[EUROBIKE 2014 ep. 1] Noul Van Stael: un Gazelle suplu, frumos prin simplitate

In perioada 27-30 August, Sorin si Cristina sunt "pe teren" la EUROBIKE, cel mai mare targ de biciclete din lume, unde se dezvaluie primele modele ale anului 2015. Sambata evenimentul va fi deschis si pentru publicul larg, astfel ca peste 45000 de vizitatori sunt asteptati in aceste zile sa vada noutatile aduse de cei 1280 de expozanti, din 54 de tari.

Prima oprire: standul Gazelle, unde privirea ti se opreste pe o frumusete de bicicleta, atat in varianta cu cadru de dama cat si de barbat.

Biciclete Van Stael Gazelle

Noul Van Stael cu 3 viteze in butuc are o greutate de doar 12,8kg frane de road-bike, sa si mansoane Brooks cu o inspirata textura panza natur. Va fi disponibil si in varianta cu 7 viteze in butuc.

Cadru bicicleta clasica

Van Stael mosteneste alura celebrei clasice Gazelle Tour de France, avand un design retro, de culoarea bronzului intunecat, o sonerie vintage plasata strategic pe tija ghidonului.

sa brooks panza

detaliu sonerie gazelle van stael

mansoane bicicleta brooks

Pretul se anunta a fi de 649Euro in varianta cu 3 viteze, respectiv 749Euro in cea cu 7 viteze.
pret detalii bicicleta gazelle van stael

O alta noutate ce trebuie mentionata este CityZen, cea mai sportiva si rapida bicicleta din colectia Gazelle 2015, ce imbina un design minimalist cu dotari tehnice premium.

Bicicleta Gazelle Citizen

Dotata fie cu schimbator Shimano Nexus 7 viteze in butuc, fie cu Shimano Deore 9S, cu o greutate de numai 12,1kg, frane in butuc, aripi de noroi si o pozitie relativ confortabila, va fi preferata celor ce practica ture prelungite in oras.

cadru bicicleta Citizen

La stand au fost dezvaluite si bicicletele electrice cu noile motoare Impulse si Panasonic.

bicicleta electrica Gazelle

De asemenea "trimisii nostri speciali" au putut spiona cateva franturi din viitorul Concept E-bike dezvoltat impreuna cu Giugiaro Design, prezentat intr-o camera intunecoasa pentru a pastra misterul pentru anul viitor.

camera intunecoasa de prezentare sneak peek

sneak peek concept ebike Gazelle Giugiuvaro

Vrei sa afli mai multe de la Eurobike? Ramai aproape, intrucat revenim curand cu noutati.
In episodul urmator: un concept inovativ de casca de protectie pentru bicicleta care nu seamana insa deloc a casca! ;)

One thought on “[EUROBIKE 2014 ep. 1] Noul Van Stael: un Gazelle suplu, frumos prin simplitate”

1 Articol(e)

Raspunde