Ministrul Transporturilor a purtat o discutie importanta cu Razor, la cel mai mare targ de jucarii din lume

In contextul in care hoverboad-urile, precum Razor Hovertrax 2.0, au nevoie de un cadru legislativ, ministrul Transporturilor si Infrastructurii Digitale din Germania, Alexander Dobrindt, a vizitat cu interes standul Razor, din cadrul Targului International de Jucarii din Nurnberg.

In timpul vizitei, acesta a subliniat ca un cadru legislativ potrivit ar putea integra vehiculele in trafic, pentru a facilita mobilitatea urbana. Compania americana Razor, pe care Biciclop o reprezinta in Romania, a fost consultata in acest sens, fiind cel mai mare producator de trotinete si avand o gara variata de vehicule electromobile.

Ministrul Transporturilor a testat el insusi hoverboard-ul Razor Hovertrax 2.0 si a invatat in doar cateva minute sa il foloseasca: "Este nevoie de un cadru legislativ pentru acest fenomen in continua crestere", a subliniat acesta.

Ministrul transporturilor la standul Razor

Trendul este subliniat si de vanzarile pe care le are Razor, de peste un milion si jumatate de produse electrice, in 60 de tari din intreaga lume, fiind specializat de 15 ani in acest domeniu.

Interesul crescut pentru acest tip de vehicule a determinat Institutul Federal de Cercetare Highway sa realizeze in prezent un studiu pe tema vehiculelor electrice de mici dimensiuni, deoarece vehiculele "self-balancing" au devenit o parte importanta din peisajul urban si trendul este unul in continua crestere.

razor hovertrax 2.0

Pentru a garanta o calitate deosebita si pentru a dezvolta cele mai eficiente tehnologii, Razor a inceput din anul 2015 sa colaboreze cu un departament specializat pe miscare, din cadrul Universitatii din Wurzburg. Mai multe produse Razor au fost recompensate cu premiul "Bewegte Innovation": "Electromobilitatea este trendul viitorului. Datorita acestor produse, copiii se distreaza mai mult in aer liber, invata sa isi coordoneze miscarile, sa isi tina echilibrul si isi dezvolta abilitatile motrice", a explicat prof. dr. Harald Lange, coordonatorul departamentului de cercetare.

Dezvoltarea unui cadru legal si in Romania pentru aceste vehicule inovative ar fi extrem de utila, pentru a garanta siguranta in trafic a persoanelor care le utilizeaza si pentru a contribui, in timp, la reducerea numarului de automobile. Impreuna cu Razor sustinem mobilitatea urbana si iti recomandam vehiculele Razor Hovertrax 2.0, despre care poti afla mai multe detalii aici.

Hai sa sustinem impreuna eco-mobilitatea in Romania!

Raspunde