Cadouri originale si experiente memorabile. Surprinde-i pe cei dragi de Craciun!

Vine Craciunul! Este perioada colindelor vesele, a reintalnirii cu cei dragi si a cadourilor oferite din suflet. Ca sa iti venim in ajutor, am pregatit pentru tine o lista cu idei de cadouri pentru cei care iubesc miscarea tot timpul anului.

Pentru copii plini de energie

Cel mai eficient ceas desteptator pentru cei mici este dimineata de Craciun. Daca inchizi putin ochii si iti amintesti cu ce viteza sar din pat si alearga catre brad la prima ora a diminetii, sigur ajungi la concluzia ca cel mai potrivit cadou este o jucarie care sa ii ajute sa isi foloseasca energia. Se vor distra pe cinste cu o trotineta Razor, reglabila pe inaltimea lor, din materiale de cea mai buna calitate, usor de pliat si transportat. Sau poti opta pentru o jucarie cu adevarat speciala si tot mai dorita de cei mici, si anume Hovertrax, care ofera performanta si manevrabilitate pentru o deplasare sigura si distractiva. Iar acum Razor il are in gama si pe Crazy Cart Shift, fratele mai mic al lui Crazy Cart, pentru distractie la un pret mai accesibil.

Ia si niste saniute, mergeti pe partie sau la cel mai apropiat sanius si alatura-te copiilor. Am verificat noi: datul cu sania nu are limita de varsta!

Pentru prieteni gata mereu de distractie

Sigur ai si tu prieteni care fac drumetii, alearga, merg cu bicicleta, inoata, se catara; uneori le fac pe toate chiar in aceeasi zi. Ai atatea amintiri frumoase cu ei pentru ca au insistat mereu sa iesiti din casa si sa aveti parte de experiente noi.

Merita sa ii surpinzi cu echipament pentru sporturi de iarna: schiuri, placi de snowboard sau accesorii. Daca stii ca au deja, ofera-le un pachet de service pentru schi sau snowboard. Vor fi incantati, cu siguranta!

placa snowboard

Pentru rude plimbarete

Si-au amintit mereu sa iti aduca magneti pentru frigider, dar si multe cadouri importante din calatoriile lor. Acum le poti arata recunostinta ta! Alege pentru ei un rucsac, o jacheta sau un hanorac. De asemenea, castile Skullcandy ii vor ajuta sa se bucure de muzica preferata oriunde s-ar afla. Ajuta-i sa si planifice urmatoarea excursie si vor fi fericiti!

echipament iarna

Pentru parinti care vor sa fie in forma

Te intampina in fiecare an cu bratele deschise si cu masa plina de bunatati. Te gandesti sa le iei tot ceva pentru casa sau pentru bucatarie? Noi iti propunem sa le cumperi un articol de fitness! Exercitiile fizice ii vor face mai energici, mai binedispusi si sunt recunoscute pentru incetinirea procesului de imbatranire. Este mai dificil sa faca pasul de a merge la sala, asa ca sprijina-i sa faca miscare in confortul propriei case cu un aparat multifunctional. Sigur vor fi incantati.

In cazul in care tot nu ai gasit ideea perfecta, iti sugeram sa explorezi lista de cadouri propuse aici sau sa mergi la sigur cu un voucher pe care persoana draga il va transforma in cadoul pe care si-l doreste.

voucher

Pana pe 24 decembrie te sustinem pentru a gasi cadouri inedite. In perioada 25 decembrie - 3 ianuarie suntem in vacanta, alaturi de cei dragi. Asa ca te incurajam sa comanzi din timp cadourile pentru cei dragi si te intampinam in showroom cu informatii si sprijin, pana in AJun. Viziteaza-ne sau da-ne un telefon la 0374 492 999 daca ai intrebari sau doresti detalii despre produse.

cadouri craciun

Sarbatori frumoase, cu cadouri pline de iubire, experiente memorabile si dinamice, petrecute alaturi de cei dragi!

Raspunde