La vreme ruginie, eveniment vintage se cere

V for VINTAGE, ESCAPADE A PARIS este un targ de moda si cultura vintage aflat deja la editia a IX-a.




Iar toata nebunia cu care ne-am obisnuit se va petrece anul asta weekendul viitor, pe 17 si 18 noiembrie 2012, de dimineata de la ora 11 pana seara la 8, la Sala Dalles.

V for Vintage 2011

Noua ne place sa dam cel putin o raita pe acolo in fiecare an caci dam peste fete frumusele, simpatice, cu mult bun gust si imaginatie, care fac cu noi pe muzele caci mereu ne gasim un strop de inspiratie acolo pentru ce mai putem face in anul care vine. Anul asta, ca in ultimii doi, vom fi si noi frumos, cu stand, la eveniment, impreuna cu biciclete boeme gata sa stea cuminti la poze langa vizitatoarele si vizitatorii chic.

Biciclop la V for Vintage 2010

O sa aveti ce vedea daca veniti, caci sunt peste 100 de expozanti care se baga in joc si or sa vina cu colectii speciale  de haine, accesorii si bijuterii, dar si  bunatati si cosmetice bio. Sectiunea vintage o sa aiba peste 10 expozanti cu o gama de articole alese pe tematica de toamna a targului, Escapade à Paris. Un stand special o sa il aiba castigatorul concursului pentru designeri debutanti, un new entry in lumea modei triplu-premiat de V for VINTAGE, the Place Concept Store si Molecule F (care apropos, asteapta din nou fetele cu ispite ascunse in cufere vechi cu comori).

Peste toate se adauga o tombola la care un norocos sau norocoasa va castiga un bilet de avion dus-intors pana la Paris, oferit de Blue Air. Un alt premiu va fi un set de litere decorative murale in stil parizian, marca Deco Letters.

La V for Vintage 2010

Intreg etajul Salii Dalles va fi zona de lounge/Bistro. Aici se vor degusta savuroase macarons Madame Lucie si se va bea o ceasca delicioasa de cafea alaturi de un croissant. Velocipedul te va astepta cuminte alaturi, incarcat desigur cu pachete, pungi si funde. Biletul de intrare trebuie pastrat bine, pentru ca va pune in mana un delicios cocktail cu Chambord si un pahar de Vinul Cavalerului, in limita stocului disponibil.

Intrarea va fi 10 RON, iar ca dress code conditia e sa purtati accesorii.

Cine vrea sa afle mai multe, are urmatoarele optiuni:
V for VINTAGE este Laura Calin & Martha Botezatu
call 0724.228.626
write v4vintageshop@gmail.com
read www.vforvintage.ro
like www.facebook.com/vforvintagefair

Raspunde