Cu un ochi

  • Coloana sonora Star Wars la cimpoi, cantata de Darth Vader pe un monociclu

    Din categoria "gasesti orice pe internet", va prezint astazi acest filmulet revelator si plin de substrat, pe care cumva l-am omis pana acum.

    In orice caz, daca vrei sa fii la fel de smecher ca Darth Vader, da-ne un semn si iti aducem pe comanda un monociclu ;).

    The "Darth Vader" way:

    Daca ai incercat asa ceva, da-ne de stire in comentarii!

  • Am scos bicicletele în bătătură, la Clubul Țăranului Român

    -
    De vineri seara până luni ne-am dus să ne-nvârtim mândrele în curtea Muzeului Țăranului Român. Curtea ceea din spate, unde tot munteanul iese la club și se așează într-o doară la o șuetă. Aproape ca-n poiana lui Iocan, doar că wireless.

    Și dacă tot erau zile de joc, i-am lăsat pe oaspeții clubului să tragă semețele de-un ghidon și să vază care le-or plăcea. Le-au măsurat din cap până-n pedale, ne-au întrebat de zestre, au încins și-o sârbă. Ba chiar unii ne-au pus să promitem că nu le dăm vreunui neica nimeni, că ei îs ficiori de-ncredere și-or veni după ele.

    Păi zicem așa, să tot fie vreme de măritiș, și să tot pedaleze românul. Since 1900 toamna.

    DSC_0186DSC_0197

    DSC_0190DSC_0193

  • Fashion biciclist la Show Off Your Bike

    -
    Sambata, 9 iulie, incepand cu ora 11.00, Parcul Herastrau devine pret de cateva ore pasarela celor mai frumoase biciclete bucurestene ce vor defila la prima editie a concursului Show off your bike.

    Daca trecatorii de pe strada intorc capul dupa tine cand iti scoti rotile la plimbare, a venit momentul sa transformi admiratia lor in premii. Inscrie–ti bicicleta la cel mai velo-urban concurs de frumusete si lasa publicul sa isi voteze preferatele.

    Show off your bike
    va avea loc vizavi de intrarea in restaurantul Pescarus si este destinat tuturor persoanelor fizice care au o bicicleta sau o tricicleta. Castigatorii vor fi desemnati prin votul publicului spectator iar numaratoarea voturilor va fi realizata de juriul format din reprezentantii organizatorilor.

    show off your bike

    ----

    Concursul Show off your bike este adus de Asociatia Green Revolution cu Roaba de cultura – aducem cultura acolo unde sunt oamenii,  in parteneriat cu Biciclop, Perpetuum Cycle si Free Rider.

  • Gazelle, preluată de compania olandeză Pon

    -
    Pon, una dintre cele mai mari afaceri de familie din Olanda, este o companie internațională de trading, care are principala misiune de a aduce plusvaloare relației dintre client și producător. Pon se asociază cu lideri de piață ca Volkswagen, Caterpillar, MAN sau Continental. Multinaționala își concentrează atenția mai ales pe import, logistică, marketing, distribuție, service și mentenanță de produse ale clienților ei.

    Logo Gazelle-Liggend

    Gazelle a anunțat ieri că PON Holdings B.V. va prelua pachetul majoritar de la Gilde Buy Out Partners; producătorul de biciclete va continua să opereze ca o companie independentă, sub aceeași identitate. Gazelle preconizează o repoziționare ca lider de piață în Olanda și o creștere seminificativă a exporturilor.

    Preluarea nu va afecta clienţii din România, distribuţia pentru ţara noastră urmând a fi asigurată în continuare de Biciclop.

  • Flori, fete și băieți cu gâtul lung la SkirtBike #2

    -
    Adică 300 de fuste fluturânde, toate asortate cu accesoriul zilei de duminică, bicicleta. Una mai de oraș ca alta, una mai pimpuită ca cealaltă, toate bune de defilat prin București. Și au tot defilat zânele orașului, timp de-o oră, cât să le vadă toată suflarea.

    fetele in curte

    -
    S-au mobilizat și vocile feminine ale blogosferei; mai întâi la noi în curte, unde au probat biciclete și și-au încărcat coșurile cu flori. AnneMarie a plecat pe o Gazelă, Nina s-a îndrăgostit de VanMoof no.6, Raluca și Ciupercutza au zburat pe câte-un Free Styler, Ligia a ales o clasică Fietsfabriek, iar Miruna s-a lipit de-o Pumă mică.

    Albumul cu poze delicioase e pe pagina noastră de Facebook, aici.

    Aplauze și claxoane pentru Velobello și pentru fetele care ne-au arătat cum se pedalează chic.

    Iar restul e limonadă.

    fustele flutura 1

    fustele flutura 2

    fustele flutura 3

    fustele flutura 4

  • În stilul caracteristic...

    +

    Paste-biciclop-v3.1-full-resolution

    -

  • Cu GPS la ghidon

    +
    BioLogicBikeBrainApp-512-LITEAtunci când nu e cazul să te duci să te pierzi într-o plimbare pe străduțe, ci dimpotrivă, se aude că ar fi übereficientă noua aplicație BikeBrain Lite pentru smartphones. Are GPS în toată regula , un training mode, să-ți urmărești viteza, distanțele și alte detalii tehnice de genul, un istoric al drumurilor pe care le-ai făcut; în fine, tot felul de asemenea detalii pe care ți-ar plăcea să le știi când pedalezi.

    Și s-ar așeza pe ghidon cam așa.

    Iar la drum lung se poate încărca la dinam, cu kitul de aici.

    via thinkbiologic.com.

  • Opt reguli de bunăbiciclire

    +
    Sau cum să nu te maimuţăreşti pe bicicletă.

    Să ne amintim că fiinţele vii nu sunt bagaj, că semnele de circulaţie nu trebuie luate în deşert şi că bicicletele trebuie să aibă far, un ochi de  pisică şi două  mâini funcţionale de biciclist care să se agite când e cazul de vreo prima-la-dreapta.


    Căci altfel, unde-ţi sunt pedalele îţi va sta şi casca.

8 Articol(e)