Magazin

  • Noua fabrica Gazelle inaugurata de regele Olandei

    Gazelle a deschis oficial noua sa fabrica pe 3 septembrie, in orasul Dieren din Olanda. Intreaga saptamana a fost o adevarata petrecere datorata deschiderii fabricii si a noilor birouri. Regele Olandei a inaugurat noul Centru de Inovatie si Productie Gazelle, ca o noua recunoastere a statusului sau de companie regala.

    deschidere oficiala fabrica Gazelle
    Majestatea sa Willem Alexander, impreuna cu sotia sa, regina Maxima, au taiat panglica de inaugurare a noii fabrici Gazelle, acest lucru datorandu-se si faptului ca cei de la Gazelle sunt companie regala, distinctie pe care au primit-o la aniversarea a o suta de ani de functionare.

    deschiderea oficiala fabrica Gazelle - regele si regina Olandei

    Noua fabrica a producatorului olandez este complet inovatoare. Gazelle construieste biciclete de 123 de ani. De-a lungul timpului, fabrica olandeza a fost extinsa, dar de data aceasta "a venit momentul sa facem schimbari radicale. Cladirea principala care dateaza din 1912 a fost readusa la vechea sa glorie, dar contine cele mai noi facilitati tehnologice", a declarat Jaap Merkus, Managing Director al Royal Dutch Gazelle.

    interior fabrica biciclete Gazelle

    Intreaga saptamana a fost dedicata acestui eveniment, astfel ca au avut loc pe langa festivitatea de deschidere si o multime de alte evenimente. Astfel, toti distribuitorii Gazelle au fost invitati sa viziteze noul sediu in care se vor produce bicicletele, iar fabrica a fost deschisa pentru vizite si publicului larg.

    regele Olandei si Gazelle

    Unul dintre evenimentele de la deschidere a fost o plimbare organizata de firma olandeza in orasul Dieren, cu biciclete Gazelle de colectie. Acesta a strans multi doritori dintre cei care apreciaza calitatea si designul deosebit de elegant si eficient.

    Regele Olandei a ales o bicicleta electrica pentru plimbarea sa, apreciind noul design, confortul si calitatea.

    inaugurare fabrica Gazelle - regele Olandei

    Asteptam cu nerabdare noile modele create de Gazelle in cea mai moderna fabrica de biciclete din lume. Le dorim si lor, si tie, lant intins!

  • Este copilul tau pregatit pentru o trotineta?

    Vremea frumoasa de afara te face sa iti doresti cat mai mult timp petrecut in aer liber. Sunt moduri placute si active de relaxare in natura in aceasta perioada si orice iesire cu cei dragi merita savurata pe deplin. De la biciclete pentru iesirile urbane, cele de munte sau trasee ciclo-turistice pana la plimbari relaxate cu trotineta, toate aduc un plus de conectare si de bucurie.

    Iar copilasul drag din familie merita sa aiba parte de o experienta memorabila si plina de actiune alaturi de tine. Fie ca e mai mic sau mai mare, trotineta potrivita il asteapta pentru noi aventuri.

    Cand stii ca e momentul pentru prima trotineta a copilasului? Impreuna exploram cateva semne clare de la cel mic si optiunile ce ii pot aduce bucurie si satisfactie.

    Trotineta El Dorado Razor

    Te invitam sa verifici daca copilul tau are vreunul dintre urmatoarele comportamente:

    • Vrea sa faca ceea ce fac si "copiii mari"?
    • Este in continua miscare?
    • Coordonarea lui este din ce in ce mai buna?
    • Isi doreste independenta?
    • Este curios si interesat de lucrurile cu roti si cum merg ele?

     

    Daca ai raspuns cu "da" macar la una dintre intrebari, micutul tau se pregateste pentru primele aventuri pe roti. Asa ca ii poti veni in intampinare cu solutii potrivite pentru varsta lui.

    Fiecare copil creste si impreuna ii putem fi aproape ca sa isi construiasa increderea in sine, echilibrul si coordonarea cu trotineta potrivita.

