Peste 160.00 de persoane au inchiriat bicicletele I'Velo in 2015

I'Velo, unul dintre proiectele Asociatiei Green Revolution, anunta finalizarea sezonului 2015. Anul acesta peste 160.000 de persoane din Romania au ales bicicletele I'Velo ca mijloc de transport sau recreere. Numarul mare de utilizatori si implicarea acestora in actiunile organizate in cadrul proiectului arata interesul din ce in ce mai mare pentru comunitatea biciclistilor si dorinta de a se alatura acesteia.

I'Velo 2015

In cele peste 200 de zile de functionare a centrelor de inchiriere I'Velo din Bucuresti, peste 114.000 de bucuresteni au ales bicicletele pentru a se relaxa sau a se deplasa in oras, alaturi de cei peste 47.000 de biciclisti care au inchiriat bicicletele galbene din centrele localizate in celelalte 6 orase din tara.

De la lansarea din 2010 si pana in prezent cei de la I'Velo au reusit sa arate ca bicicleta nu este doar un mijloc de agrement pentru weekend, ci si un mijloc de transport. Ei incurajeaza oamenii sa foloseasca din ce in mai mult bicicleta, lasandu-si masinile acasa si pedaland pentru sanatatea lor si a orasului.

I'Velo Bucuresti

Tot mai multi oameni au pedalat pe bicicletele I'Velo inchiriate in 2015. In centrul din Bucuresti de la Aviatorilor - Herastrau, aproape 50.000 de biciclisti au inchiriat biciclete, iar in centrul din Parcul Tineretului in jur de 48.000 de bucuresteni s-au relaxat folosind bicicletele galbene. Din celelalte 6 centre din tara, Constanta se lauda cu peste 22.000 de constanteni si turisti care au pedalat anul acesta la malul marii.

Ca in fiecare an, bicicletele I'Velo au fost disponibile atat contra cost, cat si gratuit pentru tinerii sub 16 ani si pentru pensionari, direct din centrele de inchiriat sau online, pe www.ivelo.ro.

I'Velo 2015 in familie

I'Velo continua sa fie cel mai important proiect de bike-sharing din Romania, cu misiunea de a introduce gradual bicicleta in viata urbana, ca mijloc de transport alternativ, sanatos si cu impact minim asupra mediului. Si ii sustinem cu mare drag, in misiunea noastra, incurajand miscarea si stilul de viata sanatos si activ. In cei 6 ani de functionare, I'Velo a inchiriat biciclete pentru 1.200.000 de romani si a contribuit la reducerea emisiilor de CO2 din atmosfera cu aproximativ 1.500 de tone.

Pentru cei care vor sa continue reducerea emisiilor CO2 si sunt pasionati de mersul pe bicicleta pe orice vreme, pedalatul poate continua, cu propria bicicleta. Iata aici sfaturile esentiale ca sa ai o experienta agreabila pe bicicleta in sezonul rece.

La cat mai multi biciclisti, an de an!

Raspunde