Flori, fete și băieți cu gâtul lung la SkirtBike #2

-
Adică 300 de fuste fluturânde, toate asortate cu accesoriul zilei de duminică, bicicleta. Una mai de oraș ca alta, una mai pimpuită ca cealaltă, toate bune de defilat prin București. Și au tot defilat zânele orașului, timp de-o oră, cât să le vadă toată suflarea.

fetele in curte

-
S-au mobilizat și vocile feminine ale blogosferei; mai întâi la noi în curte, unde au probat biciclete și și-au încărcat coșurile cu flori. AnneMarie a plecat pe o Gazelă, Nina s-a îndrăgostit de VanMoof no.6, Raluca și Ciupercutza au zburat pe câte-un Free Styler, Ligia a ales o clasică Fietsfabriek, iar Miruna s-a lipit de-o Pumă mică.

Albumul cu poze delicioase e pe pagina noastră de Facebook, aici.

Aplauze și claxoane pentru Velobello și pentru fetele care ne-au arătat cum se pedalează chic.

Iar restul e limonadă.

fustele flutura 1

fustele flutura 2

fustele flutura 3

fustele flutura 4

6 thoughts on “Flori, fete și băieți cu gâtul lung la SkirtBike #2”

  • bunicu' augustin
    bunicu' augustin 31 Mai 2011 at 5:00 pm

    cine a prins buchetul? frumoase, tinere, inteligente, outdoor, sanatate fun, dar penibil

    Raspuns
    • o fata normala
      o fata normala 31 Mai 2011 at 6:02 pm

      deja e supradoza de penibil...cand ma gandesc ca mersul cu bicicleta putea fi tratat si perceput ca pe un lucru firesc si natural, nu ca pe o parada de gaste colorate imi vine sa scot cablul de net si sa imi vad de viata..

      Raspuns
      • dragos

        La fel de penibile sunt si plimbarile nocturne organizate de baieti..si multe alte defilari de genul..sa fim seriosi, nu vad nimic rau in ce au facut fetele pana la urma. Au adus o nota de culoare.

        Chiar daca nu sunt fanul manifestatiilor si sunt de acord pe jumatate cu faptul ca pedalatul urban e ceva normal, nu o reinventare a modei anilor demult apusi, totusi admir ca exista initiativa si ma bucura faptul ca nu suntem, aparent, chiar plini de pitipoance bamboo-iste ce o freaca (la propriu) prin diverse masini "de lux". Orice miscare de genul e un pas inainte catre o societate ceva mai civilizata si e bine ca avem pareri impartite totusi, dar macar pasiuni comune.

        Raspuns
  • nina

    Ma gandesc, oare in ce lume traim daca exista oameni care sunt deranjati de asa o initiativa frumoasa? Exact faptul ca mersul pe bicicleta e un lucru firesc si natural a vrut evenimentul asta sa-l sublinieze. Ma bucur ca cei care n-au inteles asta is cantitate neglijabila. :)

    Raspuns
  • Corina

    Faptul ca exista feed-back negativ la o initiativa pozitiva este o reactie sanatoasa.

    Demasca meschinaria si falsitatea autorilor mesajelor ( sau doar a neputintei de implinire ?) care nu au avut o alta posibilitate de exprimare .

    Oricum, sunt convinsa ca toate participantele la skirtbike au ales aceasta forma de exprimare ( prin plmbarea de duminica) iar la finalul cursei avut sufletul mai plin si mai bogat.

    Plimbarea a fost o implinire!

    Hai sa mai facem!


    Hai sa mai facem.........

    Raspuns
  • Manu21

    Felicit organizatorii pentru aceasta initiativa si bineinteles, pe fetele participante. Bravo fetelor! nu va lasati descurajate de diverse comentarii ale unor frustrati cum e si cel care a comentat mai sus. Continuati seria SkirtBike!

    Raspuns

4 Articol(e)

Raspunde