Vine primavara! Intampin-o cu energie si miscare

Zilele insorite sunt din ce in ce mai multe si ne pregatim cu drag de primavara. Este cel mai potrivit moment sa te reincarci cu energie prin sport in aer liber. Miscarea te aduce mai aproape de natura, de prieteni si de familie. Pentru ca primavara incepe cu doua sarbatori dedicate femeilor, ne-am gandit la cateva martisoare active si cadouri de 8 martie pentru bucuria impartasita prin sport.

Inspira-te de aici cu idei de cadouri active, gata sa te sprijine pentru surprize memorabile:

1. Martisoare handmade - alege o brosa lucrata manual, cel mai bun mod de a arata ca-ti pasa. Facuta din suflet, aceasta reprezinta felul in care arati dragostea pentru miscare si faci pe cineva drag sa se bucure alaturi de tine.

2. Accesorii colorate - ele sunt obiectele care personalizeaza bicicleta si o fac sa iasa in evidenta la orice plimbare. Fie ca alegi sa oferi cadou un cos colorat, lumini, o sonerie inflorata sau o casca, fii sigur ca vei aduce si mai multa pofta de pedalat persoanei iubite.

Accesorii bicicleta

3. Biciclete - daca vrei sa-i faci cuiva un cadou inedit si consistent de primavara, o bicicleta de oras sau o bicicleta pliabila pot fi alegerea ideala. O surpriza inedita pentru aventuri si plimbari romantice impreuna.

bicicleta de oras

Daca e cazul sa schimbi vechea bicicleta, alege sistemul buy-back si platesti doar diferenta dintre valoarea actualei biciclete si pretul celei dorite. Asa poti alege noua bicicleta rapid si cu un buget nou mai mic.

Daca bugetul te pune inca pe ganduri, avem solutia potrivita. Poti plati in rate cu dobanda zero prin Star BT, Card Avantaj sau Card Raiffeisen. Avem solutii pentru tine.

4. Trotinete - fie ca este vorba de o trotineta Razor clasica pentru adulti, fie ca alegi o trotineta electrica, femeia iubita se va bucura de viteza si mobilitate in aceasta primavara. Daca drumurile ei implica si sa combine mijloacele de transport, trotineta este solutia optima pentru a o putea lua usor cu ea si in autobuz sau metrou. Plusul de miscare in aer liber, sub soarele bland al primavarii, ii va da o noua prospetime si vitalitate.

Trotineta Razor pentru adulti

Bonus: Daca inca nu ti-ai pregatit bicicleta pentru primavara, citeste aici si aplica ideile mecanicilor nostri ca sa fii gata de drum. Aminteste-ti sa ai grija de bicicleta pentru a te bucura din plin de plimbari!

Foloseste orice ocazie pentru a face sport. Nu lasa nicio zi cu soare sa treaca fara sa folosesti bicicleta sau trotineta pentru sport in mediul urban si iesiri in natura!
Iti dorim o primavara superba, cu soare si drag de biciclete. Te intampinam in showroom cu informatii si raspunsuri la intrebari. Lant intins!

Raspunde