Povesti savuroase cu Domnul Tic si alte iubiri de pe Musatini

"Scriam in timp ce Tic isi falfaia urechile din cosul bicicletei. In timp ce cara pietre prin casa si ni le ascundea in plapuma. In timp ce Andrei se harjonea cu Tic si-l suia pe dulap. In timp ce Andrei gusta fara sa stie o bucatica mestecata de Tic. Ha ha! Pe cuvant de povestitoare! E o carte scrisa in timp ce, cu aparatul la gat, pedalam toti trei hai-hui ca sa mai facem o poveste cu o rochie, o poveste cu gutui, cu topor, cu ceainic ori cu urs de plus. Pedalam si scriam, compuneam, scriam pe bucatele de ziar, pe telefonul mobil, pe o pagina de carte, pe Facebook. Scriam povestea noastra. Atunci, fix cand se intampla."

fata frumoasa cantand la chitara

Asa a crescut cartea de povesti savuroase pe care Laura a scris-o cu multa pofta de viata. O carte vrajita, cu puterea de a-ti insenina dimineata. Cartea inca nu este publicata, dar ea poate ajunge in mainile tale mirosind imbietor a hartie proaspat tiparita chiar in aceasta vara. Laura face tot ce poate pentru a strange banii necesari pentru asta. Vinde inclusiv rochii superbe, cu aer boem. Iar daca azi vrei sa ii faci o bucurie, poti chiar dona o mica suma de bani in contul ei.

Trandafiri, zambete, biciclete

Dar te las mai bine pe tine sa descoperi povestea Laurei. E delicioasa, mai ales ca include iubire, catel pufos si o bicicleta rosie ca focul :).

Biciclete de oras

Poti sustine financiar aparitia cartii "Domnul Tic si alte iubiri de pe Musatini" cu o mica contributie in contul de mai jos:
Titular: Laura Baban
Cont: RO96BRDE240SV85776112400
Swift: BRDEROBU
Banca: BRD

Unde-i bicicleta?

Raspunde