Recomandari pentru siguranta ta

In contextul pandemiei de COVID-19 si al masurilor impuse de autoritati, dorim sa va informam ca vom lua toate masurile necesare pentru a asigura un mediu sigur atat pentru clienti cat si pentru angajati. 

In acest sens, va rugam sa tineti cont de recomandarile de mai jos, care ne vor ajuta sa desfasuram in continuare activitatea in conditii de siguranta: 

• Va recomandam sa plasati comenzile online si sa optati pentru metodele de plata cu cardul (online sau ramburs, prin POS, la curier), pentru a diminua contactul cu banii numerar; Transmiterea virusilor se realizeaza intr-o pondere semnificativă prin intermediul banilor, cu care ia contact, statistic, un număr foarte mare de persoane.

• Pentru a evita drumurile suplimentare prin oras si riscul infectarii, va recomandam sa alegeti livrarea prin curier. Recomandam de asemenea evitarea platii in bancnote la curier, puteti opta pentru metodele de plata online sau prin POS la curier.

Va asiguram ca atat noi cat si firma de curierat DPD cu care lucram, ne-am luat masurile posibile pentru a transporta in siguranta coletele dumneavoastra. Timpul obisnuit de livrare a comenzilor este de 1 - 3 zile lucratoare pentru produsele aflate pe stoc.  

• Pentru a evita vizitele la magazin care nu sunt absolut necesare, va stam la dispozitie pe toate canalele de comunicare afisate pe site pentru informatii despre comenzi, produsele sau serviciile noastre. 

• Daca doriti sa probati o bicicleta inainte de a o achizitiona, va rugam sa o rezervati inainte. In acest scop, folositi functia de rezervare disponibila pe site pentru a va asigura ca aceasta este pregatita inainte de a veni la magazin. Evitam astfel drumurile suplimentare, timpul de asteptare si o posibila aglomerare in magazin (ce ar putea rezulta in situatiile in care bicicleta nu este montata).

• Daca sunteti totusi nevoiti sa ne vizitati la magazinul de pe Str. Tunari 36, va rugam sa o faceti tinand cont de recomandarile autoritatilor pentru a va proteja atat pe dumneavoastra cat si pe angajatii din magazin de o posibila infectare. Recomandarea noastra este sa purtati o masca si sa evitati contactul cu suprafetele sau produsele expuse in magazin.

• Va rugam de asemenea sa pastrati o distanta adecvata fata de personalul din magazin iar in cazul in care exista deja o alta persoana in magazin va rugam sa asteptati in afara magazinului pana cand aceasta a parasit magazinul.

 

Pentru recomandări privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19) va rugam consultati link-ul pus la dispozitie de catre Ministerul Sanatatii: http://www.ms.ro/recomandari-privind-conduita-sociala-responsabila-in-prevenirea-raspandirii-coronavirus-covid-19/

Cu aceasta ocazie, dorim sa va reamintim serviciile oferite tuturor clientilor nostri: 

• Livrare gratuita prin curier pentru comenzi de minim 400 lei;

• Plata cu cardul online sau la curier prin POS;

• Posibilitatea de returnare a produsului in termen de 14 zile;

• Plata online cu cardul de rate fara dobanda .