Treci rapid prin zone aglomerate cu primul sistem automatizat de bike-sharing din Bucuresti!

Primul sistem de statii automatizate de bike-sharing, I'Velo Urban, este acum in Bucuresti. Initiativa apartine Asociatiei Green Revolution si s-a concretizat prin lansarea proiectului pilot pe 27 septembrie. Sistemul este deja functional, te poti bucura de el oricand!

lansare i'velo urban

Partenerii nostri de la Green Revolution isi propun, impreuna cu Raiffeisen Bank si Kaufland Romania, sa ajute la fluidizarea traficului din Bucuresti si sa contribuie la o mai mare mobilitate urbana. Ne bucuram sa sustinem aceasta initiativa mult asteptata si benefica pentru locuitorii Capitalei.

Gasesti statiile I'Velo Urban in cele mai aglomerate zone din oras, mai exact in Piata Universitatii, Piata Revolutiei, Piata Romana, Piata Victoriei, Piata Charles de Gaulles, Kaufland Barbu Vacarescu.

bike-sharing bucuresti

Bicicletele pot fi folosite in baza unui abonament, care permite utilizarea unei biciclete timp de 30 de minute, urmata de o pauza similara. Astfel, poti inchiria bicicleta de mai multe ori pe zi, cu conditia ca dupa fiecare 30 de minute de pedalat, sa o returnezi la una dintre statiile I'Velo Urban. Depasirea celor 30 de minute de gratie atrage costuri suplimentare. Este foarte comod, deoarece iti alegi singur bicicleta din rastel si o poti inchiria 24 de ore din 24, in orice anotimp, de la oricare dintre cele 6 statii automatizate. Apoi le returnezi la cea mai apropiata statie din sistemul I'Velo Urban.

statie ivelo bucuresti

Abonamentele pot fi pentru o zi, o luna sau un an, iar costurile pentru acestea variaza intre 10 lei si 100 de lei. Tinerii intre 16 si 25 de ani se bucura de reduceri, pentru ei abonamentele costa intre 7 lei si 75 de lei.

Pentru a putea beneficia de serviciile sistemului, trebuie sa iti creezi un cont pe www.ivelo.ro si sa te inregistreze la unul dintre centrele I'Velo Relax din Parcul Herastrau (metrou Aviatorilor si Arcul de Triumf) si Parcul Tineretului (intrarea Gheorghe Sincai) pentru a primi cardul I'Velo. Inchirierea unei biciclete se face pe baza cardului personal I'Velo, iar validarea se face la orice statie automatizata I'Velo Urban, odata cu prima inchiriere.

bike-sharing bucuresti

Astfel este mai usor sa faci mixul potrivit cu orice forma de transport si sa te deplasezi rapid, pedaland, in zonele aglomerate din oras. Iar daca pedalatul te incanta tot mai mult, te intampinam in showroom-ul nostru, unde te vom sprijini sa gasesti o bicicleta potrivita nevoilor tale. Hai sa pedalam mai mult prin Bucuresti si sa sustinem transportul sustenabil!

Raspunde