Cadouri pentru oameni activi: surprize de Craciun pentru cei dragi

Craciunul vine cu miros de brad si cozonaci, cu pofta de zapada si cadouri. Ca sa iti venim in ajutor, am pregatit pentru tine o lista cu idei de cadouri pentru pasionatii de miscare din jurul tau.

Copiii simt cel mai mult magia Craciunului. Poti sa le incurajezi pofta de miscare cu o bicicleta sau o trotineta sau sa le sporesti distractia cu alte jucarii care sa le creasca pofta de iesit din casa: un scuter Mini Mod, o tricicleta Flash Rider sau un Crazy Cart. Mosul va trai o adevarata aventura pentru a le aduce aceste jucarii nastrusnice. Vei redescoperi alaturi de cei mici bucuria sarbatorilor de iarna si a timpului petrecut in familie.

Pentru iubitorii sporturilor de iarna, te asteptam cu o colectie intreaga, ca sa ai de unde alege. Schiuri si accesorii, placi si casti de snowboard sau ochelari si saniute. Iar pentru ca intretinerea lor este foarte importanta, poti alege unul din pachetele de service pentru schi sau snowboard. Asa tu si prietenii tai va bucurati din plin de zapada.

snowboard

Sarbatorile de iarna aduc pentru multi vacanta si calatorii, asa ca poti pune pe lista de cadouri un portbagaj auto, care sa duca echipamentul pentru schi si bagajele, iar in masina o sa aveti loc pentru toti prietenii. Alege si un rucsac incapator, caciuli, manusi si haine de iarna, ca sa scapi de griji si sa te bucuri de fiecare zi de vacanta. Pentru drum, bucura-te de muzica favorita sau ofera-i ocazia cuiva drag cu castile Skullcandy. Ca sa imortalizezi momentele placute, iti recomandam un GoPro. Asa ai poze deosebite cu care sa te lauzi cand te intorci din vacanta.

suport masina

Daca iarna te tine in casa, atunci poti sa incerci un home trainer sau o bicicleta de exercitii. Acestea te ajuta sa pastrezi chiar acasa un stil de viata sanatos si sa rezisti atacului cozonacilor si dulciurilor. Poti sa incerci si alte accesorii pentru fitness sau yoga, pentru tine sau pentru prietenii la fel de activi ca tine.

In cazul in care tot nu ai gasit ideea perfecta, iti sugeram sa explorezi lista de cadouri propuse aici sau sa mergi la sigur cu un voucher pe care persoana draga il va transforma in cadoul pe care si-l doreste.

voucher Biciclop

Pana pe 24 decembrie te intampinam in showroom sa alegi cadouri pline de bucurie. In perioada 25 decembrie - 3 ianuarie suntem in vacanta alaturi de cei dragi. Asa ca te incurajam sa comanzi din timp cadourile dorite pentru tine si pentru cei apropiati.

idei cadouri Craciun pentru oameni activi

Sa ai parte de cumparaturi cu drag si de o vacanta asa cum meriti! Viziteaza-ne in showroom sau da-ne un telefon la 0720 242 567 daca ai intrebari sau doresti detalii. Impreuna facem cadourile potrivite sa ajunga la oamenii activi!

Raspunde