Indragostitii dinamici isi fac cadouri neconventionale

In luna februarie ne pregatim sa sarbatorim dragostea fie ca alegem Sf. Valentin sau romanescul Dragobete. Daca simti ca deja clasicele bomboane, flori sau calatorii de weekend nu sunt pentru tine, hai sa exploram impreuna cateva idei neconventionale de cadouri pornind de la activitati cu drag de natura.

Pentru indragostitii cu pofta de miscare, recomandam activitati cat mai creative si de suflet. Asa avem pe lista o plimbare pe bicicleta in tandem, mersul la patinoar impreuna, o iesire la munte, direct pe partie, sau chiar o plimbare cu balonul. Pentru lista completa, puteti vedea aici ce idei inspirate am gasit anul trecut.

Pentru aceste activitati inedite si nu numai, iata o lista de cadouri pe masura, alese cu mult drag:

Pentru EA

Arata-i caldura ta si cat iti pasa de confortul ei cu manusile Puma Karen. O femeie se simte iubita cand ii este in primul rand bine, inclusiv cald, pentru a putea fi 100% prezenta cu tine.

Manusi Puma Karen

 

Daca vreti sa patinati impreuna, atunci este numai bine sa o surprinzi cu niste patine feminine, cu un model similar celor de patinaj artistic, direct de la HEAD. Cu siguranta va fi incantata de ocazia de a se exprima patinand sau de a invata cu tine.

Patine femeie HEAD FLO 10

In plina pregatire pentru aventura pe partie, un pachet de schi este o alegere inspirata pentru o echipare rapida. Ofera-i partenerei ocazia sa se bucure de partie cu un pachet complet. Pachetul de la HEAD cu schiuri, legaturi si clapari este la indemana si gata de scos pe zapada, chiar si cand e o mare surpriza.

Pachet schi alpin HEAD

Iar pentru vremea mai buna si drumetii pe munte, o bicicleta este cadoul perfect si, cu siguranta, neasteptat. Pentru un plus de culoare, echipare optima si un raport pret-calitate excelent, pe lista recomandarilor se afla Devron Pike Lady. In functie de preferinte si de turele pe care vreti sa le dati, alternativele sunt numeroase si iti stam la dispozitie pentru a alege varianta potrivita.

Bicicleta Devron Pike Lady 2014

Pentru EL

Arata-i cat de mult iti pasa de siguranta lui, oferindu-i o casca de protectie pentru biciclisti. Pe langa faptul ca e foarte moderna, cool si usoara, casca se va dovedi cruciala si-l va apara in momentele cele mai dificile. Asa ca sa lasa adrenalina pentru partie si sa plusam cu o casca Lazer, disponibila intr-un verde cu primavaratic.

Casca LAZER Armor verde

Patinoarul este o optiune la indemana si dinamica, asa ca nu ezita sa il surprinzi cu o pereche de patine cu un design sportiv de la HEAD. El se va bucura de noua ocazie sa petreceti timp impreuna.

Patine barbati Roces R Ice

Pentru partie si zapada, un pachet de schi e numai bun pentru a fi gata rapid de calatorit impreuna. Pentru partenerul tau pasionat de miscare, pachetul complet de la Volkl cu schiuri, legaturi, clapari si bete este solutia comoda si eficienta pentru a-l surprinde placut.

Pachet complet schi Volkl

Iar daca optimismul iti este specific si te gandesti cu drag la vremea buna, planuieste deja o tura pe munte si pregateste bicicleta potrivita! Pentru el, recomandam modelele Merida 2014 aflate acum la reducere si mergem un design elegant, cu Merida Matts 10-V.

Merida 2014 Matts 10-V

Pentru dorinta de a mai plusa cu o atentie mica si facuta cu pasiune, te invitam sa explorezi sectiunea de handmade atat pentru ea, cat si pentru el.

Iar daca vrei mai multe variante, iata gama intreaga de propuneri de cadouri.

Nu uita, mizeaza pe creativitate, mici note personale pe care doar tu le stii si multa bucurie pentru a face cadoul daruit un mare succes! Iar pentru orice intrebari si informatii necesare ne gasesti la un click sau la un telefon distanta.

Valentine's Day si Dragobete pline de dragoste si actiune!

Raspunde