Iata castigatoarele celor 2 biciclete la Mirunette Language Competition

Concursul Mirunette Language Competition a ajuns la a treia editie si si-a desemnat castigatorii. Ne face placere sa fim unul dintre sponsorii acestui concurs care sprijina dezvoltarea educatiei in Romania. Este deja al doilea an in care ne-am alaturat celor de la Mirunette International Education, sustinand un stil de viata sanatos si activ alaturi de o minte agera.

Mirunette - Castigatoarele celor 2 biciclete de la Biciclop

Castigatoarele celor doua biciclete ale editiei din 2015 sunt Ioana Cernat din Bucuresti si Roxana Elena Dumitriu din Galati. Cele doua domnisoare energice au demostrat cunostintele de limba engleza, iar acum se bucura bicicletele pliabile primite ca premiu. Le felicitam pe cele doua si le uram sa fie la fel de pasionate de pedalat precum sunt de limba engleza.

Castigatoarele Mirunette pe biciclere

Anul acesta concursul a avut parte de peste 3.000 de participanti din toata tara, cu varste intre 10 si 17 ani, pregatiti sa-si testeze cunostintele si sa castige. Mai multe detalii despre desfasurarea concursului gasesti aici. Sustinem cu energie initiativele care promoveaza educatia si credem ca sportul trebuie imbinat in mod placut cu educatia, dupa principiul "minte sanatoasa in corp sanatos".

Mirunette si Biciclop: premii bicicleta

Le felicitam inca o data pe castigatoare si le dorim spor la pedalat! Ne bucuram sa fim din nou parte din echipa celor care sustin excelenta, alaturi de Mirunette.

La cat mai multe initiative de acest fel!

Mirunette si Biciclop: premii bicicleta

 

Raspunde