Indragostitii activi aleg cadouri inedite. Afla care sunt!

A sosit luna februarie, iar sarbatorile dedicate dragostei sunt aici. Fie ca alegi sa celebrezi Sf. Valentin sau romanescul Dragobete, optiunile sunt numeroase. Daca simti ca inimioarele sunt prea mult, iar bomboanele, florile si escapadele de weekend nu te reprezinta, te invit sa exploram impreuna idei de cadouri neconventionale, atat cu un strop de aventura in ele, cat si cu aspect practic. Cum altfel sa iti ajuti perechea sa se gandeasca la tine decat cu un cadou pe care il va folosi zi de zi sau cu care se va bucura de experiente memorabile?

Cadouri inedite de Valentines Day si Dragobete

Pentru activitati placute in natura, poate chiar inedite, iata o lista de cadouri, alese pe spranceana ca tu sa aduci valoare si sa iti exprimi dagostea:

Pentru EA

Un cadou care ii transmite caldura, confort si siguranta: fularul Puma Fundamentals Knit. O femeie se simte iubita cand se poate relaxa, iar caldura e cruciala. Daca cadoul ales se asorteaza cu tinuta sau e chiar culoarea ei favorita, ai reusit sa declansezi bucuria si aprecierea din ea.

Cadou Puma Fundamentals Knit

 

Pentru plimbari in natura sau chiar drumetii, surprinde-o cu un hanorac Hannah, cu o textura prietenoasa si caracteristici tehnice. Optim pentru activitati sportive, trekking, un hanorac o va invita la plimbari impreuna si ii va evidentia silueta si dorinta de conectare la natura.

 

Cadou Polar Hannah Trina  Cadou Hanorac Hannah Crystin

Daca sunteti fani sporturi de iarna sau perechea ta e deschisa sa invete sa se dea, o placa de snowboard e un cadou cool, care invita la adrenalina si incredere, in sine si in cei cu care te dai. Ofera-i femeii din viata ta ocazia sa se bucure de partie cu o super placa Arbor, acum la reducere. Un weekend la munte, cu placa si cu multe senzatii tari, va da ocazia sa duceti relatia la un nou nivel.

Cadou placa snowboard Arbor Poparazzi

Pentru vreme buna si mers pe munte sau pe poteci prin natura, bicicleta este cadoul perfect si, chiar, neasteptat. Pentru ture relaxate si entuziasm de incepator spre intermediar, iti recomandam modelul Romet Jolene 27.5, cu un raport calitate-pret excelent. In functie de nivelul de experienta, de nevoile si dorintele partenerei tale, cat si de turele pe care vreti sa le faceti impreuna, poti alege modelul optim dintr-o gama variata. Iti stam la dispozitie cu informatii si raspunsuri pentru un cadou reusit.

Cadou bicicleta Romet Jolene 27.5 2

Pentru EL

Arata-ti grija pentru el si sustinerea pentru activitatile lui sportive cu o masca sportiva Naroo. Partenerul tau se va bucura astfel de aer curat, fara praf si poluare, atunci cand face sport afara sau in cadrul deplasarilor de zi cu zi. In plus, sprijinul tau si incurajarea pentru a fi activ si sanatos va trezi incantarea din el.

Cadou masca sportiva Naroo

Pentru timp de calitate in natura, fie ca sunt drumetii sau plimbari pline de farmec, ofera-i un hanorac Hannah Victus. El va aprecia caracteristicile tehnice ale materialului, iar tu te poti bucura de textura moale. In caz ca te-ai gandit si la ideea nastrusnica de a va asorta (recunoaste), acest model este disponibil si pe rosu. Alegeti sa va bucurati de natura cu haine calduroase si de calitate!

Cadou hanorac Hannah Victus

Pentru partie si zapada, o placa de snowboard Arbor e o solutie practica si eficienta. Alege un cadou care sa evidentieze pofta de viata si puterea partenerului tau. Fie ca deja se da bine cu placa sau acum invata, va fi incantat de modul in care tu il sustii in initiativele lui. Iar clipele petrecute impreuna la munte, pe partie sau seara, dupa o zi plina, sigur vor fi memorabile. Alege modelul Arbor Foundation, din material sustenabil, cu design cool si traditie.

Cadou placa snowboard Arbor Foundation

Daca abia astepti vremea calduroasa si ocazia sa mergeti pe bicicleta impreuna, demareaza deja procesul planificand o tura si alegand bicicleta potrivita. Pentru el recomandam modelul Romet 27.5 2, acum disponibil la reducere. Alege o bicicleta de munte gata sa ve fie tovaras de nadejde la plimbarile pe bicicleta. Pentru alte optiuni si recomandari, ne poti contacta si cu drag te sprijinim.

Cadou bicicleta Romet Rambler 27.5 2

Daca vrei sa vezi cat mai multe optiuni, cu buget variat si pentru activitati diverse, iata aici gama intreaga de propuneri de cadouri.

Orice cadou alegi, aminteste-ti sa te conectezi la persoana pe care il va primi si sa ii adaugi acele detalii personale, acea felicitare sau mic gest care spune ca ai ales cu inima si ai investit timp si energie. Asta face cadoul un mare succes! Pentru intrebari, detalii sau sugestii, te incurajam sa ne contactezi si raspundem cu drag.

Valentine's Day si Dragobete cu iubire si dinamism!

Raspunde