Mergi la lista de INTREBARI FRECVENTE

Cum cumpar?

Vrei sa cumperi? Ai urmatoarele optiuni:

1. Comanda online pe biciclop.eu, cu livrare la adresa ta si plata cu card
2. Comanda online pe biciclop.eu, cu livrare la adresa ta si plata ramburs
3. Comanda online pe biciclop.eu, cu ridicarea produselor de la magazinul Biciclop
4. Direct de la magazinul Biciclop
5. Plata in rate fara dobanda

 

 

1) Comanda online pe biciclop.eu, cu livrare la adresa ta si plata cu card:

a. Alege produsul si apasa butonul "Adauga la cos" – produsele adaugate vor aparea in cosul de cumparaturi (dreapta sus), impreuna cu suma totala.
b. Click pe "Mergi la casa" – se va trece la check-out, unde vei furniza datele tale (necesare pentru livrare). Alege metoda de plata cu card. Costul de transport este de 19.90 lei. Transportul este gratuit pentru comenzile ce depasesc 400 de lei. 
c. Se va deschide pagina de plata PayU, unde vei introduce datele de card si vei confirma datele de livrare. Dupa confirmarea platii de catre banca, un reprezentant Biciclop te va suna pentru a confirma livrarea.
d. In cazul in care esti nemultumit de produs, il poti returna in conformitate cu politica de retur

Revino sus

 

2) Comanda online pe biciclop.eu, cu livrare la adresa ta si plata ramburs:

a. Alege produsul si apasa butonul "Adauga la cos" – produsele adaugate vor aparea in cosul de cumparaturi (dreapta sus), impreuna cu suma totala.
b. Click pe "Mergi la casa" – se va trece la check-out, unde vei furniza datele tale (necesare pentru livrare). Alege metoda de plata ramburs. Costul de transport in acest caz este de 19.90 lei. Transportul este gratuit pentru comenzile ce depasesc 400 de lei.
c. Un reprezentant Biciclop te va suna pentru a confirma livrarea.
d. In cazul in care esti nemultumit de produs, il poti returna in conformitate cu politica de retur.

Revino sus

 

3) Comanda online pe biciclop.eu, cu ridicarea produselor de la magazinul Biciclop:

a. Alege produsul si apasa butonul "Adauga la cos" – produsele adaugate vor aparea in cosul de cumparaturi (dreapta sus), impreuna cu suma totala.
b. Click pe "Mergi la casa" – se va trece la check-out, unde vei furniza datele tale (necesare pentru ridicarea produselor din magazin).
c. Plata se va face la magazin, fie cash, fie cu card.

Nota: Produsele comandate astfel trebuie ridicate in termen de 24h, altfel se pierde rezervarea.

Revino sus

 

4) Direct de la magazinul Biciclop

a. Vii la magazinul nostru de pe Str. Tunari 36 (vezi sectiunea Contact / Magazin Biciclop)
b. Plata in magazin: fie cash, fie cu card
c. Bicicleta se poate ridica direct din magazin. De asemenea, poate fi livrata prin curier. Transportul este gratuit pentru comenzile ce depasesc 400 de lei.

Revino sus

 

5) Daca vrei o bicicleta, dar nu ai acum toti banii…iti punem la dispozitie plata in rate fara dobanda:

In magazinul de pe Str. Tunari 36, prin:

   1. Card Avantaj, pana la 12 rate, (de la Credit Europe Bank)
   2. Star BT, in 9 rate (de la Banca Transilvania)
   3. Card Raiffeisen, in 10 rate fixe

Pe site, la plata online cu card, prin:

   1. Card BCR, in 9 rate
   2. Card Star BT, in 6 rate
   3. Card Alpha Bank, in 9 rate
   4. Card BRD Finance, in 9 Rate

Important:

1. In cazul reducerilor mai mari de 10% ne rezervam dreptul de a nu autoriza plata in rate, datorita comisioanelor bancare aferente (pe care le platim catre Banca emitenta, pentru acoperirea ratelor fara dobanda).

2. Plata cu cardul NU este disponibila pentru produsele marca THULE, orice comanda care va fi facuta alegand metoda de plata in rate pentru aceste produse urmand sa fie anulata.


Nota: In orice caz, este important pentru tine sa stii ca bicicletele ieftine si fara garantie iti pun siguranta in pericol si ridica probleme mari cu intretinerea lor. In medie, o bicicleta ieftina rezista la doar 150 de kilometri de folosinta, dupa care piesele incep sa cedeze, tu fiind nevoit sa iti cumperi altele noi ori chiar o bicicleta noua. De asemenea este bine sa te asiguri ca la magazinul de unde cumperi bicicleta ti se asigura garantie si service.

La noi vei avea parte intotdeauna de cele mai bune servicii de intretinere  si orice problema vei avea, nu trebuie decat sa o lasi pe mainile noastre, fara sa iti bati tu capul.

Incearca sa vezi achizitia unei biciclete cu un pret mai ridicat ca o investitie pe termen lung: ea va rezista multi ani de-a randul, vei fi in siguranta cu ea si vei avea cui sa te adresezi pentru revizii profesioniste.

Revino sus

Atentie: Facem toate eforturile pentru a actualiza constant site-ul si informatiile prezentate aici. Chiar si in aceste conditii, este posibil ca unele date sa fi fost introduse gresit -- ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate de astfel de greseli si apreciem gestul dvs. de a ne atentiona cand intampinati erori. De asemenea, stocul online nu este actualizat in timp real si pot aparea diferente fata de stocul fizic. Confirmarea disponibilitatii produselor se face telefonic, dupa primirea comenzii. E-mailul de notificare a primirii comenzii nu reprezinta o confirmare a disponibilitatii produsului, ci doar o notificare a faptului ca respectiva comanda a fost inregistrata. Confirmarea disponibilitatii se face de catre personalul magazinului, dupa primirea comenzii.