Noutati de iarna: patinoar pe acoperis in Bucuresti si o linie expres Brasov-Poiana Brasov

Daca vi s-a facut dor sa patinati cu pletele in vant, sa stiti ca pe acoperisul magazinului Unirea s-a deschis un nou patinoar in Bucuresti. Cei de la Infoinsider.ro au dat deja o tura pe acolo, inainte sa se deschida pentru public, asa ca puteti sa trageti cu ochiul mai jos. Intrarea e 10 lei, iar daca vreti sa inchiriati patine, acestea sunt 15/lei/1.5h.

Iar daca deja faceti bagajele pentru o vacanta la munte, aflati ca in incepand de sambata turistii care vor sa ajunga de la gara direct in Poiana Brasov au la dispozitie o noua linie de transport in comun, respectiv autobuzul 100 - "Poiana Expres".

Este infiintata cu titlu experimental si va asigura legatura directa si rapida intre gara Brasov, centrul orasului si statiunea Poiana Brasov. Autobuzele de pe linia 100 vor circula doar in zilele de vineri, sambata si duminica, iar frecventa de circulatie va fi de 60 de minute, pentru inceput. Un bilet pe linia 100 va costa 5,5 lei, suma mai mica decat in cazul in care s-ar folosi doua mijloace de transport in comun, adica din gara pana in centrul orasului (2 lei/bilet) si de acolo catre Poiana Brasov (4,5 lei/bilet cursa speciala).

Daca ati testat patinoarul sau noul autobuz express, spuneti-ne cum a fost in comentarii!

Poiana Brasov

One thought on “Noutati de iarna: patinoar pe acoperis in Bucuresti si o linie expres Brasov-Poiana Brasov”

1 Articol(e)

Raspunde