Sarbatoreste primavara prin sport

Au mai ramas doar cateva zile pana la venirea primaverii, cel mai potrivit moment sa te reincarci cu energie prin sport in aer liber. Nu poti lasa acest moment sa iti scape printre degete, asa ca ne-am gandit sa te echipam cu

informatii esentiale care te vor ajuta sa incepi sezonul cald plin de energie si sa mentii cheful de viata la cote maxime

Conform Jurnalului Stiintelor Mediului si Tehnologiei, cercetari indelungate atesta beneficiile multiple ale miscarii in aer liber. Doar 30 de minute de sport in aer liber pe zi te ajuta:

1. sa iti oxigenezi creierul si sa te poti concentra mai mult;
2. sa cresti nivelul hormonilor starii de bine produsi de creierul tau (serotonina si endorfinele, care afla in directa relatie cu miscarea fizica pe care o faci pe parcursul zilei);
3. sa maresti nivelul vitaminei D din corp, prin expunerea la lumina soarelui.

Miscarea nu e doar plina de beneficii pentru corpul tau. Ea te aduce mai aproape de natura si de prieteni sau familie. Si cum primavara debuteaza cu o suita de sarbatori in cinstea doamnelor si domnisoarelor, alege anul acesta sa oferi un martisor activ sau un cadou de 8 martie consistent, prilej de bucurie impartasita prin sport!

Primavara pe bicicleta

Sursa foto: https://twyxt.us

Ia-ti bicicleta la o tura, seara prin parc, pentru a te descarca de stresul adunat intr-o zi lunga de birou. Daca vrei sa atingi doua obiective deodata, poti alege sa te deplasezi la lucru in mod alternativ, pe o bicicleta fasneasta de oras sau pe trotineta! Oricare optiune te va ajuta sa fentezi traficul agasant de dimineata!

Weekendurile de primavara sunt cele mai bune momente pentru a explora imprejurimile orasului impreuna cu prietenii sau familia. Daca vrei mai multa adrenalina, urca-te pe o Merida si faceti o calatorie intr-o zona de deal sau munte - garantat o sa ai ce povesti luni colegilor de serviciu!

Merida - colectia 2016 in actiune

Daca timpul liber sau vremea nu iti permit, continua antrenamentul in casa. Bicicleta de fitness te va tine in forma pana cand vei gasi loc in agenda sau conditiile meteo se imbunatatesc!

Foloseste orice ocazie pentru a face sport primavara aceasta! Nu lasa sa treaca nicio zi fara sa te urci pe bicicleta sau trotineta si sa iesi la miscare in natura. Creierul tau iti va multumi, corpul se va simti revigorat si tonusul tau psihic va fi excelent.

Pedalat cu fericire

Sursa foto: www.oopsmark.ca

Te intampinam cu drag in showroom pentru a-ti raspunde la intrebari si a vedea, compara si testa biciclete si trotinete. Spor la miscare primavara aceasta!

Raspunde