Ai jucarii vechi prin casa? Adu-le in curtea Biciclop sa le trimitem copiilor din zonele rurale!

In luna copiilor, SOS Satele Copiilor Romania sprijina prin CCSCP (Centrele de Consiliere si Sprijin pentru Copii si Parinti) peste 700 de copii cu posibilitati financiare limitate pentru a le aduce o mica bucurie.

Biciclete copii

Alaturi de Enjoy Party, Biciclop intra pe lista partenerilor frumoasei initiative, devenind centru de colectare a jucariilor.

Asa ca data viitoare cand ajungi pe la noi prin curte, nu uita sa cauti in lada cu vechituri ceva ce ar putea face bucuros un copil cu mai putine posibilitati financiare.

Drept recompensa, vei fi inscris in Galeria Sufletelor Mari. Sa donezi este foarte simplu. Noi ne ocupam de tot iar aici vei gasi toate detaliile.
Poti sa aduci zambete pe fetele copiilor cu greutati si daca nu ai jucarii. Raspandeste vestea! Cateva detalii exista pe pagina vreau sa sprijin.
Iar daca deja ai donat, iti multumim si te rugam sa mergi pe pagina aceasta unde poti sa afli mai multe despre posterul care te asteapta.

Poti dona jucarii toata luna Iunie. Pe 25 Iunie se va organiza Serbarea Bucuriei pentru 30 dintre copiii proveniti din familii cu dificultati materiale sau de alta natura. Serbarea se va tine la EnjoyParty si astfel vor avea posibilitatea sa se joace si sa faca cunostinta cu jocurile pe Wii, Xbox Kinect sau sa joace fusball, airhockey sau biliard. Se vor simti adevarate vedete pentru ca vor avea parte de karaoke si pentru ca vor veni special pentru ei:
Trupa de dans Kult Vibe-finaliste la Romania Danseaza
Numere senzationale de magie cu Magicianul Robert Tudor
La plecare, fiecare dintre ei va deveni un mic parinte fericit pentru jucariile aduse de cei care au suflet mare.Nu-i vom uita nici pe fratii si surorile lor.
Pentru a afla detalii despre unde, cand si cum poti dona, da click pe Vreau sa donez sau contacteaza-ne direct.

Raspunde