Bike2Work: cum am inregistrat peste 84.000 de kilometri pedalati

Campania Bike2Work realizata de Asociatia Green Revolution s-a incheiat cu rezultate maxime in acest sezon, aproape 1.000 de angajati pedaland cu pasiune. Bike2Work sustine transportul alternativ, motivand atat angajatorii, cat si angajatii din Romania sa aleaga transportul sustenabil. Mai multe detalii despre demararea campaniei am impartasit aici.

In cele sase saptamani ale campaniei, de pe 18 mai pana pe 28 iunie, aproape 1.000 de angajati au pedalat spre munca si s-au inregistrat in total 84.634 de kilometri cu ajutorul aplicatiei I'Velo. In total au fost 7.058 de ore de mers pe bicicleta.

Bike2Work pedaland la munca

Kilometri totalizati in campania Bike2Work au fost pedalati cu o media de 11.9 km/h, iar distanta medie a traseelor parcurse cu bicicleta a fost de 6.68 km, iar biciclistii au pedalat in medie cel putin 15 minute in fiecare zi.

La campanie au participat 25 de companii din toata tara si si-au incurajat angajatii sa foloseasca bicicleta ca mijloc de transport alternativ, printre care: Raiffeinsen Bank, Ericsson, Oracle, Orange, Telekom, Stefanini, InSoft, Posta Romana si KFC.

Bike2Work la costum

Asociatia Green Revolution s-a alaturat acestui proiect impreuna cu alte 11 organizatii europene din Olanda, Germania, Danemarca, Austria, Italia, Slovenia, Marea Britanie, Franta, Croatia, Malta si Bulgaria, asigurandu-si astfel un loc in marea familie de biciclisti europeni.

Scopul principal al proiectului este incurajarea angajatilor sa adopte bicicleta ca mijloc de transport in detrimentul automobilului sau a transportului in comun cand merg la serviciu si automat constientizarea autoritatilor cu privire la nevoile ciclistului urban si nevoia implementarii unei infrastructuri functionale.

Bike2 Work Merida

Campania de anul acesta s-a incheiat, iar cei mai activi biciclisti au fost premiati. Angajatii din diverse companii s-au adunat pentru a sarbatori momentul lor ca biciclisti cu pasiune, iar Roaba de Cultura, in plina natura, a reamintit tuturor de importanta transportului sustenabil. Bike2Work continua, fara a avea inclusa partea de competitie.

Bike2Work premiere

Poti pedala in continuare spre serviciu si sa sustii campania Bike2Work. Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii pe site-ul Bike2Work, sa iti descarci aplicatia I'Velo si sa te bucuri de pedalat. In mod sigur vei ajunge cu mai multa energie la birou si cu chef de munca.

Bike2Work continua

Ne bucuram ca in Romania exista din ce in ce mai multe initiative pentru transport sustenabil. Sustinem cu energie Bike2Work, cu care impartasim obiectivele de a integra bicicleta in viata angajatilor si a incuraja un stil de viata sanatos.

Daca nu ai inca o bicicleta si te-ai saturat sa stai in trafic in drum spre serviciu, te asteptam in showroom pentru a gasi o bicicleta potrivita pentru tine. Spor la munca si la pedalat!

Raspunde