Trotinete Razor si alte nebunii la cel mai mare targ sportiv international

ISPO Munich, Februarie 2013

La o invitatie din partea Razor, Sorin a dat o fuga saptamna trecuta la cel mai mare targ mondial cu tematica sport: ISPO, in Munich, Germania.

La standul Razor, multa animatie: o serie de rampe pentru trickuri trotinete de freestyle au fost instalate, iar un grup de rideri profesionisti se iau la intrecere in a demonstra calitatile incontestabile ale trotinetelor freestyle Razor. Energia debordanta de la ISPO a fost surprinsa in cateva colaje:

Printre riderii prezenti s-a aflat si Johan Grunwald prietenul nostru dupa evenimentul reusit din toamna, care a castigat premiul "Best trick" in prima zi de competitie a evenimentului.

Compania americana a uimit la eveniment "les conaisseurs" cu inovatiile sale la capitolul tehnologie, materiale folosite, design. Faptul ca fiecare produs este realizat impreuna cu cei care practica acest sport dau excelenta creatiilor freestyle Razor.

Reprezentantii Razor au dat interviuri si au fost deschisi sa explice tuturor particularitatile produselor Razor. De exemplu aici, riderul John Radtke ne explica geneza celor mai fascinante trotinete freestyle, pentru trickuri: Phase Two Dirt de la Razor:

81. 000 de vizitatori din 109 tari au fost prezenti la aceasta editie a targului, cu 4% mai multi decat in 2012. 66% dintre acestia au fost din afara Germaniei, cei mai multi reprezentand Italia, Austria, Elvetia, Franta, UK. Cei 2481 expozanti din 52 de tari (in 2012, 2344/51) si-au prezentat cele mai noi produse si inovatii in cel mai vast spatiu de prezentare de pana acum, peste 103.220 de metri patrati.

In incheiere, iata un alt video cu riderii priceputi in sarituri spectaculoase pe trotinete Razor:

si cateva poze cu produsele Razor expuse:

Raspunde