Vanmoof 10: nu e inca pe piata, dar a fost nominalizata ca bicicleta electrica a anului 2014

Criticii ii adora designul curat care nu lasa deloc sa se inteleaga ca ar fi vorba de o bicicleta electrica, iar fanii Vanmoof asteapta pofticiosi luna iulie pentru a intra in posesia ei.
bicicleta electrica
VM10 este prima bicicleta electrica a producatorului olandez Vanmoof.

Nici nu a ajuns in bratele doritorilor, ca deja este nominalizata ca bicicleta electrica a anului 2014 la premiile anuale pentru inovatie, alaturi de modele apartinand unor branduri de renume, Canondale si Sparta.

Este prima bicicleta inteligenta, imprumutand detalii de efect din industria auto: localizator GPS, control al consumului si o baterie usoara, integrata si are ca scop usurarea navetei zilnice a biciclistilor.
Sistemul de GPS tracking iti permite sa vizualizezi in orice moment pe smartphone-ul tau pozitia bicicletei, asigurandu-te ca, in cazul unui furt o vei gasi si o vei putea identifica ca fiind a ta.

bicicleta viteze automate

Cadrul este din aluminiu anodizat si gazduieste 2 faruri puternice de 40 Lux, la ambele capete, iar motorul de 250W se gaseste pe roata din fata. O singura incarcare a bateriei ofera o autonomie de pana la 65 de km, depinzand de vreme si panta de urcare. Este extraordinar faptul ca durata de incarcare este de numai 3 ore.
O interfata utilizator-bicicleta indica gradul de descarcare a bateriei, puterea motorului si permite oprirea sau pornirea acestuia.

Cele 2 viteze care se schimba automat, lantul este complet acoperit si tratat anti-rugina, iar franele pe disc sunt gata sa faca fata unei zile ploioase.

bicicleta de oras

Bicicleta, care va fi pusa pe piata la pretul de 2250Euro, poate fi precomandata, urmand sa fie livrata cumparatorilor in luna iulie.

VANMOOF 10 - ELECTRIFIED from VANMOOF on Vimeo.

Raspunde