    Pentru cei aventurosi deja de la 18 luni, buburuza ghidusa de la Razor este numai buna, fiind un tip de trotineta pe care cei mici pot sta si ii ajuta sa isi dezvolte coordonarea dintre maini si picioare, in timp ce se distreaza.

    Fie ca are doi sau trei ani, micutul poate sa mearga cu trotineta daca isi poate stabili intuitiv centrul de greutate in timpul deplasarii. El are nevoie sa fie curios si sa invete sa tina ghidonul drept, sa se concentreze si sa se coordoneze pe drum.

    Trotinete Razor

    Daca micutul tau e in plina dezvoltare (3 ani+), trotineta cu 3 roti este cea mai potrivita, avand o siguranta sporita, iar daca vrei sa tina pasul cu tine si varsta ii permite (6 ani+), avem solutia unei trotinete electrice.

    Pe masura ce creste, copilul este mai increzator in fortele proprii si devine atent la traficul din jur. Astfel orice copil de peste 4 ani poate sa mearga pe o trotineta de agrement, care ii asigura distractia si il ajuta sa se dezvolte armonios. In functie de model, cadrul poate fi reglat pe inaltimea sa, iar gama este diversa, colorata si animata.

    Trotineta Razor A125

    Iar copiii mai mari (8 ani+) si mai aventurosi, pot opta pentru trotinete freestyle, cu care pot face diverse sarituri si trick-uri. Chiar si in parcurile aglomerate, copiii sunt foarte incantati de mobilitatea sporita ce le-o ofera si de provocarile de a se coordona tot mai bine, mai ales pentru trick-uri.

    Hai cu copilul intr-o plimbare la showroom-ul nostru si putem incerca trotinete potrivite pentru varsta si dorintele lui si ale tale. Pentru un cadou special de Ziua Copilului, te sprijinim cu o reducere de 20% la toate modelele de trotinete pentru copii.

    Asa te poti bucura impreuna cu cel mic de o tura de parc pe trotineta! Cu siguranta starea de spirit din acea zi va fi una mult mai buna pentru amandoi.

    Cel mai bun exemplu pentru viata activa si sanatoasa a copilului tau esti chiar tu!

    Trotinete Razor pentru copii - oferta 1 iunie 2015

  • [Combinatii] Primul episod: "Menage a Trois" Verde de Vara

    Se intampla uneori ca anumite noutati care trec pragul magazinului sa fie parca facute unele pentru altele, putand fi combinate perfect nu numai intr-un mod util oricarui biciclist, ci si estetic.
    Inclusiv colegii (de gen masculin!) se trezesc zicand "uita-te ce bine vine soneria asta cu mansoanele bicicletei aleia!".

    Asa ca m-am hotarat sa incep sa impartasesc cu voi aceste "povesti de amor" infiripate pe rafturile noastre.
    Incepem in forta seria de "Combinatii" cu un "menage a trois" varatec de numa'-numa', la care ai azi un pret special:

    pachet bicicleta casca cos

    Asadar, avem in rolurile principale:

    1. Transformer, bicicleta pliabila compacta, agila, cu un pret atat de prietenos ca l-ai scoate la un suc. Unul din best-seller-urile acestui sezon. Vine si in varianta pe alb.

    bicicleta pliabila transformer

    2. Casca de bicicleta Armor, verde praz(!) mat ca sa fii super-observabil(a) in trafic, cu design urban. Vine si in varianta pe alb sau pe negru.

    casca bicicleta verde

    3. Cos de bicicleta cu quick-release Plaza Bellelli, ca sa il dai jos intr-o secunda. Un verde voios care (se) va da bine pe langa toate fructele preferate cu care il vei umple. Vine si pe negru.

    cos bicicleta verde

    Pasiunea lor comuna: verdele si vara! Daca iti place si tie combinatia, poti intra si tu in ecuatie ;).
    Daca ai sugestii de combinatii pentru episoadele urmatoare, le asteptam!

    Lant intins si pofta de vara!

  • Biciclete Focus: in curand gata de testat in magazinul Biciclop

    Daca esti pasionat de ture antrenante pe bicicleta sau chiar participi periodic la competitii, la Biciclop ai de unde sa alegi bicicleta perfecta pentru nevoile tale.

