Strida, premiată în 2011 de TreeHugger ca cea mai verde bicicletă, este distribuită exclusiv de Biciclop

-
Strida LT este bicicleta care a impresionat anul acesta juriul TreeHugger la premiile Best Green Awards 2011. Recunoscută prin designul ei inovativ şi ca cea mai uşor de pliat bicicletă din lume, Strida a primit cele mai multe voturi la categoria Best of Green: Cars and Transportation. Din această primăvară, Biciclop este distribuitor exclusiv în toată ţara al bicicletelor Strida şi Vanmoof.

Strida LT, recent premiată şi de TreeHugger

Strida este brandul care a surprins piaţa bicicletelor la sfârşitul anilor 1980 prin designul spectaculos – nu au reinventat roata, dar au propus o geometrie nouă a cadrului. Supranumită „bicicleta triunghi”, Strida LT cântăreşte 9.6 kilograme, mai puţin decât majoritatea bicicletelor pliabile de pe piaţă, şi a revoluţionat deplasarea pe distanţe scurte în oraş - în 5 secunde, poate fi pliată suficient de compact pentru a încăpea în portbagaj sau în lift.
Strida LT, distribuita de magazinul Biciclop

TreeHugger este probabil cel mai popular site care susţine iniţiativele ecologice din toată lumea şi promovează sustenabilitatea. În 2009, a fost inclus în topul celor mai bune 250 de bloguri de Time Magazine. The Best of Green Awards sunt titlurile pe care TreeHugger le acordă anual pentru cele mai verzi proiecte şi produse – anul acesta, la a treia ediţie.

Despre Vanmoof

După Gazelle, vine rândul unui alt brand puternic între bicicletele olandeze să se remarce în oraş. Modelul Vanmoof VM 5, distribuit de Biciclop, a câştigat la sfârşitul anului trecut premiul Dutch Design Award – inovând prin LED-urile de semnalizare cu baterie solară, cadrul din aluminiu, robust şi totuşi uşor şi sistemul antifurt incorporat. Vanmoof aduce un design retro-futurist între biciclete, marşând pe calitatea tehnologiei din 2011.

2 thoughts on “Strida, premiată în 2011 de TreeHugger ca cea mai verde bicicletă, este distribuită exclusiv de Biciclop”

2 Articol(e)

Raspunde