REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI "VANATOAREA PRINCIARA DE BICICLETE"

Sectiunea 1. Organizatorul

1. Campania promotionala "VANATOAREA PRINCIARA DE BICICLETE" (denumita in continuare "Campania") este organizata de SOCIETATEA SC. BICICLETE CICLOP S.R.L. cu sediul in Bd-ul Iancu de Hunedoara, nr. 37, Sc. B, Et. 7, Ap. 30, Bucuresti, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului cu nr: J40/9410/2009 (denumita in continuare "Organizatorul").

2. Campania se va desfasura in perioada 13-22 august 2016, pe teritoriul Romaniei (denumita in continuare "Perioada").

3. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public pe site-ul oficial al Organizatorului (www.biciclop.eu). De asemenea, poate fi solicitat si ridicat la sediul din Cal. Dorobantilor, nr 61, sector 1, Bucuresti, pe toata durata Campaniei.

4. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul, urmand sa intre in vigoare numai dupa anuntarea in mod public, prin publicarea acestuia pe site/blog.
5. Campania se va desfasura dupa prezentul regulament care este valabil pentru toti participantii la Campanie.Premiile oferite in cadrul Campaniei vor fi livrate doar pe teritoriul Romaniei sau pot fi ridicate si de la sediul din Cal. Dorobantilor, nr 61, sect. 1, Bucuresti.
6. Potrivit liberei decizii a Organizatorului, Campania poate fi mediatizata in scopul informarii publicului, inclusiv prin materiale publicitare si/sau cu rol informativ.

Sectiunea 2. Desfasurarea Campaniei

2.1 Campania este organizata si se va desfasura in cadrul festivalului Summer Well care va avea loc in perioada 13-14 august 2016, la Domeniile Stirbey din Buftea, urmand ca dupa terminarea festivalului, aceasta sa continue la sediul din Calea Dorobantilor, nr.61, sect. 1, Bucuresti.

Sectiunea 3. Durata Campaniei

3.1 Campania promotionala "Vanatoarea princiara de biciclete" se va desfasura in perioada 13-22 august 2016, pe teritoriul Romaniei.

3.2 Campania se va desfasura in conformitate cu prezentul Regulament Oficial.

3.3 Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica perioada Campaniei, pe parcursul desfasurarii acesteia, si de a anunta in mod public acest lucru prin modul descris la art. 1.3 din prezentul Regulament.

Sectiunea 4. Produsele participante la Campanie

4.1 Produsele participante la campanie sunt: bicicleta pliabila Romet Wigry 3 si 10 brelocuri cu sigla ROMET.

Sectiunea 5. Dreptul de participare

5.1 Au drept de participare la Campanie persoanele fizice, cu varsta de peste 18 ani, implinita la data inceperii campaniei, cetateni romani sau cetateni straini, cu domiciliul sau resedinta in Romania si capacitate deplina de exercitiu (denumite in continuare Participanti).

5.2 La aceasta Campanie nu au drept de participare persoanele angajate ale Organizatorului, persoanele angajate in organizarea evenimentului, partenerii Organizatorului si furnizorii acestuia.

5.3 Prin inregistrarea in cadrul prezentei Campanii promotionale se considera ca participantii au citit, au cunoscut si acceptat integral, expres si neechivoc prezentul Regulament Oficial.

5.4 Organizatorul isi rezerva dreptul de a elimina din Campanie inregistrarile oricarui participant cu privire la care exista probe sau indicii temeinice ca a fraudat sau ca a incercat fraudarea mecanismului prezentei Campanii promotionale, avand dreptul de a demara procedurile legale pentru sanctionarea acestora conform dispozitiilor legale in vigoare.

Sectiunea 6. Mecanismul Campaniei

6.1 In cadrul festivalului Summer Well, persoanele sosite ca public la concerte, aflati pe domeniul Stirbey din Buftea, vor primi din partea angajatilor Organizatorului, flyere continand urmatorul mesaj: "Gaseste cele 5 biciclete <<ascunse>> in culcusul lor pe domeniul Stirbey in perioada Summer Well si marceaza cu un X in dreptul imaginii corespunzatoare. Completeaza talonul de mai jos cu datele tale de contact si pune-l in urna Biciclop sau adu-l in showroom, pe calea Dorobantilor, nr 61, in saptamana 15-20 august". Participantii care completeaza si introduc in urna flyerul sunt considerati participanti eligibili extragerii la sorti, insa doar flyerul extras prin tragere la sorti completat corect este considerat eligibil si castigator.

6.2 Tragerea la sorti va avea loc pe data de 22.08.2016, in prezenta a cel putin 2 martori, filmata si facuta public pe site-ul oficial al Organizatorului (www.biciclop.eu ).Anuntarea castigatorilor se va face public, pe acelasi site mentionat mai sus.

6.3 Premiul mare al Campaniei este o bicicleta pliabila Romet Wigry 3- negru, cod produs: 01ROWGR3RUM1. Castigatorul premiului nu poate primi contravaloarea acestuia in bani sau alte produse.

Sectiunea 7. Revendicarea premiilor

7.1 Ridicarea premiilor se poate face din sediul Organizatorului din Calea Dorobantilor, nr. 61, sect. 1, Bucuresti sau prin livrare la domiciliul Castigatorului prin curierat rapid, costul livrarii fiind suportat de catre castigatorul premiului.

7.2 In urma anuntarii Castigatorului, acesta trebuie sa se prezinte la sediul Organizatorului cu un act de identitate sau sa trimita prin email la adresa ce urmeaza a fi comunicata telefonic in momentul anuntarii, un scan al actului de identitate in situatia in care castigatorul nu este din Bucuresti.

Raspunde