    Biciclete Focus

    Mai ales ca incepand cu acest sezon alaturam brandurilor valoroase din magazin marca Focus, care promite sa inglobeze in fiecare model "Pasiune, performanta, perfectie". Fiecare bicicleta Focus este cu atentie conceputa in centrul de dezvoltare si cercetare din Germania, astfel ca tu sa te poti bucura din plin de o bicicleta de calitate.

    In curand, bicicletele Focus vor fi disponibile atat in magazinul online cat si in Showroom. Pentru mai multe informatii da-ne un telefon la 0720 242 567.

  • Biciclistii sunt invitati in noul magazin Biciclop de pe Calea Dorobantilor

    Saptamana trecuta am deschis oficial portile proaspatului magazin ce poate fi vizitat pe Calea Dorobantilor, nr 61 (la 2 minute de Piata Romana). Toti musafirii sunt intampinati cu apa rece si aer pentru cauciuc din partea casei, asa cum le place biciclistilor :).
    Adresa de email (shop@biciclop.ro) si telefonul (0720 242 567) raman aceleasi!

    Pentru cei care nu ne cunosc indeajuns, povestea care ne-a adus aici suna cam asa: in 2009 conceptul Biciclop prindea viata in curtea micuta si ponosita de pe strada Povernei. Dupa 4 ani in care am promovat cu pasiune pedalatul pe o bicicleta sanatoasa si frumoasa si ne-am facut o multime de prieteni, la inceputul lui 2013 am decis sa ducem magazinul la urmatorul nivel. Pe langa imbunatatirea serviciilor, am dorit sa cream un loc in care biciclistul sa se simta ca acasa: prietenos, aerisit, cu un strop de culoare.

    Un alt lucru important in luarea deciziei a fost zona. Am vrut sa fie usor acesibila pentru clienti. De multe ori ajung la noi persoane care au cumparat biciclete din magazine aflate in zone periferice, iar cand au nevoie de service le este peste mana sa se prezinte cu bicicleta la magazinul unde au garantie.


    Si mai ales, am vrut ca magazinul sa se ridice la inaltimea marcilor de top pe care le reprezentam in Romania.

    Dintre acestea amintim intai de Gazelle, brand caruia i-a fost conferit inca din 1990 titlul de Royal Brand de catre Casa Regala a Olandei, ca urmare a experientei impecabile de 120 de ani in productia de biciclete de oras.


    Apoi Vanmoof, bicicleta care a cucerit America cu designul sau spartan si Strida, de origine englezeasca, asa numitul triunghi pliabil, premiat pentru fiabilitatea sa extraordinara.


    Alaturi de aceste branduri premium importam in Romania si bicicletele Koliken, o marca de biciclete de oras la preturi accesibile, cu un foarte bun raport calitate-pret.

    Si nu in ultimul rand, suntem importator oficial al brandului american de trotinete Razor, cel mai popular in USA pe segmentul de trotinete de sarituri si freestyle.


    Pe langa marcile pe care le aducem in exclusivitate in Romania, suntem mandri ca am devenit distribuitori pentru marci cu renume mondial precum Merida, Giant, Dahon si Cross.

    In urmatoarea perioada vom dori sa completam gama de produse cu cat mai multe accesorii, iar pe perioada iernii intentionam sa incurajam miscarea, in ciuda vremii, iar pentru asta vom aduce in magazin skiuri, snowboard si articole de iarna.


    Toti cei interesati sa achizitioneze o bicicleta noua, pot apela la specialistii Biciclop pentru sfaturi si consiliere gratuita in alegerea bicicletei ideale in functie de utilizator si de modul in care va fi folosita.


    Iar pentru sugestii referitor la activitatea noastra ori propuneri de produse pe care sa le aducem in magazin, sau orice alta idee va mai vine nu ezitati sa ma contactati pe adresa anca.banica@biciclop.ro.

    Zi cu soare si buna sa va fie pedala :)

    PS. In cadrul evenimentului de deschidere, fetele de la Skirt Bike ne-au ajutat cu extragerea castigatorului la concursul Summer Well. Mai jos, 2 poze cu Cristina care a plecat acasa cu bicicleta pliabila Camping.

