Razor Crazy Cart face show la Salonul Auto-Moto. Poti fi chiar tu la volan!

Inceputul de primavara aduna in fiecare an pasionatii fenomenului auto-moto din Romania si nu numai. Piata Constitutiei se va umple de masini, motociclete, profesionisti in ale drifturilor si acrobatiilor, de pe 1 aprilie. Iar noi suntem acolo cu senzatii tari de la Razor.

Salonul Auto-Moto se deschide miercuri, 1 aprilie, incepand cu orele 12.00 si se adreseaza tuturor pasionatilor de cai putere si nu numai, copii fiind si ei printre invitati. Organizatorii va propun:

- 1 si 2 aprilie, in spatiile din interior pot fi admirate pe indelete exponatele auto-moto, precum si bicicletele sau accesoriile.

- vineri, 3 aprilie, are loc primul Black Friday din istoria unui eveniment auto-moto, mai multi dealeri anuntand numarul si marcile pe care le vor vinde cu cele mai mari reduceri din piata. Aceste reduceri se pot cumula cu programul Rabla si Prima Masina.

- sambata, 4 aprilie si duminica, 5 aprilie, vizitatorii primesc tot ce s-a mentionat mai sus, insa cu multe atractii in zona exterioara: drift, masini tunate, stunt, parada moto, parada retro, zona speciala moto, karturi, funzone. Traficul este restrictionat pe Bdul. Unirii si Bdul. Libertatii, bulevardele si Piata Constitutiei transformandu-se in cel mai mare spatiu expozitional din tara.

Biciclop sustine stilul de viata activ venind in intampinarea ta cu echipament sportiv inovator si profesionist la Salonul Auto Moto. Copiii au motive in plus sa vina cu parintii caci ii asteptam cu sprijinul Razor cu distractie maxima.

Sunt asteptate ca in fiecare an, vizitele in grupuri organizate de la scoli si gradinite, precum si pe toti cei care la sfarsit de saptamana vor dori sa se distreze in zona exterioara dedicata lor, special amenajata de noi.

Salonul Auto Moto 2015

Rezerva-ti din timp cel putin o zi sa petreci alaturi de expozanti si nu uita sa treci pragul zonei de karting, unde accesul este gratuit pentru participanti.

Ca importator unic in Romania al brandului american Razor, producator de trotinete, sole-skates, ripstiks si alte "instrumente" inovatoare de eco-transport, am pregatit pentru tine o zona speciala.

Vom aduce 4 carturi speciale ce pot fi testate, iar 2 campioni nationali la categorii diferite de varsta vor face show pentru tine, folosind Razor Crazy Cart, castigatorul premiului Toy of the Year 2014 (TOTY)!

Razor Crazy Cart

Gasesti aici parerea unor impatimiti si cum s-au distrat pe jucaria cu 3 roti, poate iti deschidem si tie apetitul de intreceri si drift-uri.

Riderii pasionati si curiosii sunt invitati sa testeze functionabilitatile unui astfel de cart, pe noi produsele Razor ne-au convins in nenumarate randuri. Copii sunt deja fani declarati, cuceriti de culorile vii si mobilitate.

Trotinete Razor BiciclopTrotinete Razor Kixi Kix Biciclop

La Salonul Auto-Moto vom aduce "jucariile serioase" din gama Razor si cu siguranta vei fi uimit.

Sistemul patentat Crazy Cart revolutioneaza distractia in lumea cartingului, oferindu-le copiilor ocazia de a invata sa faca drifting. Acesta are o autonomie de aproximativ 30 minute ce le vei petrece zambind des si rotindu-te. De la rotatii de 360 de grade, curbe luate foarte strans si obstacole de evitat, acest ofera menvrabilitate maxima pe spatii mici. Covorul rosu Razor ii apartine, Crazy Cart-ul putand fi testat si in Romania exclusiv in showroomul Biciclop.

Te invitam sa vizionezi cateva video-uri pana cand ne intalnim, sperand sa te inspire acrobatiilor lor si sa-ti pulseze adrenalina in vene. Ne vedem in zona de karting!

Raspunde