Descopera bicicleta-masina, realizata de un suedez

Daca pedalezi iarna, sigur te-ai gandit cum poti sa faci pentru a te simti cat mai confortabil. Acelasi gand l-a avut si suedezul Mikael Kjellman, care are mai mereu de infruntat frigul. I-a venit o idee si a concretizat-o! Asa a luat nastere bicicleta pe patru roti asistata electric, PodRide.

bicicleta masina

Mikael a declarat ca vehiculul este foarte practic, confortabil si nu polueaza mediul inconjurator. Este inchis dupa modelul unei masini, cu un material impermeabil si care pastreaza caldura. Motorul electric si sistemul de control al acestuia sunt luate de pe o bicicleta electrica standard. Saua este foarte confortabila si ii sustine eficient spatele.

Cele patru roti sunt dispuse in asa fel incat PodRide sa incapa pe pista de biciclete, dar sa fie si suficient de stabila atunci are de luat curbe. Mikael foloseste si o mica rulota, pe care o ataseaza de vehicul atunci cand are de facut cumparaturi.

bicicleta masina

Bicicletele-masini au avantajul de a fi foarte practice, deloc costisitoare si eco-friendly. Desi aceastea au fost inventate in urma cu mai mult timp, au ramas in anonimat, dar Mikael spera sa schimbe acest lucru si sa ajunga sa produca in masa PodRide.

Intampinam astfel de initiative si in Romania si ne bucuram ca iubitorii pedalatului gasesc solutii pentru sezonul rece!

Raspunde