5 solutii pentru o vacanta reusita pe bicicleta

Vara s-a instalat confortabil la noi si o data cu ea a inceput perioada de vacante si concedii. Spunem la revedere anului scoalar, temelor si examenelor si suntem gata sa ne bucuram de aventura si relaxare alaturi de familie si de prieteni.
Fie ca esti pasionat de ciclism montan, de sosea sau folosesti bicicleta ca mijloc de transport pentru tine sau familia ta, am gasit solutii care te aduc mai aproape de vacanta cu soare si miscare pe doua roti.

Pentru biciclistii urbani

Bicicleta e cea mai buna optiune daca vrei sa-ti petreaci weekend-ul intr-un mod cat mai relaxant, imbinand utilul cu placutul. Poti face un tur al orasului pe bicicleta, un traseu al muzeelor din orasul tau sau doar sa te plimbi pe strazile pline de verdeata. Pentru cei care nu se incumeta la distante foarte lungi, destinatia finala poate fi un picnic in cel mai apropiat parc. Alege o bicicleta comoda de oras, asortata cu accesorii colorate si un cos incapator pentru flori sau merindele pentru picnic si esti gata de plecare.

Bicicleta de oras

Pentru copii

Cei mici se bucura cel mai mult de vara. Dupa un an intreg de invatat, merita din plin sa se relaxeze si sa guste din placerile jocului. Fa-le vacanta si mai frumoasa cu o bicicleta sau o trotineta cu care sa zburde fericiti prin parcuri.

Ofera-i copilului drag o vacanta pe cinste, in care sa se bucure de natura si sa prinda gustul pentru miscare, mai ales ca obiceiurile pentru un stil de viata activ se invata din copilarie. Iar daca inca e prea mic pentru a explora singur, ia-l in plimbarile tale intr-un scaun de bicicleta.

Biciclete copii

Pentru pasionatii de natura

Vrei sa evadezi din orasul aglomerat si sa te bucuri de soarele verii? Atunci iti sugeram o iesire cu bicicleta in natura. Ai o multime de optiuni. Alege un traseu in functie de pregatirea fizica si bucura-te alaturi de prieteni de traseele spectaculoase. In cazul in care vrei sa mergi mai departe de oras, urca bicicleta in tren si indreapta-te spre munte, iar de acolo poti sa faci un traseu montan demn de o vacanta pe cinste. Iata o lista generoasa de trasee atat pentru MTB, cat si pentru sosea realizata de cei de la Freerider. Daca vrei sa te aventurezi pe carari de munte, dar iti lipseste bicicleta potrivita, arunca un ochi pe oferta de biciclete mountain-bike.

Mountain-bike pentru vacanta

Pentru cei care iubesc viteza

Daca preferi asfaltul, viteza si vrei sa te delectezi cateva zile, fara sa-ti pierzi antremanentul fizic, avem solutii speciale. Pe langa clasicele ture pe care orice posesor de cursiera le face in mod normal, recomandam cu incredere Transfagarasanul, Transalpina sau Transrarul. Oricare dintre ele este un must-have pentru un ciclist de sosea si suntem siguri ca peisajele spectaculoase te vor face as uiti de efortul depus. Nu uita insa de echipamentul special, manusile si ochelarii de soare, pentru o tura cat mai lina.

Cursiere Merida

Pentru aventurieri

In cazul in care aventura e cuvantul tau preferat si vrei sa ai un concediu cat mai activ, gandeste-te la ideea unei vacante pe bicicleta. Un traseu de cicloturism in tara sau in strainatate e ideea perfecta pentru momente de neuitat. Poti sa te gandesti la un traseu de weekend prelungit ori poti incerca un traseu de o saptamana sau chiar mai mult. Ai nevoie doar de un strop de curaj, de o bicicleta de trekking si accesorii de nelipsit, cum ar fi portbagajul si gentile de bicicleta.

Cicloturism

Indiferent cum alegi sa-ti petreci vara, iti dorim sa te bucuri de soare si de mersul pe bicicleta. Pentru intrebari si recomandari te asteptam in showroom-ul nostru, gata de miscare.

Vacanta placuta si spor la pedalat!

Raspunde