Oras

  • Indragostitii activi aleg cadouri inedite. Afla care sunt!

    A sosit luna februarie, iar sarbatorile dedicate dragostei sunt aici. Fie ca alegi sa celebrezi Sf. Valentin sau romanescul Dragobete, optiunile sunt numeroase. Daca simti ca inimioarele sunt prea mult, iar bomboanele, florile si escapadele de weekend nu te reprezinta, te invit sa exploram impreuna idei de cadouri neconventionale, atat cu un strop de aventura in ele, cat si cu aspect practic. Cum altfel sa iti ajuti perechea sa se gandeasca la tine decat cu un cadou pe care il va folosi zi de zi sau cu care se va bucura de experiente memorabile?

    Citeste mai departe

  • Eroii urbani se reunesc la BikeFest!

    Ti-ai facut planuri pentru weekendul urmator? Hai cu noi la BikeFest! Pe 3 si 4 septembrie are loc cea de-a sasea editie a acestui festival, la care ne bucuram sa fim parteneri inca de la prima editie.
    Citeste mai departe

  • Cadouri pentru oameni activi: surprize de Craciun pentru cei dragi

    Craciunul vine cu miros de brad si cozonaci, cu pofta de zapada si cadouri. Ca sa iti venim in ajutor, am pregatit pentru tine o lista cu idei de cadouri pentru pasionatii de miscare din jurul tau.

    Copiii simt cel mai mult magia Craciunului. Poti sa le incurajezi pofta de miscare cu o bicicleta sau o trotineta sau sa le sporesti distractia cu alte jucarii care sa le creasca pofta de iesit din casa: un scuter Mini Mod, o tricicleta Flash Rider sau un Crazy Cart. Mosul va trai o adevarata aventura pentru a le aduce aceste jucarii nastrusnice. Vei redescoperi alaturi de cei mici bucuria sarbatorilor de iarna si a timpului petrecut in familie.

    Pentru iubitorii sporturilor de iarna, te asteptam cu o colectie intreaga, ca sa ai de unde alege. Schiuri si accesorii, placi si casti de snowboard sau ochelari si saniute. Iar pentru ca intretinerea lor este foarte importanta, poti alege unul din pachetele de service pentru schi sau snowboard. Asa tu si prietenii tai va bucurati din plin de zapada.

    snowboard

    Sarbatorile de iarna aduc pentru multi vacanta si calatorii, asa ca poti pune pe lista de cadouri un portbagaj auto, care sa duca echipamentul pentru schi si bagajele, iar in masina o sa aveti loc pentru toti prietenii. Alege si un rucsac incapator, caciuli, manusi si haine de iarna, ca sa scapi de griji si sa te bucuri de fiecare zi de vacanta. Pentru drum, bucura-te de muzica favorita sau ofera-i ocazia cuiva drag cu castile Skullcandy. Ca sa imortalizezi momentele placute, iti recomandam un GoPro. Asa ai poze deosebite cu care sa te lauzi cand te intorci din vacanta.

    suport masina

    Daca iarna te tine in casa, atunci poti sa incerci un home trainer sau o bicicleta de exercitii. Acestea te ajuta sa pastrezi chiar acasa un stil de viata sanatos si sa rezisti atacului cozonacilor si dulciurilor. Poti sa incerci si alte accesorii pentru fitness sau yoga, pentru tine sau pentru prietenii la fel de activi ca tine.

    In cazul in care tot nu ai gasit ideea perfecta, iti sugeram sa explorezi lista de cadouri propuse aici sau sa mergi la sigur cu un voucher pe care persoana draga il va transforma in cadoul pe care si-l doreste.

    voucher Biciclop

    Pana pe 24 decembrie te intampinam in showroom sa alegi cadouri pline de bucurie. In perioada 25 decembrie - 3 ianuarie suntem in vacanta alaturi de cei dragi. Asa ca te incurajam sa comanzi din timp cadourile dorite pentru tine si pentru cei apropiati.

    idei cadouri Craciun pentru oameni activi

    Sa ai parte de cumparaturi cu drag si de o vacanta asa cum meriti! Viziteaza-ne in showroom sau da-ne un telefon la 0720 242 567 daca ai intrebari sau doresti detalii. Impreuna facem cadourile potrivite sa ajunga la oamenii activi!

