Sustinem primul concurs de ciclism feminin din Romania

In acest an are loc primul concurs de ciclism feminin din Romania, Road Grand Pink. Cateva bicicliste cu experienta in competitiile de ciclism si cu multi kilometri parcursi au creat si organizat concursul dedicat doamnelor si domnisoarelor.

Cand am auzit de Road Grand Pink nu am putut sta pe margine si ne-am oferit sprijinul, Biciclop sustinand ciclismul feminin! De la impartirea kit-urilor din showroom-ul nostru, pana la colegi destoinici la locatia maratonului, ne bucuram sa fim pas cu pas parte din acest concurs.

Road Grand Pink Girls

La competitie poate participa orice biciclista care are casca, indiferent de tipul de bicicleta pe care il are in dotare. Acest concurs incurajeaza pedalatul in randul doamnelor si domnisoarelor, sa prinda gustul si bucutia pedalatului.

Categoriile sunt in functie de varsta la copii: 8-10 ani, 11-13 ani si 14-17 ani. La adulte, impartirea e in functie de categoria de varsta, dar si de nivelul de pregatire, la care se adauga, separat, categoria elitelor. In plus, exista o categorie ce incurajeaza miscarea in familie, intitulata "Echipa". Aici se pot inscrie un adult (parinte) si o fetita.

Toate probele concursului Road Grand Pink se vor desfasura in Otopeni pe un circuit de aproximativ 3,2 km, fara o diferenta semnificativa de nivel. Traseul este unul prietenos, cu asfalt excelent pentru rulaj in ture, iar majoritatea virajelor sunt largi. Premii pe masura te asteapta la final!

Noi vom fi prezenti alaturi de tine pe 26 aprilie, oferind prin colegii nostri asistenta participantelor si asigurandu-ne ca bicicleta este in stare buna pentru start, apoi suntem gata sa te incurajam!

Road Grand Pink Girls

Biciclop si Road Grand Pink vor sa popularizeze ciclismul in randul doamnelor si domnisoarelor, incepand chiar cu varsta copilariei.

Daca si tu vrei sa promovezi ciclismul romanesc feminin, urmeaza pasii de inscriere pe site si hai sa-ti ridici kit-ul de participare de la noi din magazin, pe Calea Dorobantilor Nr. 61. Vrem sa te cunoastem, poate chiar te ajutam cu sfaturi sa ajungi pe podium!

Daca inca nu te-ai inscris personal sau nu le-ai inscris pana acum pe femeile importante din viata, poti sa o faci pana vineri, cu energie.

Ne vedem la concurs!

Raspunde