Noua fabrica Gazelle inaugurata de regele Olandei

Gazelle a deschis oficial noua sa fabrica pe 3 septembrie, in orasul Dieren din Olanda. Intreaga saptamana a fost o adevarata petrecere datorata deschiderii fabricii si a noilor birouri. Regele Olandei a inaugurat noul Centru de Inovatie si Productie Gazelle, ca o noua recunoastere a statusului sau de companie regala.

deschidere oficiala fabrica Gazelle
Majestatea sa Willem Alexander, impreuna cu sotia sa, regina Maxima, au taiat panglica de inaugurare a noii fabrici Gazelle, acest lucru datorandu-se si faptului ca cei de la Gazelle sunt companie regala, distinctie pe care au primit-o la aniversarea a o suta de ani de functionare.

deschiderea oficiala fabrica Gazelle - regele si regina Olandei

Noua fabrica a producatorului olandez este complet inovatoare. Gazelle construieste biciclete de 123 de ani. De-a lungul timpului, fabrica olandeza a fost extinsa, dar de data aceasta "a venit momentul sa facem schimbari radicale. Cladirea principala care dateaza din 1912 a fost readusa la vechea sa glorie, dar contine cele mai noi facilitati tehnologice", a declarat Jaap Merkus, Managing Director al Royal Dutch Gazelle.

interior fabrica biciclete Gazelle

Intreaga saptamana a fost dedicata acestui eveniment, astfel ca au avut loc pe langa festivitatea de deschidere si o multime de alte evenimente. Astfel, toti distribuitorii Gazelle au fost invitati sa viziteze noul sediu in care se vor produce bicicletele, iar fabrica a fost deschisa pentru vizite si publicului larg.

regele Olandei si Gazelle

Unul dintre evenimentele de la deschidere a fost o plimbare organizata de firma olandeza in orasul Dieren, cu biciclete Gazelle de colectie. Acesta a strans multi doritori dintre cei care apreciaza calitatea si designul deosebit de elegant si eficient.

Regele Olandei a ales o bicicleta electrica pentru plimbarea sa, apreciind noul design, confortul si calitatea.

inaugurare fabrica Gazelle - regele Olandei

Asteptam cu nerabdare noile modele create de Gazelle in cea mai moderna fabrica de biciclete din lume. Le dorim si lor, si tie, lant intins!

Raspunde