Saci de dormit

Pentru drumetii in care vrei sa mergi cu cortul, sacul de dormit este unul dintre elementele nelipsite din bagaj care iti ofera confort si protectie in timpul noptii pentru a te bucura de un somn linistit si odihnitor indiferent de temperatura sau de anotimp.

In magazinul Biciclop gasesti saci de dormit de la brandul Hannah, fabricati din materiale rezistente de inalta calitate. Avem disponibile modele cu un raport calitate-pret foarte convenabil, potrivite pentru aproape orice tip de aventura in natura: drumetie, alpinism, ture cu bicicleta, sporturi cu padele.

Sacii de dormit Hannah incorporeaza cele mai noi tehnologii pentru a-ti asigura o temperatura constanta in timpul somnului si pentru a-ti oferi un plus de confort. Fiecare model este special construit pentru a se adapta formei corpului, fiind disponibili atat in variante unisex cat si pentru copii sau modele special adaptate pentru femei.

Brandul Hannah s-a lansat ca o afacere de familie, cu saci de dormit umpluti cu pene in cada, fiind extrem de apreciat pentru calitatea produselor dovedita prin medalii, diplome, concursuri castigate la nivel mondial.

Articole 1 pana la 20 din 29 in total

pe pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Articole 1 pana la 20 din 29 in total

pe pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2