Ceas Garmin Forerunner 945

Ceas Garmin Forerunner 945
Cod produs: 03ER010-02063-01

Disponibilitate: In depozit. Livrare 1-3 zile lucratoare.

2.880,00 RON
Garmin
magazin
Magazin si service in Bucuresti
consiliere si montaj
Consiliere si montaj gratuite
livrare curier
Livrare prin curier
livrare gratuita
Livrare gratuita peste 400 lei
retur
Retur gratuit in 14 zile
rate
Cumpara in rate
Magazinul si service-ul Biciclop sunt localizate in Bucuresti, pe Strada Tunari 36 sector 2
Click aici pentru pagina de contact, unde vei gasi informatii detaliate (adresa completa, harta, orar, numar de telefon, formular de contact).
Oferim consiliere si montaj gratuite in magazinul nostru din Bucuresti pentru o gama larga de produse: biciclete, trotinete, diverse accesorii.
*gratuitatea se aplica doar produselor achizitionate de la Biciclop
Poti opta pentru a ridica produsele din magazinul nostru, sau pentru livrare prin curier.
Click aici pentru detalii privind optiunile disponibile la cumparare.
Pentru comenzile online cu livrare prin curier.
Click aici pentru detalii privind comenzile online.
Daca ai comandat online, cu livrare prin curier, fara sa vezi produsul inainte de achizitie si produsul nu este asa cum te asteptai, ai optiunea de a-l returna gratuit.
Click aici pentru detalii privind conditiile si procedura de returnare a produselor.
Iti punem la dispozitie diverse variante de plata in rate, fara dobanda, prin card, atat online, cat si in magazin.
Click aici pentru detalii privind cardurile acceptate si numarul de rate.

Detalii produs

Detalii

Ceas inteligent premium cu GPS pentru alergare/triatlon cu muzica

  • Sincronizaţi muzica de pe serviciile de streaming selectate1 sau stocaţi pana la 1.000 melodii pe ceasul dvs. şi conectaţi-va cu caştile cu tehnologie Bluetooth® activata (comercializate separat) pentru ascultare fara utilizarea telefonului
  • Funcţiile de monitorizare a performanţelor includ valoarea VO2 max. şi starea antrenamentului cu reglaje pentru caldura, starea aclimatizarii la altitudine, nivelul de solicitare al antrenamentului, durata de recuperare şi efectele aerobice şi anaerobice ale antrenamentului
  • Soluţia de plata fara contact Garmin Pay2 va permite sa realizaţi plaţi confortabil cu ceasul dvs., astfel incat va puteţi lasa banii şi cardurile acasa
  • Harţile integrate, in intregime color, va indruma in timpul alergarii, astfel incat sa nu va rataciţi niciodata in timpul antrenamentului
  • Funcţiile de siguranţa şi monitorizare includ detectarea incidentelor (in timpul activitaţilor selectate) şi asistenţa; ambele funcţii trimit locaţia dvs. in timp real catre contactele de urgenţa3
  • Durata de viaţa a bateriei: pana la 2 saptamani in modul ceas inteligent; 10 ore in modul GPS cu muzica sau pana la 60 ore in modul UltraTrac

Forerunner 945 este ceasul inteligent cu GPS conceput pentru cei ambiţioşi, cei care se califica, pentru elita. Am conceput acest ceas pentru dvs.: pentru cei care alearga dimineaţa foarte devreme şi pentru triatleţii angajaţi in antrenamente dureroase. In timp ce alergaţi dupa urmatoarea victorie, asiguraţi-va ca deţineţi instrumentul potrivit pentru acest lucru.

Luaţi-va muzica cu dvs. in timp ce va deplasaţi

Luaţi-va muzica cu dvs. in timp ce va deplasaţi

Luaţi cu dvs. muzica preferata atunci cand alergaţi. Sincronizaţi-va listele de redare atent selecţionate, realizate cu ajutorul serviciilor preferate de streaming de muzica1, cum ar fi Deezer, Spotify® şi multe altele pentru a le asculta fara reclame. Puteţi sa stocaţi pana la 1.000 melodii direct pe ceas şi, de asemenea, sa transferaţi muzica din biblioteca propriului computer. Apoi creaţi lista de redare preferata pentru a o asculta uşor utilizand caştile cu tehnologie Bluetooth.

