Combinatii in lant

  • [Combinatii] Episodul 4: savoare de vin rosu cu Red Riding Good

    Combinatia de azi este una plina de viata cu un aer extravagant, precum un pahar de vin rosu parfumat pe care-l savurezi pe inserat.

    Bicicleta Gazelle Classic Rosu-Negru se prezinta atat in varianta single-speed (1949lei), cat si cu 3 viteze in butuc. In culori elegante si cu o adiere de jucaus, e echipata perfect pentru oras, iti ofera stabilitate si siguranta si este insotita de o garantie de 10 ani pe cadru.

    bicicleta gazelle classic rosu negru

    Daca bicicleta ar putea parea un strop prea clasica pentru unele doamne si domnisoare, dilema se rezolva din accesorii.

    Manusile propuse imbina linia clasica sport cu frumusetea mereu in voga a tricotului.

    manusi tricot bikefun rosu negru

    Antifurtul cu bucla dubla de la Bikefun este disponibil in oricare din cele 3 culori ale mixului de astazi si aduce un plus de siguranta. Pentru siguranta extrema, recomandam combinarea acestuia cu un antifurt U-lock solid de la ABUS.

    loop antifurt bucla dubla bikefun

    Daca esti hotarata sa abordezi stilul Red Riding Good, te asigur ca vei fi o aparitie incantatoare in oras la ceas de seara. Serveste un pahar de vin rosu la temperatura perfecta si bucura-te de savoarea finalului de zi alaturi de cei dragi.

    Daca vrei ca bicicleta ta preferata sa faca parte din urmatoarea combinatie, spune-ne propunerea ta in comentarii.

    Spor la pedalat!

  • [Combinatii] Episodul 3: Blue Ride cu amintiri din apa marii

    In combinatia de astazi avem placerea sa prezentam in rolul principal o frumusete spectaculoasa cu sange albastru: Gazelle Classic Maltese Blue.

    bicicleta albastra bleu

    Cu 3 viteze in butuc, aparatoare pentru fusta sau palton, aparatoare pentru lant si aripi de protectie impotriva noroiului Gazelle Classic reprezinta cu succes clasa bicicletelor olandeze, mereu elegante, dar puternice, gata sa infrunte drumuri zilnice pe orice fel de vreme. Vine astazi in culoarea turcoaz ca apa curata de mare, insa are inca 4 surori de culori diferite (buline alb-rosu, gri-antracit, alb, negru).

    Bicicleta Gazelle Clasic Albastra

    Alaturi de ea, pentru protectia domnisoarelor elegante, venim cu recomandarea unei casti bleumarin-afina cu raze de galben si imprimeu metro-city pentru un contrast indraznet in tinuta.

    casca bicicleta bleumarim albastru inchis

    Avem turcoaz, avem bleumarin, mai lipsea un bleu al cerului de vara. Stropul de albastru senin vine odata cu antifurtul Falkx Blue, robust si impunator, pentru a proteja-o pe frumoasa Gazelle.

    antifurt bicicleta falkx

    Daca ti-a placut propunerea noastra, asteptam parerile tale in comentarii. Si, nu uita, asteptam sugestii de nume pentru viitoarele episoade ale "Combinatiilor" :).

  • [Combinatii] Episodul 2: Cocktail de vacanta

    Continuam seria recomandarilor de combinatii fresh de vara cu nou-botezatul Cocktail Mojito Ride.

    Trecem asadar la prezentarile protagonistilor "menage"-ului saptamanii acesteia:

    1. Bicicleta Cheetah model 2014, varianta Yellow-Orange
    O bicicleta deschisa la schimbari: hubul flip-flop ii permite sa treaca de pe pinion liber pe pinion fix care te imbina sa experimentezi senzatia FIXIE.

    bicicleta fixie galbena

    2. Casca Lazer Belgium Beer
    O casca care sa te protejeze si sa te faca vizibil in trafic si care sa iti aminteasca ca la finalul programului meriti o bere rece cu prietenii.

    casca bicicleta galbena

    3. Antifurtul U-Lock Abus Mini: super-rezistent impotriva "dusmanilor", fancy si usor. Indragostit pana peste cap de mai sus amintita Cheetah Yellow, este acuzat de acesta ca fiind prea protectiv, nelasand-o nesupravegheata nici macar o secunda.

    antifurt abus mini

    Asteptam parererile tale in comentarii si sugestiile tale pentru "episoadele" urmatoare!
    Lant intins si pofta de vara!

  • [Combinatii] Primul episod: "Menage a Trois" Verde de Vara

    Se intampla uneori ca anumite noutati care trec pragul magazinului sa fie parca facute unele pentru altele, putand fi combinate perfect nu numai intr-un mod util oricarui biciclist, ci si estetic.
    Inclusiv colegii (de gen masculin!) se trezesc zicand "uita-te ce bine vine soneria asta cu mansoanele bicicletei aleia!".

    Asa ca m-am hotarat sa incep sa impartasesc cu voi aceste "povesti de amor" infiripate pe rafturile noastre.
    Incepem in forta seria de "Combinatii" cu un "menage a trois" varatec de numa'-numa', la care ai azi un pret special:

    pachet bicicleta casca cos

    Asadar, avem in rolurile principale:

    1. Transformer, bicicleta pliabila compacta, agila, cu un pret atat de prietenos ca l-ai scoate la un suc. Unul din best-seller-urile acestui sezon. Vine si in varianta pe alb.

    bicicleta pliabila transformer

    2. Casca de bicicleta Armor, verde praz(!) mat ca sa fii super-observabil(a) in trafic, cu design urban. Vine si in varianta pe alb sau pe negru.

    casca bicicleta verde

    3. Cos de bicicleta cu quick-release Plaza Bellelli, ca sa il dai jos intr-o secunda. Un verde voios care (se) va da bine pe langa toate fructele preferate cu care il vei umple. Vine si pe negru.

    cos bicicleta verde

    Pasiunea lor comuna: verdele si vara! Daca iti place si tie combinatia, poti intra si tu in ecuatie ;).
    Daca ai sugestii de combinatii pentru episoadele urmatoare, le asteptam!

    Lant intins si pofta de vara!

4 Articol(e)