Ce-am facut si ce-am vazut la Bike Fest 2015

BikeFest, cel mai mare festival dedicat biciclistilor urbani din Bucuresti, a avut loc weekendul trecut. La eveniment au participat peste 4.500 de persoane pasionte de biciclete si de pedalat. Pe parcursul celor doua zile ale festivalului, biciclistii si-au testat indrazneala, rezistenta si viteza in cele mai tari competitii, s-au distrat, relaxat, au castigat o multime de premii si si-au petrecut timpul liber alaturi de prieteni si familie, intr-un mod activ.

bikefest 2015

BikeFest a ajuns deja la a cincea editie, organizand in premiera Urban Race, un cross pentru biciclisti ce a avut loc in curtea Palatului Parlamentului. Ploaia de la inceputul cursei a fost o adevarat provocare pentru cei peste 200 de participanti care au trecut linia de finish si care si-au demonstrat calitatile de biciclisti ai orasului.

urban race

Ne-am bucurat sa fim din nou la BikeFest, fiind parteneri de la prima editie a festivalului plin de drag de pedalat. Numarul biciclistilor este in crestere de la an la an si evenimentele dedicate biciclistilor unesc si mai mult comunitatea. Acest lucru s-a vazut la inca din prima zi, cand cei cativa stropi de ploaie nu au stat in calea vizitatorilor si a distractiei, iar biciclisti de toate varstele s-au bucurat de standul nostru, semn ca miscarea produce voie buna indiferent de varsta.

bikefest 2015

Vizitatorii nostri au putut vedea si incerca  biciclete si trotinete pentru toate gusturile si cu o gama larga de preturi. Bicicletele Merida, Romet, Arkus si Gazelle au fost prezente, gata de testare si sa raspunda nevoilor participantilor.  De asemenea, a fost o placere sa oferim premii constand in vouchere care pot fi folosite si in showroom, cat si premii constand in accesorii de la Union si BikeFun.

bikefest 2015

Creativitatea organizatorilor in ce priveste concursurile si evenimentele de la BikeFest ne-a dat idei, asa ca am intrat si noi in joc si, impreuna cu cei de la Scoala de Sport,  am creat o noua proba: cargo trial. :)

cargo trial

Ne-am bucurat sa fim parteneri BikeFest , organizat de Asociatia Green Revolution, si sa fim alaturi de comunitatea biciclistilor. Entuziasm, distractie, stil de viata sanatos si mult drag de bicicleta: toate au fost prezente. Lant intins sa avem cu totii!

Raspunde