  • Chiar si BGS-ul face mai putin de 1 minut pana la noul magazin.

    Uite ca nici o saptamana nu trecuse de cand ne-am mutat in noua locatie de pe Dorobanti, ca am si devenit tinta hotilor saptamana trecuta. Se pare ca hotii sunt foarte la curent cu tot ce misca. O sa iti descriem pe scurt incidentul, pentru ca nu este normal ce se intampla. Si mai ales sa stie si celelalte magazine de biciclete ca hotii au revenit la "datorie" si sa continue sa ia masuri de protectie impotriva atacurilor.

    La fel ca si in cazul Bicishop si BikeXCS, spargerea s-a dat in cursul serii de duminica. Din nou, se pare ca au fost in jur de 3-5 persoane implicate, persoane tinere. Aparent nu au apucat sa fure nimic, insa cercetarile continua. Din fericire noua locatie are contract cu BGS, sistemul de alarma s-a declansat si 2 echipe de-ale lor au ajuns in mai putin de 1 minut la locul faptei. Nu apucaseram insa sa comunicam anumite schimbari legate de noul spatiu BGS-ului, care au sosit a vechea intrare, astfel ca din pacate hotii au avut timp sa vada echipele venind si sa dispara de la fata locului inainte de a fi prinsi. Intrarea s-a facut prin fortarea usii principale, din fericire fara spargerea vitrinei. Faptul ca hotii au ramas nepedepsiti ne-a facut sa decidem imbunatatirea sistemului de securitate a magazinului, astfel ca daca vom mai avea surprize neplacute, speram totusi ca totul va fi pus la punct astfel incat hotii sa fie prinsi si pedepsiti.

    Oricine poate oferi informatii care sa ajute la prinderea raufacatorilor sunt invitati sa ne contacteze.

    Saptamana excelenta tuturor si sa aveti parte de oameni frumosi!

  • Card Avantaj, eroul de care aveai nevoie

    Cand banii sunt o problema, inseamna ca ai nevoie de o rezolvare. In unele cazuri, ea este “pur si simplu nu am.” Intelegem perfect acest lucru, de aceea ti-am pus in cosul de cumparaturi o solutie mult  mai placuta si mai practica: cardul Avantaj, eroul de serviciu la care poti apela atunci cand n-ai in pusculita toti banii pentru o Strida, un Gazelle sau un Vanmoof. Pe langa placerea de a te plimba cu bicicletele noastre, avantajele sunt destul de clare: platesti suma in 12 rate fixe, egale de la o luna la alta, si nu te joci nici o secunda de-a comisionul si dobanda. Cu alte cuvinte, pedalezi linistit. Avantaj tu!

     card_Avantaj

  • Strida, premiată în 2011 de TreeHugger ca cea mai verde bicicletă, este distribuită exclusiv de Biciclop

    -
    Strida LT este bicicleta care a impresionat anul acesta juriul TreeHugger la premiile Best Green Awards 2011. Recunoscută prin designul ei inovativ şi ca cea mai uşor de pliat bicicletă din lume, Strida a primit cele mai multe voturi la categoria Best of Green: Cars and Transportation. Din această primăvară, Biciclop este distribuitor exclusiv în toată ţara al bicicletelor Strida şi Vanmoof.

    Strida LT, recent premiată şi de TreeHugger

    Strida este brandul care a surprins piaţa bicicletelor la sfârşitul anilor 1980 prin designul spectaculos – nu au reinventat roata, dar au propus o geometrie nouă a cadrului. Supranumită „bicicleta triunghi”, Strida LT cântăreşte 9.6 kilograme, mai puţin decât majoritatea bicicletelor pliabile de pe piaţă, şi a revoluţionat deplasarea pe distanţe scurte în oraş - în 5 secunde, poate fi pliată suficient de compact pentru a încăpea în portbagaj sau în lift.
    Strida LT, distribuita de magazinul Biciclop

    TreeHugger este probabil cel mai popular site care susţine iniţiativele ecologice din toată lumea şi promovează sustenabilitatea. În 2009, a fost inclus în topul celor mai bune 250 de bloguri de Time Magazine. The Best of Green Awards sunt titlurile pe care TreeHugger le acordă anual pentru cele mai verzi proiecte şi produse – anul acesta, la a treia ediţie.

