Cum a fost la BikeFest 2016

De curand a avut loc BikeFest 2016, festivalul dedicat biciclistilor urbani din Bucuresti. La standul Biciclop am intampinat iubitori de miscare, biciclisti amatori si profesionisti, care au venit sa participe la competitii, sa se distreze, sau pur si simplu sa se relaxeze alaturi de familie si de prieteni.

Start BikeFest

Peste 5.000 de persoane pasionate de pedalat si biciclete au fost prezente la BikeFest, in parcul Izvor, si s-au bucurat de festivalul dedicat biciclistilor urbani. Pe parcursul celor doua zile, cei prezenti si-au putut testa indrazneala, rezistenta si viteza la cele mai tari competitii, s-au distrat, s-au relaxat, au castigat multe premii si au petrecut timp de calitate alaturi de prieteni si familie.

BikeFest

Pentru prima data, in cadrul BikeFest 2016, Green Revolution a organizat doua curse Urban Race: una dedicata mountainbikerilor (Urban Race MTB) si una iubitorilor curselor de sosea (Urban Race Road). Cele doua curse au adus la start peste 700 de participanti, iar traseul a fost unul inedit, cu startul si finish-ul in curtea Palatului Parlamentului si cu parcurgerea, atat a aleilor cu dale din curtea Palatului Parlamentului, care au inclus urcari si coborari solicitante, cat si a bulevardelor din jurul acestuia si din Parcul Izvor.

Stand Biciclop

Dupa ce au concurat sau au incurajat concurentii, participantii BikeFest care ne-au vizitat standul au putut vedea si incerca biciclete si trotinete potrivite atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici. Bicicletele Merida, Romet si Arkus au fost prezente si nu au lipsit nici accesoriile pentru toate gusturile.

Biciclete Merida

Ne-am bucurat sa promovam, impreuna cu Asociatia Green Revolution, bicicleta ca mijloc de transport si sa sustinem comunitatea de biciclisti. A fost multa voie buna, distractie si surprize. Spor la pedalat!

Raspunde