  • Ce-am facut si ce-am vazut la Bike Fest 2015

    BikeFest, cel mai mare festival dedicat biciclistilor urbani din Bucuresti, a avut loc weekendul trecut. La eveniment au participat peste 4.500 de persoane pasionte de biciclete si de pedalat. Pe parcursul celor doua zile ale festivalului, biciclistii si-au testat indrazneala, rezistenta si viteza in cele mai tari competitii, s-au distrat, relaxat, au castigat o multime de premii si si-au petrecut timpul liber alaturi de prieteni si familie, intr-un mod activ.

    bikefest 2015

    BikeFest a ajuns deja la a cincea editie, organizand in premiera Urban Race, un cross pentru biciclisti ce a avut loc in curtea Palatului Parlamentului. Ploaia de la inceputul cursei a fost o adevarat provocare pentru cei peste 200 de participanti care au trecut linia de finish si care si-au demonstrat calitatile de biciclisti ai orasului.

    urban race

    Ne-am bucurat sa fim din nou la BikeFest, fiind parteneri de la prima editie a festivalului plin de drag de pedalat. Numarul biciclistilor este in crestere de la an la an si evenimentele dedicate biciclistilor unesc si mai mult comunitatea. Acest lucru s-a vazut la inca din prima zi, cand cei cativa stropi de ploaie nu au stat in calea vizitatorilor si a distractiei, iar biciclisti de toate varstele s-au bucurat de standul nostru, semn ca miscarea produce voie buna indiferent de varsta.

    bikefest 2015

    Vizitatorii nostri au putut vedea si incerca  biciclete si trotinete pentru toate gusturile si cu o gama larga de preturi. Bicicletele Merida, Romet, Arkus si Gazelle au fost prezente, gata de testare si sa raspunda nevoilor participantilor.  De asemenea, a fost o placere sa oferim premii constand in vouchere care pot fi folosite si in showroom, cat si premii constand in accesorii de la Union si BikeFun.

    bikefest 2015

    Creativitatea organizatorilor in ce priveste concursurile si evenimentele de la BikeFest ne-a dat idei, asa ca am intrat si noi in joc si, impreuna cu cei de la Scoala de Sport,  am creat o noua proba: cargo trial. :)

    cargo trial

    Ne-am bucurat sa fim parteneri BikeFest , organizat de Asociatia Green Revolution, si sa fim alaturi de comunitatea biciclistilor. Entuziasm, distractie, stil de viata sanatos si mult drag de bicicleta: toate au fost prezente. Lant intins sa avem cu totii!

  • Un nou loc de inchiriat biciclete in Bucuresti: mai multa miscare si distractie!

    De sambata, 8 august, Bucurestiul a devenit mai "bogat" cu un nou centru de inchiriat biciclete, deschis de Asociatia Green Revolution si Raiffeisen Bank.

    plimbare I'Velo

    Noul centru este situat in fata intrarii Parcului Titanii, pe bulevardul Nicolae Grigorescu, in apropiere de Parcurile IOR si Titan si le ofera doritorilor de plimbare 50 din deja cunoscutele biciclete galbene.

    harta I'Velo

    I'Velo Titanii se alatura celorlalte trei centre de inchiriat din Bucuresti, din Parcul Herastrau, Arcul de Triumf si Parcul Tineretului. Astfel ca in prezent sunt disponibile peste 400 de biciclete pentru localnici sau turisti. Sapte zile din sapte poti inchiria o bicicleta, de la ora 10 dimineata pana la 10 seara.

    centru I'Velo titanii

    Bicicletele pot fi inchiriate atat gratuit cat si contra cost. Tinerii si pensionarii se bucura de gratuitate, dar daca nu esti in niciuna dintre aceste categorii, tarifele sunt foarte prietenoase cu buzunarul tau: 5 lei pentru o ora sau 15 lei pentru 24 de ore. De asemenea, proiectul I'Velo ofera varianta de a rezerva online biciclete, pe site-ul www.ivelo.ro.

    biciclete I'Velo

    "Ne bucuram sa invitam bucurestenii sa aleaga bicicleta ca mijloc principal de transport, dar si ca modalitate distractiva de a face miscare prin extinderea proiectului I'Velo cu inca un centru. Printre principalele noastre preocupari raman siguranta utilizatorilor si nevoia de infrastructura pentru biciclete. De aceea, ne bazam pe sustinerea autoritatilor publice, care trebuie sa prioritizeze mersul pe biciclete si sa rearanjeze intregul spatiu urban disponibil, ca sa putem avea un oras prietenos cu biciclistii.", a declarat Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.

    biciclisti I'Velo

    In cei 5 ani de functionare, programul I'Velo a reusit sa scoata peste 1.000.000 de romani la pedalat si a contribuit la reducerea emisiilor de CO2 din atmosfera cu aproximativ 1.500 de tone.

