Mandri sa fim distribuitori Merida: cum a fost la intalnirea anuala BikeFun

Vinerea trecuta Sorin si Calin au spus "Prezent!" din partea Biciclop la intalnirea anuala a distribuitorilor Merida si a partenerilor BikeFun. 2013 este primul an pentru noi in care am inclus in gama de produse si biciclete MTB. Ne dorim foarte mult sa sustinem cu varf si indesat pedalatul zilnic prin oras, dar nu am putut rezista intrebarilor repetate ale prietenilor: pana la urma MTB-uri nu aduceti?

Dupa decizia de a include acest segment in oferta noastra, gandul nostru s-a indreptat catre bicicletele Merida,cunoscute pentru calitatea lor neproducatoare de batai de cap pentru clienti (si implicit, pentru noi). Unul din motivele pentru care am schimbat locatia magazinului nostru din curtea din Povernei in show-room-ul de pe Dorobanti a fost faptul ca ne doream un spatiu in care sa putem trata bicicletele cu mai mult respect si cu grija, asa cum o merita. Si in care bicicletele Merida sa stea la loc de cinste :).

Intalnirea anuala a partenerilro BikeFun a avut loc intr-un cadru informal, alaturi de unii dintre cei mai pasionati antreprenori in d-ale pedalatului. Am cunoscut mai bine echipa NoMad si am discutat despre noile trenduri si despre ce va aduce colectia 2014. Nu dam in vileag prea multe, dar clar e un lucru: din 2014 standardul la capitolul roti al bicicletelor masculine MTB va trece de la 26", la 27.5", dimensiune mult mai eficienta mai ales atunci cand bicicleta este folosita inclusiv la turele zilnice prin oras.

Pana una alta, ne-am intors de acolo cu cateva bunatati din colectia 2014.

Este vorba de o superba cursiera entry-level foarte bine echipata(Scultura 900), o Juliet-a 20 cu frane pe disc mecanice, un Big Seven 100 si un Dakar 624. Sunt in magazin, caldute, si va asteapta sa le salutati si incercati!

Raspunde