Anul acesta, vacanta de Paste se sarbatoreste pe bicicleta!

Numaratoarea inversa pentru Paste a inceput si suntem la doi pasi de vacanta. Ca sa te bucuri deplin, ne dorim ca aceste zile sa te gaseasca pregatit!

Pentru a veni in intampinarea ta, Iepurasul a facut o livrare expres la showroomul nostru, unde a lasat o multime de cadouri pentru oameni activi, ca tine, care se bucura de timp de calitate petrecut in aer liber. Si pentru ca oferta Iepurasului este extrem de generoasa, venim in sprijinul tau cu o selectie de recomandari de cadouri pentru tine si cei dragi tie!

Cu bicicleta in familie

Sursa: www.icebike.org

Pentru plimbari in oras

Daca vrei sa fii eficient si totodata sa intorci capete atunci cand te deplasezi prin oras, te invitam sa testezi una dintre bicicletele pe care ti le-am pregatit. Poti opta pentru eleganta Romet, energica Merida sau pentru sprintena Cheetah care a cucerit strazile prin infatisarea ei supla si in variate culori.

Romet - bicicleta de oras

Daca preferi o bicicleta care sa iti ofere mobilitate maxima, cu care sa poti face slalom in trafic si pe care sa o poti urca rapid in metrou sau autobuz, iti propunem doua modele de biciclete pliabile Romet, cu un raport calitate - pret extrem de avantajos: Wigry cu 7 viteze si ghidon reglabil pe inaltime sau Wigry cu 3 viteze.

Pentru timp de calitate alaturi de copii

Cei mici au nevoie sa isi consume energia intr-un mod sanatos si placut. Special pentru ei, Iepurasul a pregatit distractie din plin, pe doua sau pe trei roti. Incurajeaza-ti copilul sa faca miscare, daruindu-i o bicicleta sau o trotineta potrivita varstei sale.

Iar celor mai mici membri ai familiei, te invitam sa faci o bucurie colorata, pe 3 roti. Poti sa alegi trotineta Razor Kixi Kix Scribble, numai buna pentru copiii care invata sa isi tina echilibrul si sa isi coordoneze miscarile. Copiii vor fi cu adevarat impresionati de accesoriul pentru creta, care le permite sa coloreze pe asfalt in timp ce se plimba.

Romet - biciclete copii

Poti aduce bucurie si cu cadouri speciale pentru adolescentii care isi doresc sa se faca remarcati, pe care le pot folosi la iesirea in natura cu familia, dar si la plimbarile cu gasca de prieteni. Pentru amatorii de trickuri in skatepark recomandam o trotineta freestyle, colorata in stil graffiti, sau, pentru o provocare totala din partea fortei gravitationale, un ripstik!

Trotinete Razor

Pentru iesiri la munte

Primavara creste apetitul pentru adrenalina. Daca tu si prietenii tai sunteti in cautare de senzatii tari, testati cele mai nou modele de Merida si Romet. Pentru un plus de siguranta, amintiti-va sa luati intotdeauna cu voi cateva accesorii foarte importante: casca si ochelari de ciclism!

GD132376

Te incurajam sa faci, in aceasta vacanta, miscare in fiecare zi, alaturi de familie sau prieteni! Iti stam la dispozitie in showroom sau la un telefon distanta pentru a te ajuta sa alegi cele mai potrivite cadouri, pentru a-ti raspunde la intrebari si a vedea, compara si testa biciclete si trotinete. In perioada dinaintea sarbatorilor, vom fi asistentii Iepurasului in misiunea de a aduce bucurie cat mai multor oameni. Asa ca vom fi prezenti fizic, in magazin, pana vineri, 29 aprilie, ora 20:00. Oricand altcandva ai nevoie de noi in perioada sarbatorilor, iti dam intalnire in magazinul online.

Paste fericit, cu energie si bucurie alaturi de cei dragi!

Raspunde