiva de a face miscare prin extinderea proiectului I'Velo cu inca un centru. Printre principalele noastre preocupari raman siguranta utilizatorilor si nevoia de infrastructura pentru biciclete. De aceea, ne bazam pe sustinerea autoritatilor publice, care trebuie sa prioritizeze mersul pe biciclete si sa rearanjeze intregul spatiu urban disponibil, ca sa putem avea un oras prietenos cu biciclistii.", a declarat Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.

    biciclisti I'Velo

    In cei 5 ani de functionare, programul I'Velo a reusit sa scoata peste 1.000.000 de romani la pedalat si a contribuit la reducerea emisiilor de CO2 din atmosfera cu aproximativ 1.500 de tone.

    I'Velo este cel mai important proiect de bike-sharing din Romania si are ca misiune introducerea graduala a bicicletei in peisajul vietii urbane, atat pentru recreere, cat si ca mijloc de transport alternativ, sanatos, cu impact minim asupra mediului. Ne bucuram ca de obicei sa fim alaturi de astfel de initiative care sprijina impreuna cu noi un stil de viata activ si care construiesc un oras mai prietenos pentru biciclisti.

    Fie ca alegi o bicicleta galbena, fie ca pedalezi cu bicicleta ta, ne vedem in trafic.
    Spor la pedalat!

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 20

Pagina:
  1. 1
  2. 2