VINO IN ECHIPA BICICLOP

Daca esti pasionat de biciclete si consideri ca te potrivesti cerintelor de mai jos, trimite-ne CV-ul tau si o scrisoare de intentie pe adresa cariere@biciclop.ro, cu subiectul emailului "Aplicatie [Functie] [Numele tau]". 

 

   

Vanzator

Full-Time

Pozitie ocupata

Vei face parte din echipa magazinului Biciclop, responsabila sa prezinte gama de produse (biciclete, accesorii, trotinete etc.) clientilor, sa inteleaga nevoile lor si sa ii determine sa cumpere produsul potrivit.

Afla mai multe...

 

 

   

Specialist Marketing

Full-Time

Pozitie ocupata

Echipa Biciclop cauta Specialist Marketing care sa isi foloseasca abilitatile pentru a planifica si implementa campaniile de promovare si activitatile ce tin de imaginea firmei.

Afla mai multe...

 

   

Mecanic

Full-Time

Pozitie ocupata

Echipa Biciclop cauta Mecanic care sa isi foloseasca abilitatile pentru a pregati produsele scoase la vanzare si pentru a asigura serviciile de reparatii pentru clientii nostri. Aceasta implica asamblarea bicicletelor si a altor produse, pregatirea comenzilor de piese, receptia marfii, garantii, reparatii si mentinerea relatiei cu clientii de la service.

Afla mai multe...

 

   

Asistent Administrativ (Office Manager)

Full-Time

Pozitie ocupata

Echipa Biciclop cauta Asistent Administrativ care sa isi foloseasca abilitatile pentru a organiza si gestiona tot ce tine de documente si dosare. Aceasta implica activitatile administrative ale magazinului, rapoarte si mentinerea relatiei si a corespondentei cu alte organizatii.

Afla mai multe...

 

   

Online Marketing Specialist

Full-Time

Pozitie ocupata

Echipa Biciclop angajeaza Online Marketing Specialist care sa isi foloseasca abilitatile pentru a organiza si administra magazinul online, pentru a implementa campaniile de promovare (bannere, newsletter, site-uri partenere), alaturi de alte activitati conexe. Aceasta implica realizarea de campanii, monitorizarea lor, rapoarte si o continua adaptare pentru rezultate cat mai bune.

Afla mai multe...

 

 Data Entry Operator - Cariere Biciclop   

Data Entry Operator

Colaborator

Pozitie ocupata

Echipa Biciclop cauta Data Entry Operator care sa isi foloseasca abilitatile pentru a organiza si urca produse pe magazinul online, alaturi de alte activitati conexe. Aceasta implica completarea datelor in interfata site-ului sau realizarea de fisiere tip feed (tabele), verificarea caracteristicilor produselor si actualizari periodice.

Afla mai multe...

 

   

Creator Continut (Copywriter)

Colaborator

Pozitie ocupata

Echipa Biciclop cauta Creator Continut care sa isi foloseasca abilitatile pentru a scrie articole pentru blog, comunicate de presa si alte materiale necesare. Aceasta implica cercetare de piata, cunoasterea ofertei de produse in domeniul bicicletelor si activitatilor companiei, cunoasterea nevoilor consumatorului si a principalelor elemente de creare continut atractiv si relevant pentru mediul online.

Afla mai multe... 

 


   

Asistent Comercial

Full-Time

Pozitie ocupata

Echipa Biciclop cauta Asistent Comercial care sa isi foloseasca abilitatile pentru a organiza magazinul, pentru a pregati produsele comandate si a receptiona marfurile. Aceasta implica asigurarea de sprijin constant personalului de la vanzare, lucrul cu marfa si capacitatea de a prezenta clientilor gama de produse.

Afla mai multe...