Prinde reducerile si exploreaza orasul pe bicicleta

Orasul ne poate surprinde in fiecare zi, asa ca hai la plimbare! Culorile noi, vantul si soarele tomnatic ne indeamna sa descoperim locuri minunate si sa ne bucuram de libertatea de miscare. Ca sa profiti de vremea ideala pentru miscare, am pregatit pentru tine o lista de activitati si te sprijinim cu reduceri de sezon la biciclete si trotinete. Da startul explorarii!


Biciclete plimbare toamna

Foto: bikenyc.org

Descopera orasul tau sub soarele bland de toamna

Zilele de toamna sunt perfecte pentru a explora orasul. Ai nevoie doar de o bicicleta potrivita, adica un model de oras comod, fiabil si usor de intretinut. Si de multa voie buna. Modelele Romet Gazela, de dama, si Romet Retro 3, pentru barbati, sunt optime pentru plimbari in oras, permitand o pozitie comoda in sa, cu spatele drept. Iar acum te sprijinim sa le alegi, avand un pret exceptional in cadrul reducerilor de sezon.

Daca pedalezi prin centru, opreste-te pentru cateva secunde, priveste in sus, si vei vedea cum frunzele multicolore plutesc intre cladirile de birouri. Daca te plimbi singur, apreciind natura si schimband ritmul, te vei simti mai relaxat, mai bucuros. Iar daca alegi sa ai prietenii alaturi, veti petrece timp pretios impreuna, cu distractie si veti face miscare. Mai ales in weekend, cand traficul este lejer, poti explora pe bicicleta stradute minunate pe langa care treci grabit in cursul saptamanii.

14516516_1239582836082912_896099601796458104_n
Foto: Eugen Demetesca

Exploreaza un oras nou

Bucuria de a descoperi un oras nou este tot timpul prezenta, iar cea mai eficienta modalitate prin care poti face asta este sa pedalezi pana acolo. Daca distanta este prea mare, un model pliabil ca Romet Wigry 3 incape lejer in portbagajul masinii, iar cand ai ajuns la destinatie ai la indemana o bicicleta cu care sa te plimbi si sa admiri farmecul fiecarei stradute. Desigur, poti lua cu tine si o bicicleta de trekking, cum este Merida Crossway 15-MD. Asa te bucuri de frumusetea padurilor de la marginea orasului, mai ales ca toamna este anotimpul lor de glorie.

Fa miscare alaturi de cei mici

Copiii urmeaza exemplul parintilor si adultilor importanti din jurul lor, iar daca acestia au un stil de viata activ si ii incurajeaza sa faca sport, se vor dezvolta armonios, sanatos. In plus, dupa ce au stat la gradinita sau in banca la scoala, tot ce isi doresc si ei este sa faca miscare. Cu o trotineta cool, precum Razor A125, distractia poate incepe! Iar daca copilul prefera bicicleta, iti punem la dispozitie aceste modele de biciclete Merida pentru copii, aflate la reducere. Invata-l inca de acum ca “minte sanatoasa intr-un corp sanatos” nu este doar o maxima pe care o vede scrisa in sala de sport, ci armonia dintre cele doua este esentiala. O viata activa sustine o minte agera!

Daca cel mic nu stie inca sa mearga pe bicicleta, ia-l cu tine in parc si invata-l sa pedaleze. Asa impartasiti o experienta memorabila si va bucurati de miscare si de aer curat. Poti incepe cu o bicicleta cu roti ajutatoare, urmand ca pe parcurs sa invete sa isi tina echilibrul si sa renunte la acestea.

Bicicleta de copii

Iti uram plimbare minunata prin oras! Te incurajam sa programezi una dintre opriri la showroom-ul nostru, unde raspundem nevoilor tale cu cele mai bune produse si informatii utile. Lant intins!

Raspunde