    I'Velo este cel mai important proiect de bike-sharing din Romania si are ca misiune introducerea graduala a bicicletei in peisajul vietii urbane, atat pentru recreere, cat si ca mijloc de transport alternativ, sanatos, cu impact minim asupra mediului. Ne bucuram ca de obicei sa fim alaturi de astfel de initiative care sprijina impreuna cu noi un stil de viata activ si care construiesc un oras mai prietenos pentru biciclisti.

    Fie ca alegi o bicicleta galbena, fie ca pedalezi cu bicicleta ta, ne vedem in trafic.
    Spor la pedalat!

  • Top 10: cele mai prietenoase orase din lume pentru biciclisti

    Bicicleta iti ofera libertatea de a descoperi un oras asa cum niciun alt mijloc de transport nu o poate face. Chiar daca unora mersul prin oras cu bicicleta li se pare ca seamana cu un traseu prin jungla, sunt totusi o multime de capitale si metropole care sunt cunoscute datorita traficului intens al biciclistilor. Cum este plina perioada de vacante, am alcatuit pentru tine un top al celor mai prietenoase orase din lume pentru biciclisti. Si pentru ca uneori te surprinzi ravnind la bicicleta de acasa in concediu, e posibil sa descoperi ca urmatoarea destinatie de vacanta este un oras care e numai bun pentru pedalat. Citeste mai departe

  • Bike2Work: cum am inregistrat peste 84.000 de kilometri pedalati

    Campania Bike2Work realizata de Asociatia Green Revolution s-a incheiat cu rezultate maxime in acest sezon, aproape 1.000 de angajati pedaland cu pasiune. Bike2Work sustine transportul alternativ, motivand atat angajatorii, cat si angajatii din Romania sa aleaga transportul sustenabil. Mai multe detalii despre demararea campaniei am impartasit aici. Citeste mai departe

  • Cum sarbatoresti sanatos si cu suflet 1 iunie, Ziua Copilului tau, ziua voastra!

    Iti mai amintesti cum sarbatoreai Ziua Copilului cand erai mic? Ce bucurie ca erai apreciat, ca primeai atentie, ca aveai libertatea de a te juca bucuros si de porni in explorare. Si cine oare iti era tovaras de nadejde?

    Pentru multi dintre noi, bicicleta era acolo, ca un armasar naravas, gata sa ne sprijine in aventurile din natura. Cata libertate, energie si bucurie, mai ales cand aveam o prietenii alaturi pentru joaca!

    De Ziua Copilului, ofera-i copilului tau fizic sau chiar tie insuti o intoarcere in timp cu aventuri in natura. Lasa magia copilariei sa te puna in miscare cu iesiri si evenimente in parcuri sau chiar in padure! O zi atat de plina de veselie merita sarbatorita in aer liber, inconjurat de zambetele celor mici.

    Biciclete Romet Copii

    Zi de zi vrei sa te bucuri de zambetul micutului tau, iar 1 iunie e un prilej numai bun sa petreci timp de calitate cu el, sa te incarci la inceput de saptamana cu buna dispozitie molipsitoare. Asa sunteti cu totii activi si socializati cu drag, marind grupul de prieteni.

    Bucurati-va de o plimbare cu bicicletele in parc, cumpara-i micutului un accesoriu hazliu si gusta sanatatea impreuna cu el, prin miscare. Bicicletele nostre de calitate va asteapta pe diverse marimi (10" - 24"), au roti ajutatoare si sigur vor sa fie plimbate. In plus, sistemul de buy-back iti da ocazia sa schimbi bicicleta cu usurinta cand micutul tau creste, aducand-o pe cea anterioara si platind diferenta. Pentru detalii care aduc fericire, poti alege o sonerie pentru ghidonul nazdravanului sau un cos colorat de bicicleta, unde fetita ta isi va scoate papusa la plimbare.

    Scaun bicicleta copil

    Iti recomandam si trotinetele pentru copii, usoare si agile, numai bune sa intri cu ele la o pauza de inghetata. Daca copilul tau e dornic sa-si perfectioneze coordonarea, o trotineta freestyle ii poate face vara mai frumoasa si plina de aventura. Nici pe cel mai mic din familie nu il putem uita, iar pentru el avem scaune de bicicleta pentru copil (recomandate pt 9 luni+) ca sa va plimbati impreuna.

