SkirtBike: fete si baieti la pedalat in fusta!

Imi place foarte mult conceptul Skirt Bike.

Mi s-a intamplat zilele astea sa intalnesc fete care mi-au spsus ca si-au luat o rochie noua sau niste sandale colorate special pentru 2 iunie, pentru SkirtBike. In randul biciclistelor e mai ceva decat Ziua Femeii. E o incurajare geniala la a pune la bataie toate atuurile feminine pe care le avem, subliniate tocmai de independenta sexy pe care ne-o da mersul pe bicicleta.

Eu una in perioada asta sunt ca atunci cand aveam 7 ani. Probez tocurile si rochiile mamei (astazi, ale prietenelor), incerc o coafura noua, casc gura la tarabele de zorzoane. E amuzant si parca regasesc particele din mine pe parcursul acestor zile.

Si imi plac foarte mult baietii care ne sustin in ziua asta mare. Fie prin faptul ca promoveaza mai departe evenimentul, fie pentru ca ne transmit in diverse forme aprecieri pentru feminitatea de care reusim sa dam dovada. Si mai ales cei care ne sustin in ziua evenimentului, respectand tematica: cu fuste si kilturi. E o dovada superba de simt al umorului si fac din ziua respectiva un eveniment cu mult mai distractiv.

Skirt Bike 2012, barbat in kilt! Skirt Bike 2012, barbat in kilt!

Asadar, dragi barbati din vietile noastre: va asteptam pe 2 iunie la SkirtBike! Cu fuste/kilturi/rochii! Apelati la amice, prietene, mame si haideti sa o facem lata duminica asta :).

Turific in kilt! Turific in kilt!

Fetelor, ne vedem duminica, cat mai dragute si cu pletele in vant, accesorizate si pline de farmec. Nu uitati sa va ocupati si de biciclete. Pentru cumparaturi de ultim moment, va asteptam la noi la magazin pe Povernei.
Dati un ochi aici la accesoriile pentru biciclete.

Raspunde