Fii erou la BikeFest 2015 impreuna cu noi!

In weekend-ul 12-13 septembrie 2015, Asociatia Green Revolution, impreuna cu Raiffeisen Bank, te cheama la joaca cu bicicletele, la cea de-a cincea editie BikeFest. Ne bucuram sa fim parteneri de la prima editie pana in prezent la acest festival, special creat pentru eroul din tine.

Tall bike Biciclop

BikeFest este locul unde isi dau intalnire biciclistii, este locul unde gasesti cele mai amuzante competitii, activitati de relaxare, super concerte, super oferte de la comerciantii de biciclete. Acest festival inseamna distractie, adrenalina, energie, timp petrecut alaturi de prieteni, totul in jurul numitorului comun, bicicleta.

pedalat cu bucurie

BikeFest a fost conceput in scopul consolidarii comunitatii de biciclisti si promovarii bicicletei ca mijloc de transport alternativ. Astfel, timp de doua zile, activitatile din Parcul Izvor vor fi o declaratie prin care sarbatorim Biciclistul Urban, ca viitor locuitor al Bucurestiului.

Anul acesta BikeFest vine cu multe noutati, activitati cu, despre si pentru biciclete.

Ce iti aduce programul din acest an?
1. Urban Race: singura competitie organizata in curtea Palatului Parlamentului. In cadrul celor 3 ore de concurs, participantii isi vor testa abilitatile, rezistenta si superputerile de biciclist.
2. Tur ciclist caritabil: incepand cu ora 17.00, duminica, 13 septembrie, se va pedala in numele unei cauze bune. Pentru al doilea an consecutiv, Green Revolution doneaza biciclete tinerilor si copiilor care au mare nevoie. Pentru fiecare 20 de biciclisti prezenti in tur se va dona o bicicleta unui copil.

3. BikeFest Expo: aduce laolalta cele mai importante magazine si cei mai cunoscuti producatori de biciclete cu super oferte la biciclete si accesorii. Acum e un moment numai bun sa iti schimbi bicicleta!Biciclop la BikeFest

4. Cel mai mare maraton de cycling si aerobic: 300 de biciclete si cei mai buni instructori de cycling si aerobic sunt pregatiti sa ofere o atmosfera plina de energie pe durata celor 6 ore ale maratonului.
5. Doi pe bicicleta: cea mai amuzant competitie dedicata cuplurilor, prietenilor sau familiei. Doi pe bicicleta inseamna distractie si energie pozitiva si aduce laolalta prieteni intr-un spatiu unic si distractiv.

doi pe bicicleta
6. Speed Race: cea mai rapida competitie, pentru cei care vor sa isi testeze nivelul adrenalinei.
7. X-trem Bike: Scoala de Sport aduce profesionistii pentru a face demonstratii de cascadorie pe bicicleta si pentru a te invata trucuri noi.
8. Concert E.M.I.L si trupa Grimus
9. Zone si competitii pentru copii: mini competitii pe bicicleta, ateliere de pictura si desen, face painting, workshop-uri, creatii handmade, reciclare creativa, modelaj.

activitati pentru copii BikeFest
10. Happy Moves la BikeFest: Coca-Cola vine cu Happy Moves, un concept inedit care combina sportul si distractia! Sambata si duminica poti opta sa faci miscare altfel decat pana acum.

Ne bucuram ca in fiecare an sa sprijinim BikeFest, promovand bicicleta si miscarea ca mod de viata sanatos. Ne vedem pe 12 si 13 septembrie in Parcul Izvor ca sa sarbatorim eroul din tine cu surprize pe masura!

Raspunde