    Trotinete copii

    Pentru un 1 iunie reusit, iata lista ingredientelor pline de pofta de miscare, cu cei dragi:

    - alegerea unui vehicul cu roti/ dispozitiv omologat conform normelor europene de siguranta, dedicat varstei celui mic

    - achizitionarea bicicletei, trotinetei sau accesoriului impreuna cu copilul pentru probe, parereri, impresii. Daca stii ce isi doreste cu ardoare, ii poti face o surpriza plina de dragoste.

    - aminteste-ti de siguranta copilului, confortul lui si gradul de interactiune pe care ti-l doresti cand va plimbati si echipati-va ca atare

    - zambete si dorinta de distractie cu bucurie de copil

    Iti stam la dispozitie pentru a face Ziua Copilului speciala. Ca e vorba de o surpriza, o testare sau informatii in plus, te intampinam cu drag in showroom sau iti punem la dispozitie produsul dorit direct din magazinul online. Pentru un cadou plin de miscare, te sprijinim cu o oferta speciala de 1 Iunie la trotinetele pentru copii. Sa fie cu fericire!

    Trotinete Razor pentru copii: oferta 1 Iunie

    Ziua de 1 iunie poate fi ziua voastra impreuna! Fa-o sa fie una memorabila!

  • Este copilul tau pregatit pentru o trotineta?

    Vremea frumoasa de afara te face sa iti doresti cat mai mult timp petrecut in aer liber. Sunt moduri placute si active de relaxare in natura in aceasta perioada si orice iesire cu cei dragi merita savurata pe deplin. De la biciclete pentru iesirile urbane, cele de munte sau trasee ciclo-turistice pana la plimbari relaxate cu trotineta, toate aduc un plus de conectare si de bucurie.

    Iar copilasul drag din familie merita sa aiba parte de o experienta memorabila si plina de actiune alaturi de tine. Fie ca e mai mic sau mai mare, trotineta potrivita il asteapta pentru noi aventuri.

    Cand stii ca e momentul pentru prima trotineta a copilasului? Impreuna exploram cateva semne clare de la cel mic si optiunile ce ii pot aduce bucurie si satisfactie.

    Trotineta El Dorado Razor

    Te invitam sa verifici daca copilul tau are vreunul dintre urmatoarele comportamente:

    • Vrea sa faca ceea ce fac si "copiii mari"?
    • Este in continua miscare?
    • Coordonarea lui este din ce in ce mai buna?
    • Isi doreste independenta?
    • Este curios si interesat de lucrurile cu roti si cum merg ele?

     

    Daca ai raspuns cu "da" macar la una dintre intrebari, micutul tau se pregateste pentru primele aventuri pe roti. Asa ca ii poti veni in intampinare cu solutii potrivite pentru varsta lui.

    Fiecare copil creste si impreuna ii putem fi aproape ca sa isi construiasa increderea in sine, echilibrul si coordonarea cu trotineta potrivita.

    Pentru cei aventurosi deja de la 18 luni, buburuza ghidusa de la Razor este numai buna, fiind un tip de trotineta pe care cei mici pot sta si ii ajuta sa isi dezvolte coordonarea dintre maini si picioare, in timp ce se distreaza.

    Fie ca are doi sau trei ani, micutul poate sa mearga cu trotineta daca isi poate stabili intuitiv centrul de greutate in timpul deplasarii. El are nevoie sa fie curios si sa invete sa tina ghidonul drept, sa se concentreze si sa se coordoneze pe drum.

    Trotinete Razor

    Daca micutul tau e in plina dezvoltare (3 ani+), trotineta cu 3 roti este cea mai potrivita, avand o siguranta sporita, iar daca vrei sa tina pasul cu tine si varsta ii permite (6 ani+), avem solutia unei trotinete electrice.

    Pe masura ce creste, copilul este mai increzator in fortele proprii si devine atent la traficul din jur. Astfel orice copil de peste 4 ani poate sa mearga pe o trotineta de agrement, care ii asigura distractia si il ajuta sa se dezvolte armonios. In functie de model, cadrul poate fi reglat pe inaltimea sa, iar gama este diversa, colorata si animata.

