Cea mai lunga bicicleta stil "chopper" fabricata in Romania

Raul Garleanu si Mihai Borcescu sunt 2 timisoreni care isi pun imaginatia la contributie pentru a transforma bicicletele vechi, care nu mai sunt iubite, in ceva unicat. Alteori o iau de la zero, in atelierul lor numit Bicicle TeMe.

Asa a fost cand si-au pus in cap sa faca cea mai lunga bicicleta din Romania, pentru o singura persoana, la provocarea unui tanar biciclist pasionat, Richard Hladik, care stia foarte bine ce isi doreste, in ciuda parerilor celor din jur.

Evident, carcotasii spun ca este greu de condus, ca are prea multe kilograme sau ca e foarte nepractica. Insa cred ca putem cadea toti de acord ca este un exercitiu superb de imaginatie si de punere in scena a unui combo de talente artistice si ...mecanice. 3 luni au muncit la ea Raul si Mihai.

Au invatat multe lucruri in acest timp, asa ca sunt foarte incantati ca s-au inhamat la asa ceva si sunt gata de provocari si mai diverse. Pretul pentru o astfel de bicicleta ar ajunge undeva la 1000 de Euro spun ei.

Pentru colectionari, operele lui Raul si Mihai sunt cadoul perfect. Biciclistilor pragmatici de zi cu zi, le recomandam o vizita pe la noi, sigur gasiti ceva accesibil si extra-confortabil. Poate un Cruiser? :)

Raspunde