    Despre Vanmoof

    După Gazelle, vine rândul unui alt brand puternic între bicicletele olandeze să se remarce în oraş. Modelul Vanmoof VM 5, distribuit de Biciclop, a câştigat la sfârşitul anului trecut premiul Dutch Design Award – inovând prin LED-urile de semnalizare cu baterie solară, cadrul din aluminiu, robust şi totuşi uşor şi sistemul antifurt incorporat. Vanmoof aduce un design retro-futurist între biciclete, marşând pe calitatea tehnologiei din 2011.

  • Cand ti-e Puma mai draga

    -
    Când se mişcă repede prin trafic chiar şi ca o single speed Funk ce e.

    Când e atât de Pico că aproape îţi vine s-o porţi ca accesoriu prin oraş.

    Când e sexi şi se pliază, ca orice piesă Disko bună.

    Când poţi să le iei la încercat în Povernei 25. Căci abia le-am adus, bicicletele Puma încă sunt calde la şuruburi.

    new pumas

  • Olandezele Gazelle, distribuite exclusiv de Biciclop în România

    +
    Prezent încă din primăvara anului trecut în România, cel mai popular brand olandez de biciclete, Gazelle, este distribuit în exclusivitate în toată ţara începând cu 2011 de către Biciclop.

    La sfârşitul săptămânii trecute, între 8 şi 10 aprilie, Biciclop a participat la cel mai mare salon de biciclete din Bucureşti, ExpoBike 2011, unde a expus pentru prima oară în calitate de distribuitor exclusiv. Alături de standul magazinului a fost ridicat şi un stand special al Gazelle, unde a fost prezent Henrik Nicolai, Director de Vânzări la Export al Gazelle.

    Gazelle Toer Populair, bicicleta distribuita exclusiv de Biciclop

    Printre ţările care visează la mijloace de transport eficiente, Olanda este recunoscută drept un paradis al bicicliştilor, cu un centru ca Amsterdam drept cel mai "bike friendly" oraş din lume. Aleasă bicicleta anului 2011 în Olanda, prin modelul Eclipse, Gazelle este de peste un secol numele propriu care înseamnă atitudine urbană la pedale. Tocmai din acest motiv, Biciclop vrea să-şi reitereze poziţia de promotor al bicicletelor urbane şi să distribuie în magazine din toată ţara, începând cu sezonul primăvară-vară 2011, modele consacrate din gama Gazelle precum Basic, Orange sau Toer Populair.

    Royal Gazelle sprijină iniţiativa Biciclop. Biciclete urbane şi este bucuroasă să constate că stilul bicicletelor olandeze de oraş, rafinat de-a lungul multor ani, primeşte tot mai multă apreciere peste tot în lume. Din ce în ce mai multe oraşe mari, cum este şi Bucureştiul, descoperă nivelul ridicat de confort şi siguranţă al bicicletelor Gazelle. - Cor de Jong, Director de Export, Royal Gazelle Olanda

    Despre Gazelle

    Gazelle Basic, bicicleta distribuita exclusiv de BiciclopCu un "G" pronunţat gutural, ca un "H". Aşa îşi strigă zi de zi olandezii bicicleta favorită – Gazelle, o regină duplicată până în prezent de peste 13 milioane de ori. Regină pentru că încă din 1992, cu ocazia centenarului, Gazelle a devenit singurul producător de biciclete care a primit din partea Prinţesei Margriet a Olandei distincţia de "companie regală".

    Istoria Gazelle începe în 1892, când Willem Kölling şi Rudolf Arentsen au început să importe biciclete din Anglia. Au decis ulterior să le producă singuri, iar în 1902 le-au şi botezat Gazelle. Astăzi, în fabrica din  Dieren lucrează 600 de oameni, care scot anual pe porţile Gazelle 300.000 de biciclete.

    Într-o cercetare realizată de către Reader's Digest, Gazelle s-a clasat pe locul întai în topul celor mai de încredere branduri europene.

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 12

Pagina:
  1. 1
  2. 2