    Trotineta Razor A125

    Iar copiii mai mari (8 ani+) si mai aventurosi, pot opta pentru trotinete freestyle, cu care pot face diverse sarituri si trick-uri. Chiar si in parcurile aglomerate, copiii sunt foarte incantati de mobilitatea sporita ce le-o ofera si de provocarile de a se coordona tot mai bine, mai ales pentru trick-uri.

    Hai cu copilul intr-o plimbare la showroom-ul nostru si putem incerca trotinete potrivite pentru varsta si dorintele lui si ale tale. Pentru un cadou special de Ziua Copilului, te sprijinim cu o reducere de 20% la toate modelele de trotinete pentru copii.

    Asa te poti bucura impreuna cu cel mic de o tura de parc pe trotineta! Cu siguranta starea de spirit din acea zi va fi una mult mai buna pentru amandoi.

    Cel mai bun exemplu pentru viata activa si sanatoasa a copilului tau esti chiar tu!

    Trotinete Razor pentru copii - oferta 1 iunie 2015

  • Bike2Work: pedalezi si castigi

    Bike2Work este un proiect european prin care organizatorii isi doresc sa responsabilizeze companiile, atat angajatorii, cat si angajatii. Fii parte din el si Bike2Work!

    Proiectul sustine transportul alternativ prin folosirea bicicletei ca mijloc de transport acasa <-> birou, intr-un interval de sase saptamani. Campanie este una de informare si constientizare, un mars pro sanatate si miscare, ce este sustinuta de ECF (Federatia Europeana de Ciclism) in Romania si alte 11 tari din Europa.

    Credem intr-un stil de viata activ si sanatos si intr-un transport sustenabil, asa ca noi, la Biciclop, sustinem cu incredere proiectul Bike2Work si pedalam cu spor. Obiectivele Bike2Work sunt de a incuraja un numar cat mai mare de angajati sa foloseasca bicicleta ca mijloc de transport alternativ, de cel putin 4 ori in perioada campaniei si a de a oferi companiilor au ocazia sa sustina campania Bike2Work si sa se implice in proiecte/actiuni responsabile pentru mediul inconjurator.

    Afis Bike2Work

    In perioada 18 mai - 28 iunie chiar tu poti intra intr-o competitie individuala sau pe echipe, in urma careia vei putea castiga premii (biciclete, gadget-uri si accesorii) si vei putea demonstra ca iti pasa de mediu, de orasul in care locuiesti.

    Green Revolution, asociatia care s-a alaturat marii familii de biciclisti europeni prin acest proiect, te invita sa iei atitudine in orasul tau. Aceasta este prima organizatie nonguvernamentala de ecologie urbana din Romania ce pune in practica masurile ce stau la baza construirii unui oras verde.

    "Ne bucuram ca, prin intermediul proiectului Bike2Work, sa invitam angajatii din Romania sa aleaga bicicleta ca mijloc principal de transport spre si de la munca inapoi acasa. Suntem de parere ca bicicleta este o modalitate distractiva de a face miscare, dar si de a-ti mentine forma fizica, dar si de a contribui la dobandirea unui oras curat si sanatos pentru comunitate, asa incat, va asteptam in numar cat mai mare sa va inscrieti in campania noastra. Printre preocuparile noastre raman, in continuare, siguranta utilizatorilor si nevoia de infrastructura pentru biciclete. De aceea, ne bazam pe sustinerea autoritatilor publice, care trebuie sa prioritizeze mersul pe bicicleta si sa rearanjeze intregul spatiu urban disponibil, ca sa putem avea un oras pentru biciclisti" a declarat Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.

    Arkus Romet City Bikes

    Ce pasi sa urmezi pentru a participa la Bike2Work?

    1. Fa echipa cu 2 dintre colegii tai.

    2. Descarca gratuit aplicatia de monitorizare a drumurilor tale (Android si IOS), disponibila pe Google Play si App Store

    3. Pedaleaza de cel putin 4 ori in cele 6 saptamani de campanie.

    Inscrierile se fac aici, cu drag de miscare.

    Poti castiga sanatate, placerea pedalatului cu colegii tai, o zi mai fresh si premii la tombolele saptamanale, plus altele pe 28 iunie, la finele campaniei.

    Cine pedaleaza mai mult si mai des are sanse mai mari la premii. In plus la finalul campaniei vor fi premiati si: cel mai sportiv angajat biciclist, cea mai buna echipa si cea mai prietenoasa companie cu biciclistii.

    Vrei sa fii printre castigatori? Ia-ti bicicleta si lant intins!

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 25

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3