Intampina luna martie cu cadouri si pofta de miscare!

Luna martie se apropie si ne pregatim sa o intampinam cu bucurie. Cum primavara incepe cu sarbatori dedicate femeilor, dar si barbatilor, am selectat pentru tine cateva martisoare si idei de cadouri deosebite. Cu ele duci pofta de miscare mai departe, punand bazele unor experiente memorabile cu cei dragi tie.

Alege de aici cele mai inspirate cadouri active, potrivite pentru ocaziile importante din luna martie:

1. De 1 Martie, ofera martisoarea handmade care duc mai departe dragostea de miscare si sport. O brosa lucrata manual este cea mai potrivita alegere. Fiind realizata din suflet si cu dorinta pentru un mediu mai bun, aceasta reprezinta un simbol optimist si modern pentru inceputul primaverii. Iar snurul alb cu rosu intregeste semnificatia atentiei oferite.

2. De 8 Martie, ofera-le femeilor din viata ta cadouri colorate. De la cosuri pentru bicicleta pana la sonerii moderne, ai la dispozitie o gama variata de accesorii care aduc zambetul pe buze si adauga entuziasm si mai mult pentru prima plimbare pe bicicleta din martie.

Pentru o surpriza de proportii, poti opta pentru o bicicleta de dama, cu design elegant, culori stilate si usor de asortat, echipare optima nivelului ei de experienta si nevoilor ei. Asa va bucurati de aventuri si plimbari in natura impreuna.

Cadou martie - bicicleta de oras Romet

Daca e cazul sa schimbi vechea bicicleta, alege sistemul buy-back si platesti doar diferenta dintre valoarea actualei si pretul bicicletei dorite. Asa te bucuri sau oferi o noua bicicleta rapid si cu un buget mai mic.

Daca investitia te pune inca pe ganduri, avem solutia potrivita. Poti plati in rate cu dobanda zero prin Star BT, Card Avantaj sau Card Raiffeisen. Iti punem la dispozitie solutii diverse.

3. Cu ocazia sarbatoririi celor 40 de mucenici, barbatii se bucura de o zi festiva. Il poti surprinde cu un cadou simbolic, de la lumini pentru bicicleta pana la ciclocomputer. Iar pentru o zi memorabila, ofera-i o bicicleta, unele modele fiind acum la super reduceri. Asa incurajezi pofta de miscare si arati intr-un mod dinamic afectiunea pentru barbatul important din viata ta.

Cadou martie - bicicleta Romet

4. Pentru zilele reci, alege un cadou calduros. Hainele Hannah imbina calitatea cu traditia si caracteristicile tehnice ale echipamentului outdoor. Fie ca va plimbati prin oras sau mergeti la munte, cu Hannah te asiguri ca ai parte de confort si design modern. Iar toata atentia ta se poate concentra pe fiinta deosebita de langa tine.

Cadou echipament de iarna Hannah

5. Pentru zilele calde, trotinetele electrice sunt cea mai buna surpriza. Rapide, moderne si gata sa te scape de trafic, ele aduc beneficii majore pentru orice persoana. Fa un cadou memorabil si, cu siguranta, util. Daca drumurile sale implica si sa combine mijloacele de transport, trotineta este solutia optima pentru a o putea lua usor si in autobuz sau metrou. Asa ramai in mintea primitorului si zi de zi creezi valuri de entuziasm pentru persoana draga.

Folosesti orice context pentru a fi activ si a incuraja si oamenii dragi sa faca miscare. Fiecare cadou neconventional este bine retinut si, cu cat mai practic, cu atat mai multa bucurie si impact pentru cel ce il primete. Profita de fiecare zi cu soare pentru o tura cu bicicleta sau trotineta, oriunde ai fi, cu cei importanti pentru tine!

Pentru raspunsuri la intrebari si recomandari personalizate, te intampinam in showroom cu drag. O primavara infloritoare si cu fiecare zi traita deplin!

Raspunde