Premiera in Romania: mastile pentru sportivi Naroo, in exclusivitate la Biciclop

Faci sport in aer liber in mod regulat? Atunci sigur stii cat de important este sa te protejezi de poluare, de frig sau de razele UV. De acum este foarte simplu, cu mastile pentru sportivi Naroo, pe care le gasesti in premiera la Biciclop.

Ramai activ in orice anotimp si lasa in grija mastilor particulele de praf sau de polen, precum si protectia fetei tale. Mai mult, cu mastile Naroo te vei simti confortabil si vei putea respira in voie. Bucura-te de beneficiile pe care le ofera mastile, fiindca acum pot ajunge la tine cu usurinta.

masca sportivi Naroo

Gama Naroo cuprinde masti cu grad de protectie UV de pana la 99.9%, certificata de FITI Testing and Research Institute. Nu numai ca te protejeaza de soare, dar ofera protectie excelenta si impotriva frigului, anumite modele fiind create special pentru anotimpul rece.

Din aceasta gama fac parte atat modelele mai simple, care pot fi purtate ca masca, bandana sau caciula, cat si mastile tehnice. Acestea au o platforma exoschelet inovativa, in armonie cu oasele si cu structura muschilor fetei, pentru a fi a se potrivi perfect.

masca sportivi Naroo

Fie ca esti amator sau profesionist, tehnologia 3D Air-Room pe care o folosesc mastile tehnice iti va fi de un real folos. Structura mastilor este gandita special pentru ventilatie, astfel ca atunci cand porti ochelari, acestia nu se vor aburi.

Prezent pe trei continente, brandul Naroo sprijina cu succes sportivii in lupta cu problemele de mediu, pentru ca ei sa se mentina sanatosi. Mastile Naroo iti permit sa respiri usor si filtreaza particulele fine de praf si aerul poluat, iar materialul cu sistem de filtrare folosit a fost testat de un institut oficial de certificare. An de an, Naroo isi consolideaza pozitia de lider pe piata mastilor inovative pentru sportivi si dezvolta noi modele, in conformitate cu nevoile acestora.

Acum te poti bucura de beneficiile lor si in Romania si le gasesti la noi, in premiera. Le poti folosi atunci cand pedalezi prin oras si te expui la un nivel mare de poluare, cand alergi, ca sa eviti praful, cand aerul este foarte rece si nu este indicat sa il inspiri in mod direct. Alege de aici modelul care ti se potriveste.
Spor la antrenamente!

Raspunde