3.500 de vizitatori atrasi de atmosfera pariziana de la V for Vintage, Ed. 9

In weekendul 17-18 noiembrie 2012, V for Vintage, cel mai mare targ de cultura vintage si design romanesc din Romania, a transformat Sala Dalles intr-o bucatica de Paris.

Bicicletele noastre s-au simtit si ele bine sus, in zona bistro, in mirosul de cafea proaspata, infuzii parfumate de ceai si croissante cu ciocolata calde.

Tema evenimentului, "Escapade a Paris", a sedus cei peste 3.500 de vizitatori ai targului V for Vintage, care au petrecut 2 zile cautand comori vintage autentice, proband piese din colectiile speciale ale designerilor romani si incercand bunatati si cosmetice bio.

Am dat peste expozanti cu haine si accesorii frumoase, si evident, cel mai mult ne-au placut cei care s-au gandit la 2 roti in timp ce au lucrat cu drag la ele.

 

 

 

 

 

 

Iar luni, 26 noiembrie se anunta numele castigatorilor tombolei V for Vintage. Premiul cel mare este unul international: un bilet
de avion dus-intors pana la Paris.

Fetele de la V for Vintage deja s-au apucat de treaba pentru editia din primavara, cu numarul 10, unde vor pregati o tema aniversara. Noi asteptam cuminti, pe muzica Paris Combo, surprizele ce vor sa vina :).

 

V for VINTAGE is
Laura Calin
Martha Botezatu

call 0724.228.626
write v4vintageshop@gmail.com

read www.vforvintage.ro
like www.facebook.com/vforvintagefair
befriend www.facebook.com/viforv
follow https://twitter.com/#!/VforVintageFair

Raspunde