Maximizaţi performanţa

Maximizaţi performanţele

Forerunner 945 va monitorizeaza performanţele şi chiar va ofera informaţii personalizate, astfel incat sa va puteţi antrena mai inteligent, nu mai intens. Ceasul inteligent monitorizeaza valoarea VO2 max. şi regleaza valoarea pe baza caldurii şi a altitudinii. Nivelul antrenamentului evalueaza istoricul dvs. recent de exerciţii şi indicatorii de performanţa pentru a va informa daca va antrenaţi in mod productiv, daca atingeţi performanţe de varf sau daca va suprasolicitaţi. Aflaţi in ce mod exerciţiile influenţeaza modul in care va imbunataţiţi rezistenţa, viteza şi puterea prin intermediul feedback-ului privind efectul antrenamentului anaerobic şi efortul aerobic. Durata de recuperare va ajuta sa maximizaţi beneficiul eforturilor depuse estimand cand veţi fi pregatiţi pentru urmatoarea provocare dificila. Puteţi studia chiar şi nivelul global de solicitare al antrenamentului, care masoara volumul de antrenament din ultimele 7 zile şi il compara cu intervalul optim pentru condiţia dvs. fizica şi istoricul dvs. recent de antrenament. Şi — noutate pentru Forerunner 945 — nivelului de solicitare al antrenamentului sorteaza istoricul dvs. recent de antrenament in diferite categorii pe baza structurii şi a intensitaţii activitaţii.

Un mod mai uşor de a efectua plaţi

Un mod mai uşor de a efectua plaţi

Funcţiile ceasului inteligent cu GPS Forerunner 945 Garmin Pay, care va permite sa platiţi achiziţiile cu ceasul dvs. Utilizaţi-o cam peste tot pe unde puteţi plati cu cardul printr-o simpla atingere. Acum va puteţi lasa portofelul acasa fara sa rataţi cafeaua de dupa alergare. Atingeţi şi gata.

Harţi la incheietura mainii dvs.

Harţi la incheietura mainii dvs.

Indiferent ca alergaţi pe strazile oraşului sau va deplasaţi cu bicicleta pe trasee cu vegetaţie deasa, Forerunner 945 ofera harţi integrate pentru a va ajuta sa va menţineţi pe traseu. Harţile in intregime color preincarcate cu datele harţilor optimizate pentru navigare rapida şi monitorizarea locaţiei. Iar dispozitivul dispune deja de rutele populare conform Trendline™, care utilizeaza date Garmin Connect™ colectate pe baza a milioane de kilometri pentru a va ajuta sa gasiţi şi sa urmaţi cele mai bune trasee şi rute.

Ramaneţi conectaţi şi in siguranţa

Ramaneţi conectaţi şi in siguranţa

Cu Forerunner 945, puteţi pleca spre o sesiune de antrenament fara sa ramaneţi in afara zonei de acoperire. Odata asociat cu smartphone-ul dvs. compatibil, veţi putea sa primiţi mesaje text şi sa vedeţi actualizari din reţelele de socializare, e-mailuri şi multe altele direct la incheietura mainii. Funcţii de siguranţa şi monitorizare va ajuta sa le puteţi comunica uşor locaţia dvs. persoanelor de contact selectate, in cazul in care veţi avea nevoie de asistenţa — fie manual, fie automat, cu ajutorul funcţiei incorporate de detectare a accidentelor.

Urmariţi mai multe ca niciodata

Urmariţi mai multe ca niciodata

Pentru un ceas atat de uşor, veţi fi surprinşi de toate activitaţile pe care le poate monitoriza Forerunner 945. Acesta dispune de recepţie prin satelit din mai multe reţele (GPS, GLONASS şi Galileo), pentru monitorizarea in medii mai dificile, comparativ cu cele care utilizeaza numai GPS-ul. Dispune de monitorizarea pulsului la incheietura4 şi un senzor la incheietura mainii Pulse Ox5 care monitorizeaza nivelurile oxigenului din sange pentru a susţine monitorizarea avansata a somnului şi aclimatizarea la altitudine.

Exerciţii şi planuri de antrenament

Exerciţii şi planuri de antrenament

Indiferent ca va antrenaţi pentru un maraton sau pentru o activitate şi mai indelungata, creaţi-va propriile exerciţii personalizate sau descarcaţi unele gratuite care se vor sincroniza direct cu ceasul. Forerunner 945 accepta de asemenea planurile adaptive de antrenament Garmin Coach. Aceste planuri pun la dispoziţie sfaturi oferite de antrenori experţi şi planuri de antrenament gratuite care se adapteaza nevoilor şi obiectivelor dvs. Este o modalitate sigura de a ajunge la linia de sosire. Ca parte a planului dvs. de antrenament, poate prezice chiar şi timpul pe care il veţi obţine in cursa.

