Sistemul de BUY BACK pentru biciclete.

Clientii Biciclop beneficiaza in exclusivitate de sistemul de Buy-Back al bicicletelor, care vine in principal in ajutorul parintilor: cand copilul creste, puteti cumpara o bicicleta mai mare, achitand doar diferenta intre bicicleta veche si cea noua.

Sistemul se aplica doar la bicicletele cumparate de la Biciclop. 

Bicicleta veche va fi supusa unei evaluari de catre departamentul tehnic pentru a stabili valoarea acesteia. Se vor lua in considerare in evaluare factori precum: vechime, grad de uzura estetica, defectiuni functionale. 

O bicicleta poate fi returnata prin sistem buy-back pentru a achizitiona o bicicleta noua exclusiv pe baza actelor de cumparare (trebuie prezentat bonul fiscal/factura si certificatul de garantie). 

Sistemul BAZAR

Exista cazuri cand un accident, mutarea in alta tara sau alte schimbari in stilul de viata va obliga sa renuntati la bicicleta. 

Pentru clientii care au cumparat bicicleta de la noi si vor sa si-o vanda punem in functiune modulul “Bazar”. 

Cum functioneaza?

1. Vii cu bicicleta

Bicla veche

 

2. Ii facem o evaluare si iti spunem un pret corect la care bicicleta merita sa fie vanduta.

Evaluare

 

3. Apoi o lasi la noi la magazin si asteptam clientii.

vizitatori

 


Daca apare o persoana care isi doreste bicicleta, la cumparare ii acordam 20 de zile garantie timp in care poate returna bicicleta.

Alesul

 

Este o masura pe care o luam intrucat tinem la siguranta clientilor nostri, indiferent de sursa produselor pe care le oferim. 

Daca in 20 de zile este returnata, atunci vom face o re-evaluare a bicicletei in functie de problemele ivite si vom continua procesul de gasire a unui cumparator. 

sad

 

happy

 

 

Daca  noul client este multumit in cele 30 de zile, dupa aceasta perioada se vireaza vanzatorului (fostului client) suma incasata din care se scade comisionul magazinului de 12% (care include acoperirea costurilor pentru depozitare).

Procesul de cautare a unui cumparator nu se poate intinde pe o perioada mai mare de 1 luna in perioada octombrie-martie (in afara sezonului), datorita spatiului redus din show-room pentru categoria biciciclete. In sezonul cald perioada de cautare a unui cumparator poate fi de pana la 3 luni. 


Orientativ, mentionam ca pretul mediu pentru o bicicleta folosita (dar in stare buna) e in jur de 50%-70% din pretul bicicletei in stare noua.

pret nou

 

 

Vezi produsele din bazar aici.

Pentru detalii despre aceste programe, contactati-ne la numarul de telefon 0733 242 567.