Am implinit 4 ani si incepem reducerile la biciclete!

Incepand de marti, 8 octombrie preturile noastre lasa garda jos spre a se lasa cucerite de viitori cavaleri pe 2 roti.

Confortabilele biciclete olandeze Gazelle si aventuroasele mountain bike-uri Cross vin cu reduceri de minim 10%. Koliken se prezinta cu preturi prietenoase la toate modelele, iar bicicletele pentru copii pornesc de la 309 lei.

Multipla premiata marca de biciclete Merida sparge monotonia si vine cu reduceri de pana la 500 de lei la modele precum Juliet 100 sau Matts TFS 100 si ajunge la reduceri de pana la 5000 de lei reducere la modelele PRO.

Cei care vor sa puna mana pe o un armasar de sange albastru, pot acum sa profite de reducerile de pana la 50% la biciclete care au fost utilizate in acest sezon pentru expunere si testare, disponibile doar in magazinul fizic de pe Calea Dorobantilor. Acestea poarta sigla unor marci cu renume precum Puma (by Biomega), Create, Vanmoof sau Gazelle si, desi unele prezinta semne superficiale de folosire, sunt impecabile din punct de vedere functional. Asa ca pasionatii genului, pot profita acum de ocazie pentru a intra in posesia unei frumuseti de spita nobila.

Reamintim ca asiguram tuturor clientilor accesul la sistemul de Buy-Back pentru biciclete. De exemplu, parintii care cumpara acum o bicicleta pentru cel mic, pot plati, atunci cand copilul va creste, pretul unei biciclete noi adaugand doar diferenta la cea veche.

In plus, bicicletele care au o reducere de maxim 20% pot fi achizitionate in 9 rate.

Raspunde