Vara a inceput: liber la biciclete, bere si... multiculturalism

Vara a inceput oficial, terasele sunt pline, berea rece, iar fotbalul plin de surprize care ii tin pe fanii echipelor calificate cu sufletul la gura.

Chiar daca unii dintre noi inca oftam dupa esecurile unora din echipele favorite, nu ai cum sa nu te entuziasmezi cand observi cum acest sport reuseste sa aduca la aceeasi masa oameni din intreaga lume. La fiecare terasa intalnesti straini veniti din toate colturile globului si e uimitor sa vezi, ca, in ciuda rivalitatilor dintre echipe, la final ciocnim impreuna pentru "cei mai buni".

Asadar, Campionatul Mondial de anul acesta e o noua ocazie excelenta de a mai cunoaste cate putin din cultura si obiceiurile altor tari si de a iti face noi prieteni.

Unde mai pui ca bicicleta din videoclipul oficial de deschidere al CM, ne unge pe suflet, vazand-o cat de bine reusese sa se integreze in povestea cu arome braziliene.

video deschidere campionat mondial 2014 bicicleta

Si daca ti-am aprins spiritul multicultural, sa stii ca il intalnesti si la noi. Daca esti fan al portocalei mecanice, Gazelle, Vanmoof si Cheetah iti aduc o bucatica de Olanda.

bicicleta olandeza

Daca ai suferit pentru Anglia, iti poti colora vara pe un Create.

bicicleta englezeasca
Il tuo cuore batte per l'Italia? Ferini vine de acolo! Daca iti plac lucrurile facute nemteste, Focus e pentru tine, iar daca te bucuri alaturi de Belgia te poti asorta cu o casca Belgian Chocolate sau Belgium Beer.

bicicleta germania

Living the american dream? Pliabilele Dahon si trotinetele Razor iti aduc o bucatica din tara tuturor posibilitatilor.

trotineta razor longboard

Asadar, ai tot mai multe motive de a face sport si de a te bucura de vara si o bere rece in acelasi timp, ca in poza de mai jos. :)
Vreme frumoasa sa avem si lant intins!

bicicleta si bere

Raspunde