Analizaţi-va forma de alergare

Analizaţi-va forma de alergare

Ceasul inteligent cu GPS Forerunner 945 este prevazut, de asemenea, cu instrumentele de care aveţi nevoie pentru a va imbunataţi forma de alergare. Ceasul masoara parametrii esenţiali ai alergarii, de exemplu cadenţalungimea pasuluiechilibrul şi durata de contact cu soluloscilaţie pe verticala efectul antrenamentului anaerobic raport vertical. Aceste masuratori reprezinta cheia inţelegerii formei dvs. specifice, pentru a putea obţine performanţe maxime la fiecare alergare şi in fiecare cursa. Forerunner 945 poate incepe sa monitorizeze aceşti parametri prin adaugarea unei curele compatibile de monitorizare a pulsului sau a unui dispozitiv compact Running Dynamics Pod, care se ataşeaza pe banda de la incheietura.

Alergaţi, sprintaţi, inotaţi, mergeţi cu bicicleta, participaţi la triatlon

Alergaţi, sprintaţi, inotaţi, mergeţi cu bicicleta, participaţi la triatlon

Facilitaţi schimbarile graţie profilurilor integrate de activitate pentru alergare (in interior/exterior), ciclism (in interior/exterior), inot (in bazin/apa deschisa), schi fond, sporturi cu vasle, alergare montana şi nu numai. Forerunner 945 dispune chiar de o funcţie automata multi-sport care va permite sa comutaţi sporturile prin simpla apasare a unui buton pentru antrenamentele combinate şi cursele de du/triatlon.

Cateva funcţii suplimentare

Forerunner 945 ramane un ceas inteligent excepţional pentru toate evenimentele care au loc intre curse şi sesiunile de antrenament. Monitorizarea activitaţii pe durata intregii zile va calculeaza paşii şi caloriile şi ofera chiar monitorizarea avansata a somnului. Pentru opţiuni de personalizare nelimitate, Forerunner 945 este compatibil cu Connect IQ™ Store, unde puteţi descarca aplicaţii, widgeturi şi campuri de date gratuite. Consultaţi aplicaţia Running Power care va permite sa vizualizaţi puterea dvs. de alergare in timp real — precum şi dupa alergare.

Forerunner 945

Monitorizare ciclu menstrual

Inţelegeţi-va mai bine corpul utilizand funcţia de monitorizare a ciclului menstrual Garmin Connect™. Utilizaţi funcţia pentru a va monitoriza ciclul, pentru a inregistra in jurnal simptomele fizice şi emoţionale şi pentru a inregistra notele personale. De asemenea, veţi avea parte de educaţie cu privire la antrenamente şi nutriţie in timpul fiecarei faze a ciclului curent. Cu aplicaţia Connect IQ™, veţi primi actualizari privind ciclul direct la incheietura mainii — inclusiv mementouri privind perioada menstruala, detalii despre ciclu şi simptome inregistrate in jurnal pentru ziua respectiva.

1. Cand este conectat cu un telefon smart compatibil. Este posibil sa fie necesar un abonament premium la un furnizor de muzica terţa parte
2. Vedeţi informaţii curente privind ţarile, reţelele de plata şi bancile emitente acceptate pe Garmin.com/GarminPay/banks
3. Cand este conectat cu un telefon smart compatibil.
4. Acuratetea masurarii activitatii.
5. Acesta nu este un dispozitiv medical şi nu este destinat utilizarii pentru diagnosticarea sau monitorizarea niciunei afecţiuni medicale; consultaţi Garmin.com/ataccuracy. Pulse Ox nu este disponibila in toate ţarile

Marca verbala şi siglele Bluetooth sunt marci comerciale inregistrate deţinute de Bluetooth SIG, Inc. şi orice utilizare a acestor marci de catre Garmin are loc sub licenţa. SPOTIFY şi sigla Spotify sunt printre marcile comerciale inregistrate ale Spotify AB.

FirstbeatANT

Garmin este un producator de tehnologii de navigare GPS. Navigatoarele Garmin sunt concepute pentru diverse aplicatii, care includ echipamentele pentru automobile, aviatie, marina, de calatorie si echipamente sportive, precum si echipamente pentru aplicatii wireless.

Garmin Ltd. este compania mama elvetiana formata dintr-un grup de companii fondate in 1989 de catre Gary Burrell si Min Kao. Filiala sa Garmin International, Inc. serveste ca sediu central in SUA si se afla in Olathe, Kansas, Statele Unite ale Americii. Cea mai mare filiala de operare si unitate de productie primara al Garmin Limited este Garmin (Asia) Corporation, cu sediul in Xizhi District, Taiwan, un cartier din New Taipei City.

Specificatii tehnice

Specificatii tehnice

Garantie 24 luni
Culoare Negru
Greutate(kg) 0.050

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam sa va Logati sau sa va Inregistrati

Vezi mai mult
Merida Test Center Logo
Merida Authorized Dealer
Compari.ro - ghid autentic de shopping
Aspic Logo